София МЛАДОСТ (20)

• 80 790
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
  • София-Младост
Въпросът е какви неудобства ще причини този строеж на придвижването из кварталите?  Rolling Eyes
Това тепърва ще разберем, но е за добро...няма друго такова бързо придвижване, а ако мога да го ползвам като се придвижвам пеша до него ще е идеално Simple Smile

# 406
С нетърпение очаквам метрото да е факт. Неудобства сигурно ще има, но е неизбежно и е за добро.Покрай метрото се надявам и пътната инфраструктура по протежението да я пооправят и да регулират малко. То и сега, без подобни строежи, неудобсва по предвижването има.

# 407
  • Русе/ София
Майчета, влизам с конкретен въпрос към тези от вас които имат девойки;)) Къде да пробием ушите? Малката ми дъщеря вече "узря" за идеята. Бяхме й пробили дупки когато бе да около 2 годинки- при козметик-медицинксо лице, в родния ни град. За съжаление не изтърпя нито обиците, нито почистването със спирт....получиха се огромни рани отзад под винтчето и в крайна сметка ги махнахме. В момента няма никаква индикация, че изобщо са били пробивани. Повлияна от сестричката си, вече пожела да носи обеци и да има дупки. Търся къде в района можем да направим това. Иска ми се от хигиенни съображения да е или при добър козметик или при медицинско лице с оглед резултата от първото пробиване. Благодаря ви за информацията Hug

# 408
Elida, в Кондор-а има козметично студио, в което пробиват и дупки на ушите. На дъщеря ми там й ги сложиха преди три години. Доволна съм - не сме имали никакви проблеми. 

# 409
Преди време и аз питах и имаше много положителни отзиви за козметичното студио в Кондора, така че давай смело  Peace

# 410
Не знам дали има значение, кой ти е продупчил ушите, но  и при мен, както и при дъщеря ти не се получи. Нито сребро, нито злато...нищо. Отказах се да правя опити.

# 411
  • София
Към познавачите на кварталните заведения- някакви впечатления от ресторант ABAJUR ( Младост 1 ,на бул. Йерусалим)?  newsm78 Пуснали са ваучери за хапване и се чудя дали си струва да взимам. Rolling Eyes

# 412
На мен ми допада. И обстановката, и кухнята. Дай линк към ваучерите, моля!  Simple Smile

# 413
  • с/у ОколоМръсТното
ресторант ABAJUR ( Младост 1 ,на бул. Йерусалим)? 

за пръв път го чувам... има ли линк към заведението?

# 414
  • София
Ето офертата.

А това е сайтът на ресторанта. Peace

Касита, благодаря за отзива! Wink

# 415
Здравейте,и аз една питанка имам-търся магазин за перилни препарати,които ги внасят,не бг.Само да кажа че това което го търся го няма в магазина на Манията и на Пътеките.Та ако се сетите за друг такъв магазин пишете ми.

# 416
  • София-Младост

Здравейте,и аз една питанка имам-търся магазин за перилни препарати,които ги внасят,не бг.Само да кажа че това което го търся го няма в магазина на Манията и на Пътеките.Та ако се сетите за друг такъв магазин пишете ми.
По-добре кажи точно какво търсиш, така ако някоя го е виждала ще помогне Simple Smile

# 417
Ми един детски течен прах за пране-румънски.Ей сега ви забих в музиката-хаха.Ама всеки луд с номера си Grinning

# 418

В РУМ-а в Младост 2 има такъв магазин. Там са повече препарати на Сано. Ако се сетиш за името на праха или поне на снимка - може повече попадения да има.  Wink

# 419
Мерси Грийн айс,ще потърся там.И поправям се,в нета пише че е немски  праха, а в магазина ми казаха че бил румънски,кое е вярното незнам -ето и снимка:

Общи условия

Активация на акаунт