София МЛАДОСТ (20)

• 80 799
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
чета, чета и не схващам - ценово как изглежда наемането на тия скачалки? а закупуването?
и мога ли да си рипкам по софийските равни улици с тях?
представих си семейна разходчица из БП /например/ - и четиримата се полюшваме в абсолютна липса на синхрон с тях за кеф на преминаващите хлапетии
макар, че вероятно им се такова таковата на 'подметката' по твърди повърхности и са само за зала 

# 391
И мен много ме впечатлиха тези обувки, със сигурност ще се пробва пък каквото стане  Joy

bubanka, намерих едно видео за тренировка навън, така че взимай семейството и към БП

# 392
жестоко! убийствено направо! запленена съм!  Flutter

пп а черния момък какво телце е извадил ...  Whistling

благодаря за клипа!  Sunglasses

# 393
пп а черния момък какво телце е извадил ...  Whistling

Laughing И аз  точно това си помислих

Изглежда доста интересно, а отстрани и не чак толкова опасно.

# 394
  • София
здравейте отново,

помогнахте много с обущар, сега имам още един въпрос. Къде могат да се намеря хубави, оригинални картички за РД? (район Младост3-4)

# 395
подозирам, че ще е трудоемко и не така забавно поне в началото  Joy
но бих пробвала ...
опасно ... колко да е опасно ... всеки ден карам по софийските улици ... по-опасно от това има ли?  Thinking  Mr. Green

# 396
здравейте отново,

помогнахте много с обущар, сега имам още един въпрос. Къде могат да се намеря хубави, оригинални картички за РД? (район Младост3-4)

На Мания-та има една нова книжарница и там има картички. На базара между Деница-та и Билла също има книжарница с хубави картички.

# 397
  • София
здравейте отново,

На Мания-та има една нова книжарница и там има картички. На базара между Деница-та и Билла също има книжарница с хубави картички.

А, къде се намира Мания  Embarassed

# 398
До 81 СОУ - от горната му страна има едно пазарче с малки магазинчета.  Peace Точно зад спирката на 305.

# 399
  • София
До 81 СОУ - от горната му страна има едно пазарче с малки магазинчета.  Peace Точно зад спирката на 305.

много благодаря   bouquet

# 400
  • София-Младост

Ала-Бала, да само това с наема на обувките е малко кофти, но така или иначе сумата не я даваш всеки път.

Еднократно е така ли, че като четох не ми стана ясно, пише наем на обувки толкова пари...
На останалите ентусиасти, дето ще скачат ей така за здраве  Hug Смехотерапия му у майката Simple Smile)))
Честита първа пролет, дами! Да сте слънчеви и лъчезарни!   bouquet

# 401
Много хубави ръчно изработени дървени картички с пожелания за всякакви поводи купих миналия месец от цветарския магазин по Фантастико в Младост 4,под него има един комплекс,отпред точно е магазина.

# 402
  • София
Много хубави ръчно изработени дървени картички с пожелания за всякакви поводи купих миналия месец от цветарския магазин по Фантастико в Младост 4,под него има един комплекс,отпред точно е магазина.

bouquet

# 403
http://so-mladost.com/

СЪОБЩЕНИЕ
На 25.03.2013 г. /понеделник/ от 18:00 часа, в залата на читалище „Бъднина” в „Младост-2” (трафопоста до блок 220), ще се проведе среща с инж. Стоян Братоев, изпълнителен директор на „Метрополитен” ЕАД във връзка с изграждането на следващия етап на метрото от „Младост-І” до Бизнес парка в „Младост-4”. Каним всички заинтересовани граждани и председатели на управителни съвети/управители от СО район "Младост” да присъстват на обявената среща.

# 404
  • с/у ОколоМръсТното
 agal - мерси.
Четох, че на 20 април почва строежа на разширението на метрото. Пролетта на 2015та трябва да е готово.

Въпросът е какви неудобства ще причини този строеж на придвижването из кварталите?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт