Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 169

• 32 601
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Мерием чува гласа...знаеше че един ден това ще се случи...Г-жо Мерием. Аз съм Фахретин Ългаз. Знам, че Керим е в затвора. Днес отидох да го видя. Може ли да се срещнем и да поговорим…Искам един шанс, г-жо Мерием. Преди взехте решенията вместо него. Вие…Майка Ви…Позолихте Керим да ме познава като различен човек. Не сте искали Керим да знае истината. Утре пристигам в Истанбул. Ще седнем и ще поговорим. Вече сте длъжна. И двамата сме длъжни заради Керим. Моля Ви, г-жо Мерием. Умолявам Ви.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 14:52 от Dilemi

# 136
  • Пловдив

Надеждата се върна в Керим - Асу/Хаджер ще му помогне. По спокоен слуша песента, усмивка на лицето и....ръцете му, тези прекрасни ръце...

# 137
  • Пловдив

Да се порадваме и тук на емоциите предадени по най-блестящият начин. Е за това обичаме Енгин.

# 138
  • София

След дочутите разговори и странното държание на Яшаран, Шемси има своите подозрения - Какво се е случило онази нощ…Става дума за сина ми. Защо говорите насаме? Защото…Има нещо, което крият. Защото…Този мръстик е убил сина ми! Ти ли го направи, Решат Яшаран? Ти ли уби сина ми? Беше те страх, че синът ми ще си признае. Затова го уби!

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 11:29 от Dilemi

# 139
  • София

Ердоан не пропуска възможност, за да уязви и унижи чичо си. След избухването на Шемси и Леман, той директно пита чичо си   - Ти ли го направи?

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 11:28 от Dilemi

# 140
  • София

Наистина ли искаш да се ожениш за мен? Добре, какво се промени, Мустафа? Каза, че искаш да пръдължиш сам. Каза, че не искаш никого в живота си. Мен…Бебето ни…Но какво се промени оттогава?

Скрит текст:
- Хаджер, не ми причинявай това. Не можеш да разбереш колко ми тежи на съвестта това. Много съжалявам. Това беше толкова голяма грешка…Голяма празнота…Толкова голяма празното чувствам в себе си…Толкова голяма…И продължава да нараства. Да нараства в мен. Искам единствено прошка. Искам прошка. Искам някой да спре тази…болка, и да прогони страданието ми. Моля те, прости ми.
- Миличък..Прощавам ти. Ако наистина искаш да се оженим…Аз също много искам, Мустафа.
- Да, искам. Много искам.

За какво говори Мустафа? За Асу и бебето, за Вурал??? Не каза ли Асу на същата молба "Прости ми..." същите думи "Прощавам ти..." на един друг грешник ?

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 11:28 от Dilemi

# 141
  • София

След толкова време...След толкова години...Фахретин прави своята изповед: Това, което никога не простих…Жена ми, която обичах до полуда, никога не ме обикна. Беше с мен, но обичаше друг. Изцяло. 11 години отвръщаше поглед от мен. Изобщо не ме поглеждаше в очите. По-скоро ме мразеше. И то от все сърце. Енисе не се оплакваше. Никога не го е правила. Но винаги плачеше за любимия си. Това е, което не мога да простя. Наказах я със заминаването си. Мислех, че след това ще бъде принудена да дойде. Затова не взех Керим със себе си. След това…След като тя почина…След това, не знам…Дълго време се разхождах съкрушен. Много съкрушен. Вината ми е много голяма. Жена ми ме изостави…Аз изоставих сина си. Малкия си син. Няма извинение за това. Не може и да има. Но вие сте причината да е толкова голяма пропастта между мен и Керим.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 15:06 от Dilemi

# 142

Димана, честит рожден ден! Пожелавам ти близки и приятели, които да направят деня специален за теб! Да запазиш сред делниците нежността и романтиката на розовите листенца! Ние сме с теб, наздраве!

# 143
  • София

С какво право ме упреквате...Не оставихте зад себе си само детето си…Оставихте рана, която никога няма да се излукува. Ако търсите причина за пропастта мужду вас…Ето Ви я…Аз гледах как детето плачеше за баща си на погребението на майка си. Аз знам колко силно детето се опитваше да скрие страха си, заради гордостта си. Аз утешавах детето, което дни наред седеше на прозореца дни наред и Ви чакаше. Аз бях тази, която бършеше неспирните му сълзи. Сега как смеете да ме обвинявате? Как можех да разстроя още повече тов малко дете? Баща му го изостави. Майка му се самоуби. Каквото и да ставаше, Керим беше най-самотното дете на света. Нищо не успя да разсее тази самота. Не узна истината, защото имаше нужда от нещо, което да го крепи. Това беше майка му, за която мечтаеше.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 15:09 от Dilemi

# 144
  • Пловдив

Керим търси човека на Яшаранови. Предупреждава всички, че няма да попадне в капана им. Фатмагюл разказва всичко в писма до Керим.

# 145
Дилеми, Марияна, добре, че сте вие неуморни ентусиасти и продължавате с преговора! Hug

Мисля си, че Асу е жена и романтична душа като всички нас. Затънала в калта, тя успява да се опази чиста. У нея има морал, съчувствие, ясно разграничаване на добро и грях. Тя се влюби в Мустафа, защото видя у него чистота, невинност. Дори когато разбра какъв е, дори когато усети, че я лъже, тя продължаваше да е с него. Отчаяно искаше да вярва, отчаяно искаше да бъде обичана, и затова позволи да бъде използвана, сама себе си заблуждаваше.
Асу живееше в тъмната страна на живота, но се стремеше към светлина и чистота. Радвам се, че успя да се измъкне и да започне нов живот.

# 146
  • Пловдив

Разменят се писма....Керим чака датата на делото и се надява скоро да излезе. А Мерием е изправена пред ужаса от разкриването на така дълго пазената от нея тайна. Писмото от майката на Керим трябва да стигне до него....

# 147
Дилеми, Марияна, добре, че сте вие неуморни ентусиасти и продължавате с преговора! Hug

Мисля си, че Асу е жена и романтична душа като всички нас. Затънала в калта, тя успява да се опази чиста. У нея има морал, съчувствие, ясно разграничаване на добро и грях. Тя се влюби в Мустафа, защото видя у него чистота, невинност. Дори когато разбра какъв е, дори когато усети, че я лъже, тя продължаваше да е с него. Отчаяно искаше да вярва, отчаяно искаше да бъде обичана, и затова позволи да бъде използвана, сама себе си заблуждаваше.
Асу живееше в тъмната страна на живота, но се стремеше към светлина и чистота. Радвам се, че успя да се измъкне и да започне нов живот.

newsm10
Асу заслужи щастието си. Simple Smile

# 148
  • Пловдив

К: "Фатмагюл не пренебрегвай уроците. Учи. И терапията също. Много е важно."

Не успяха да видят заедно резултатите от изпитите...Много моменти не съприживяха заедно...Но Керим чака вече датата на делото. Чака с нетърпение и писмата на Фатмагюл - не е така самотен. Те го крепят.

К: "Чувствам те по-близка. Радвам се че те има. Скоро ще изживеем дни, в които всичко ще е по-добре! Обичам те толкова много."

# 149
  • Пловдив

Ден след ден...преразказани в писмата....

Общи условия

Активация на акаунт