София МЛАДОСТ (20)

• 80 840
  • 769
  •   1
Отговори
# 315
май правят
ако Октоподестата иска, ще отида следобяд да проверя  Wink

май ми понася, да  Joy
то е ясно, любов ме запрати от единия краен квартал в другия  Joy

Шани, пробвахте ли китайцингския ресторант до нашата Била? на мен ми харесва, макар че момъкът твърди, че не готвят най-вкусно, но пък манджа не е върнал  Laughing

# 316
Бубано, вашата Билла и китайския...? Ти ли си онази ми съседка дето си бие децата сутрин рано, а?  Thinking

Хубава е там манджата, и китайците са много приятни. Разговарям си с тях редовно.

Другото място, ако правилно го разбирам е бившата Джилда, после Амигос и сега вече не го знам как се казва. Да, правят пици там.

# 317
аз, я! коя да е  Whistling
ама тя и Шани ги бие на съседния балкон, та не е ясно  Mr. Green
мислех, че си по Мл. 1

# 318
ама тя и Шани ги бие на съседния балкон, та не е ясно  Mr. Green

Нея щях да я позная по колелото. Laughing

# 319
# 320
  • с/у ОколоМръсТното
Шани, пробвахте ли китайцингския ресторант до нашата Била?

още не сме. Но колегата го похвали. Вкусно било.

Ние в този вид манджа сме още по-големи традиционалисти. Ядем китайско само от един ресторант (много невзрачен) в Зоната от поне 10+ години. От вратата ни знаят и направо ни носят без да поръчваме... Последно дребчо пя една китайска песен на съдържателката и тя каза, че всичко му се разбира  Joy Получи си подарък дори  Mr. Green И ако отидем само с едното дете, питат задължително, а къде ви е другото... Т'ва да ида с чужд мАж... зАбравИ.
Сладури.

Окти - колелото ми го взе щерката... И зат'ва мъжото ми купи кола. Laughing

# 321
  • София
Чудя се къде да заведа детето на една пица в петък. "Дон Домат" ми отказаха резервация, а ми се иска да е по-близо до спирка. Идеи?

Папас, Пици Фрици.  Дон Домат като че ли са пълни, та отказват резревация. Редовно кисна там, да чакам дъщеря ми от урок , и винаги е доста празно.

# 322
  • София
Папас, Пици Фрици.  Дон Домат като че ли са пълни, та отказват резревация. Редовно кисна там, да чакам дъщеря ми от урок , и винаги е доста празно.

Да, и аз малко се учудих, защото колкото пъти сме ходили да взимаме пици за вкъщи, има много свободни места. Но за 8 март пък може да имат много резервации.... newsm78

Октопод, хубави пици мога да похваля в " Аванти". Намира се зад Т-маркет в Младост 1. Наблизо има спирка на автобуси 111 и 314.
(Успях ли да те изненадам с нещо ново? Wink)

# 323
(Успях ли да те изненадам с нещо ново? Wink)

Да, особено за лятото изглежда добре - http://www.facebook.com/pages/Pizza-Avanti/190748220958297

# 324
Брех, това бистро Калисто защо не съм го мяркала никога, а уж всеки ден около общината обикаляме?  Rolling Eyes

От мен - Sweet bar&grill - готвят вкусно, има пици, редовно взимаме за вкъщи.

# 325
"Аванти" има и от нас положителен отзив- бях го забравила Simple Smile

# 326
  • София
Брех, това бистро Калисто защо не съм го мяркала никога, а уж всеки ден около общината обикаляме?  Rolling Eyes

Това е бившата "Блинная". През лятото има доста масички отвън, сега често вътре се събират 1-2 майки с колички и с по-големи деца, хапват си, хранят си децата, явно им харесва. А аз веднъж учих там за изпит, децата се държаха перфектно, нито шум вдигаха, нито нищо.

# 327
  • София

Това е бившата "Блинная". През лятото има доста масички отвън, сега често вътре се събират 1-2 майки с колички и с по-големи деца, хапват си, хранят си децата, явно им харесва. А аз веднъж учих там за изпит, децата се държаха перфектно, нито шум вдигаха, нито нищо.

А, откога е там... една година не минавам от там и вече съм изпуснала нещата Peace

# 328
  • София
Ми аз миналото лято го открих покрай една приятелка, доколкото знам, те са там от пролетта или началото на лятото. За съжаление, Блинная вече няма, на детето много му харесваше, ама и сега не са никак за изхвърляне, а готвачът е истински талант.

# 329
  • София
Ми аз миналото лято го открих покрай една приятелка, доколкото знам, те са там от пролетта или началото на лятото. За съжаление, Блинная вече няма, на детето много му харесваше, ама и сега не са никак за изхвърляне, а готвачът е истински талант.

А какво предлагат като храна?

Общи условия

Активация на акаунт