София МЛАДОСТ (20)

• 80 694
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
  • София-Младост
Ала-Бала - ти си за медал. Как я изтърпя Илиева?
Може да е спец жената, но яко сссссссссссссъсссссссска... Остър език има, демек.
Хаха верно си е, а и личните и разговори с акушерката винаги ми идват в повече, но понеже съм от 5-6 години в квартала и ми я препоръчаха. Това, което ми направи впечатление при Илиева е, че когато съм ходила за някакво неразположение, нито веднъж не каза същите хапчета да ги пие и партньора...
След раждането веднъж ходих при един гинеколог в п-ката, после нещо стана май и вече не там...забравих името. Сега поне съм си записала и вашите предложения за понатам:)

# 541
В Младост има всичко друго, но не и читав гинеколог.

# 542
  • София
Мили Младост-ки, някоя от вас да ходи "в квартала" на гинеколог? Добър гинеколог... макар че това словосъчетание ми се види все по-невъзможно...

В поликлиника Младост (там ми препоръчахте наистина най-прекрасния педиатър!) дали има читави?

сподели, моля те, името  Praynig

# 543
относно гинеколог не съм съгласна,  Simple Smile че няма.
Посещавам др Цанка Илиев в 25поликлиника, много съм доволна. Работи със здравната каса и на частно с часове.

# 544
Д-р Ивайло Димитров от МЦ Младост. Наистина изглежда читав и някак веднага си "паснахме".

А и малката го напика още на първа среща, демек, вече е "маркиран"  Laughing

# 545
Кой е този МЦ Младост - този ли:

http://www.mcmed1.com/

# 546
относно гинеколог не съм съгласна,  Simple Smile че няма.
Посещавам др Цанка Илиев в 25поликлиника, много съм доволна. Работи със здравната каса и на частно с часове.

На твое място от време на време бих търсила второ мнение ... имам огромно "едно на ум" с д-р Илиева, да много е чаровна и приказлива, но .... все пак на гинеколог се ходи и по други поводи.

# 547
  • sofia
.
В Младост-1, бл.64, вх.1, ап.3
Д-р Зухра Расули. За мен е невероятна.  Grinning
Шани, дай телефон.  Hug Мисля да я посетя.

# 548
  • София
А следващата спирка до долната част на паркинга на Хита ли ще бъде или до Принцес аутлета по-горе?

В долната част, на кръстовище между Младост 3 и Младост 2. Peace

# 549
А следващата спирка до долната част на паркинга на Хита ли ще бъде или до Принцес аутлета по-горе?

Тази е перфектна, а следващата къде ще е е има ли яснота?

# 550
  • София-Младост

Тази е перфектна, а следващата къде ще е е има ли яснота?
Бизнес парка, предполага се около Соф. вода.

# 551
Кой е този МЦ Младост - този ли:

http://www.mcmed1.com/

Не. Бърка поликлиника Младост до бл. 37 с МЦ Младост, където пък работи също чудесен педиатър- Петър Ходяков.

# 552
  • с/у ОколоМръсТното
.
В Младост-1, бл.64, вх.1, ап.3
Д-р Зухра Расули.
.., дай телефон...

0888/ 674 198  Simple Smile

# 553
Мили Младост-ки, някоя от вас да ходи "в квартала" на гинеколог? Добър гинеколог... макар че това словосъчетание ми се види все по-невъзможно...

В поликлиника Младост (там ми препоръчахте наистина най-прекрасния педиатър!) дали има читави?

beginner_mamma
Честита ти Яна! Да расте усмихната и добричка и много да те радва!   bouquet  bouquet  bouquet
На теб ти трябва просто гинеколог в квартала или добър гинеколог?
Ако е второто драсни на лични или пробвай предложението на Шани, чувала съм много добри отзиви за тази лекарка и от други места. Но колкото до тези от 25-та п-ка ..... и ако нямаш друг избор пак не бих им се доверила, камо ли ако съм родила преди няма и 20 дни.
Peace

# 554
Lennyh благодаря! Трябва ми добър, че какъв да е вече си имам Simple Smile

Шани тя ще да е, мерси за контактите!!!

Да, мисля, че наистина бъркам: имам предвид точно поликлиника Младост до бл. 37, съжалявам, ако съм подвела някого!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт