София МЛАДОСТ (20)

• 80 709
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
  • София-Младост
Да, точно репортажа е интересно да се изгледа.  Close
Как детска площадка в непосредствена близост до блок, в един момент се оказва частна собственост ???  Shocked
Какъв е този нотариален акт, изваден преди 10 години ?!! И по какъв начин ?  #Cussing out
Отвратително, аз останах без думи ...
Как...както става всичко в тая държава Sad Всеки ден пътувам по Малинов и всеки път се чудя как живеят хората в блока, пред който построиха недоразумението Крит...на кръстовището с бул.Андрей Ляпчев...или пък това дето го строят в Мл-3 до блоковете с/у Кауфланд...до бл.303.
Имал Нот.Акт от 10 години...лумпен лъжлив... така се местят борове на години...тий бил залесил някъде...айде...ей и аз се ядосах.

# 511
  • с/у ОколоМръсТното
И зад бл. 303 копаят за НОВА комунална сграда.
Всички търговски площи особено по Младост-1 са незаети и висят табели, че се отдават под наем, а те бълват нови и нови...  ooooh!

# 512
Щото:
а/ имат пари за пране;
б/ мислят, че където има метро, има и пари;

# 513
  • София
Лятото наближава, както и края на уч. година. Търся лятна занималня, някоя от която сте доволни.
Моля споделете.  bouquet

# 514
Имам въпрос за новостроящото се метро...Срещу сивата сграда на КРИТ, точно до спирката на автобусите към Мл.4 се копае - подлез за метрото ли ще е  newsm78

# 515
  • София-Младост
Имам въпрос за новостроящото се метро...Срещу сивата сграда на КРИТ, точно до спирката на автобусите към Мл.4 се копае - подлез за метрото ли ще е  newsm78
На кръстовището ли? АЗ сутринта минах оттам пък не видях да се копае...а и подлезите едва ли ще ги правят първи.

# 516
На кръстовището ли? АЗ сутринта минах оттам пък не видях да се копае...а и подлезите едва ли ще ги правят първи.
Заградили са от страната с/у сградата още миналата седмица...

Звъннах в общината. Спирката ще е там, където е цирка сега...

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 16:19 от forest_veil

# 517
че не са ли много близо тези спирки  Rolling Eyes

# 518
че не са ли много близо тези спирки  Rolling Eyes

Тази линия ще води към Младост 4. Предполагам от центъра ще се редуват влакчета - Младост 4 и Цариградско  newsm78

# 519
  • София
А следващата спирка до долната част на паркинга на Хита ли ще бъде или до Принцес аутлета по-горе?

# 520
тези метростанции не са ли много далече от блоковете, доста неудобни ми изглеждат newsm78

# 521
  • София
Знам поне 20 частни парцела в междублоковите пространства в Младост 2. Не е чудно, че никнат постройки като гъби....

# 522
  • с/у ОколоМръсТното
тези метростанции не са ли много далече от блоковете, доста неудобни ми изглеждат newsm78

така си е.
Последната спирка в Мл.4 ще е пред Софийска вода, в БП.
Всичко в услуга на работещите БП, а не на живущите в Младост 4.
Разочарована съм.

# 523
Шани, не искам метрото да ми минава до блока - когато съм на пазарчето или на поликлиниката на Мл. 1, усещам вибрациите от него; ако се налага да живея така всеки ден, ще се изнеса на хижа в планината над 2000 м. Simple Smile

# 524
  • с/у ОколоМръсТното
Шани, не искам метрото да ми минава до блока

споко. Въобще няма да ти се случи  Tired

Общи условия

Активация на акаунт