Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 169

• 32 597
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета!
Добре Ви заварила в  новата тема ,но по старому пъстра и изпълнена със  любими снимки и клипчета! Hug
Докато се натуткам да ви пожелая спорна седмица то тя преполовила  ама нейсе Grinning
Не веднъж съм споделяла ,че това са ми най-любимите серии и тук Енгин изглежда  зашеметяващо.А срещата м/у двамата в затвора и досега ми спира дъхът.Как я изиграха  и двамата погледите, преглъщането ,нетърпението да се видят ,въздишката на Ф и лекото прехапване на устни от вълнение -неповторими.
А Керим гледаше цветето все едно е Фг -с толкова любов, желание,обожание и   полагаше също толкова грижи  внимание към него както към ФГ.Както казва Марица-разлях се  Hug

Димана -честит празник .Пожелавам ти здраве за теб и най -близките ти  хора и мноого късмет
От мен за всички Вас Heart Eyes

# 121
  • София

Искаше ми се…Да не беше свидетелствала срещу Фатмагюл в полза на Яшаран. Всъщност все още не е късно. Така или иначе си тук, можеш да им кажеш истината… Не е ли тук, защото й тежи на съвестта и иска да спаси Керим? Това, което каза за теб също й тежи…Кажи го, за да ти олекне.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 11:31 от Dilemi

# 122
  • Пловдив

Не може да се успокои Керим, спомени нахлуват в главата му. С прекрасни жестове и емоции Енгин ни показва този момент.

# 123
  • Пловдив

Днес няма писмо за Керим, но затворниците разбраха, че баща му е идвал на посещение днес.

# 124
  • София

След призива на Мерием да промени показанията си по делото на Фатмагюл, Асу се ядосва и разколебава, готова е да си тръгне. Спират я думите на Фатмагюл...Ще спечеля този процес независимо какво ще направят или кажат. Но сега най-важен е Керим. Неговата свобода. Моля те, влез вътре и разкажи каквото знаеш, моля те.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 14:31 от Dilemi

# 125
  • София

Фахретин стои пред гроба на Енисе, спомня си миналото...Това е огромна страна, приемат имигранти от цял свят. Има работа, има пари…Колко души от тук вече заминаха.? Писаха ни…Разказаха надълго и нашироко колко благословена е Астралия. Ще видиш, ще бъде добре за Керим. За всички нас ще бъде добре. Не мълчи, за Бога! Кажи нещо. – Ти върви, Фахри!

Скрит текст:

Ти тук до гроба му ли ще чакаш?! - Моля те, не говори така! – Погледни ме! Погледни ме в очите, божие изчадие! Никога не ме обикна, нали? – Недей! – Кажи! – Обикнах те! .- Лъжеш! Защото баща ти не го искаше! За да не го нарани ме прие! – Млъкни!

– Всички казват, че не е полудял от любов! Искаше да ме накаже, затова се самоуби! Заради това ти никога не ме прие. Никога не ме допусна до сърцето си. Той го направи от омраза към мен! И ти превърна живота ни в ад, заради спомените за този мъж. Чаках търпеливо с години, Енисе. Но вече загубих надежда, че ще ме обикнеш. Но искам тази сянка помежду ни да изчезне. Да вземем детето си и да заминем далеч от тук. На място, на което не сме били никога, сред хора, които не познаваме…Ще започнем на ново. Ще замина. Кълна се, че ще замина. Замина ли, няма да ме видиш повече. Ще си останеш тук сам-сама. – Отведи и Керим.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 14:35 от Dilemi

# 126
  • Пловдив

Гадният провокатор му дава съвети....пиши на жена си, сподели с мен. Керим започва да пише на баща си...и отново спомени нахлуват в главата му. Този път как Мерием е била до него след загубата на майка му.

# 127
И понеже тази сутрин се изпълних с романтично настроение, прочитайки поста на Милка Радева (Благодаря, Миле!  Hug), реших да помъдрувам малко за романтизма и любимия КВФ. Simple Smile)

Романтизмът изтъква силните емоции и усещанията като част от естетиката на живота. - справка от Уикипедия. Wink

Боже... колко засукано и тежко... А в КВФ е така леко поднесен този романтизъм... със символи, сънища, преживявания... поднесен е така, че напълно удовлетворява нашето усещане за "естетика в живота". Simple Smile)

Има ли по-романтична сцена от срещата на погледи на стълбището? Тази среща ни накара да усетим трепета от откритието: има един човек, който въплъщава идеала... вълнението от докосването с очи: тези очи ще бъдат моята пътеводна звезда... пърхането на сърцето: тя е... моята мечта за щастие...
Има ли по-романтичен символ за любимия човек от цветето? Цвете крехко и нежно, но упорито и издръжливо, стремящо се с всички сили към светлината; изискващо грижа и търпение, за да разцъфти и да ни отвърне с красота и обич...
Има ли по-романтична любов от докосването с ръце над символа на надеждата и вярата? Незабравимо изживяване...

Толкова умело и ненатрапчиво са поднесени тези символи, тези чувства, трепети, вълнения... Няма по-романтичен филм, въпреки трагедията в сюжета. Защото това е филм за страданието, но и за надеждата за щастие, за грозното в живота, но и за вярата, че доброто винаги побеждава... филм за това, че красотата и любовта ще победят, ако ние не се откажем от тях, ако им се посветим и се борим за тях с цялото си сърце... Романтичен филм.
Обичам КВФ!

# 128
  • София

Толкова съжалявам за нещата, които преживяхме. Да не беше се случвало така. Какво ли не бих дал, за да върна времето назад…Да можех да върна времето назад с една година. Тогва винаги щях да съм до теб. Щах да бъда зад теб. Никога нямаше да те оставя сама. Нямаше да те оставя беззащитна. – Не съм тук, за да слушам това, Мустафа. Само исках да ти благодаря за това, което направи днес. – Сега щяхме да бъдем женени. – Мустафа, недей. Замълчи. – Може би щяхме да очакваме бебе. Щяхме да се хвалим на всички за това. – Мисля, че отиде твърде далеч. – Не съм искал да те наранявам…- Изобщо не започвай! – Не знаех, че Асу ще свидетелства срещу теб. Кълна се. – Но и не я спря. – Не знаех дори коя е Хаджер Оваджик. Тогава, в онзи ден научих. Тоест, в деня на процеса. Исках да я спра. Бях много ядосан, бях побеснял, но… Какво „но”? Приключи ли? Каза ли им всичко?

# 129
Здравейте момичета в този красив и мразовит ден!!! wavey wavey wavey
Дано денят на всички се стопли от добри думи!!!

Както писа Дилеми, оххх..... странна дата 12,12,12 г. За мен не е странна, защото ми е ден рожден.

Искам да ви почерпя за РД, скъпи мои виртуални приятелки! txtloves

Честит рожден ден, Димана! Simple Smile
Да си здрава, щастлива и все така романтична! Simple Smile

Букет с "нашето" цвете - от сърце, за теб! Simple Smile

# 130
  • София

Раздразнена от това, което е чула да казва Мустафа на Фатмагюл, Хаджер му казва мнението си за случващото се: Това е голяма възможност за теб…Всичко е заради Фатмагюл.  Не беше доволен да чуеш, че Керим е невинен. Защото те устройва той да е в затвора, нали? Защото, докато Керим го няма, можеш да се сближиш с Фатмагюл. В началото не ми позволи да им кажа истината. След това веднага ме заведе при тях, за да можеш да изпъкнеш пред Фатмагюл. Изобщо не те е грижа, дали Керим е невинен. Единствено се опитваш да бъдеш гороя на Фатмагюл! И аз като последния глупак ти позволих да ме използваш.

Скрит текст:

Как да те убедя, че те обичам? Омъжи се за мен тогава и се увери!

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 14:44 от Dilemi

# 131
  • Пловдив

Керим има посещение от адвокат Йомер. дошъл е с добри новини. Някой ще свидетелства в полза на Керим.

# 132
  • София

След като разбират за показанията на Асу в прокуратурата и отправените пред Яшар закани на Мустафа , Яшаран са притеснени, че ще ги обвинят в убийството на Вурал - Колкото и да се опитваме да се съвземем, все потъваме.

Скрит текст:

Страхувам се, Перихан. Ами ако нашите момчета са го направили?

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 14:48 от Dilemi

# 133

Момичета,ура-и мойто "севгили" тате Фахретин се появи-радост в къщи!! Joy Joy Joy

# 134
Аз пак малко откланям, но...

Ей за този ненетрапчиво поднесен романтизъм говорех... Simple Smile

Има ли по-мил начин да се покаже, че  в сърцето вече отговорът е "Да!"?
 Heart Eyes

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 11:04 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт