София МЛАДОСТ (20)

• 80 677
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!
Бихте ли споделили мнения за езикова школа Интелект - Младост!
Интересувам се от английски за възрастни. Ако някой скоро е бил курсист нека да каже дали е доволен от условията и преподаването.

Благодаря ви!

# 556
Не я знам тази школа. Аз съм супер доволна от Британика в Младост 1. Успех!  Peace

# 557
Е супер  Peace Ще се радвам на мнения и за други школи в Младост 1/1 А Party
Благодаря предварително!

# 558
РУВЕКС мисля,че също е школа и се намира около газ станцията в Младост 3 зад Кауфланд.
Миналата година карах курс по Английски и си търсих фирма- те ми предложиха курсове за началните нива, т.е. зависи какво ти трябва,но не ми направиха хубаво впечатление.
Училище ЕВРОПА мисля, че също има в Младост, но нямам идея какви курсове предлагат.
И аз избрах Британика, но поради липса на места в Младост, посещавах курса в Бели Брези,но според мен всичко е на ниво!

# 559
Здравейте!
Интересувам се от английски за възрастни. Ако някой скоро е бил курсист нека да каже дали е доволен от условията и преподаването.

Благодаря ви!

Ходих миналата година, като цяло условията им са добри, стараят се, но някак преподавателката не се оказа моята - сега ходя в Оксиния - доволна съм.

# 560
  • София-Младост
Здравейте!

Благодаря ви!

Ходих миналата година, като цяло условията им са добри, стараят се, но някак преподавателката не се оказа моята - сега ходя в Оксиния - доволна съм.
Добри отзиви съм чувала за:
http://www.english-nextdoor.com/
Но нямам преки впечатления.

# 561
Добро утро:)
Имам молба към някоя мама от Младост 4..ако има възможност да ми направи огромна услуга.
Става въпрос за магазин за санитария( "Моята баня" мисля,че се казва), който е в бл. 458. Магазинът е срещу фитнеса точно, на булеварда.
Трябва ми техен телефон днес до ранния следобед,а нямам как да отида:( 

# 562
radi86, ще отида да питам, към 12 - 12.30 ще мога да ти пиша

# 563
Добро утро:)
Имам молба към някоя мама от Младост 4..ако има възможност да ми направи огромна услуга.
Става въпрос за магазин за санитария( "Моята баня" мисля,че се казва), който е в бл. 458. Магазинът е срещу фитнеса точно, на булеварда.
Трябва ми техен телефон днес до ранния следобед,а нямам как да отида:( 
Прилича ми на този: http://moiata-bania.com/index.php/2008-11-12-15-46-24/2-moiata-b … 08-11-12-15-45-52

# 564
Този е,да. Не бях сигурна за актуалността на телефоните, но се оказаха ок.
бубанка, недей да ходиш:)
Благодаря!

# 565
# 566
Запис и привет на всички!

# 567
Шани
Огромно благодаря за препоръката за гинеколог. Прекрасна жена, мила, внимателна, отзивчива.

Вчера бях при нея и определено ще я посещавам и занапред!

bouquet

# 568
  • с/у ОколоМръсТното
beginner_mamma - радвам се, че ти е харесала. Аз също много я одобрявам.

# 569
  • София
http://www.crimes.bg/петокласник-почина-в-учебен-час-в-стол/12015

Общи условия

Активация на акаунт