Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 169

• 32 529
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
НОВИНА!!!
Открих Енгин! В Лапландия!
Скрит текст:
колажът е на Алиса

# 616
Маричка,аз нашия Мустафа Булут винаги го свързвам с тази "буреносна" Соната на Бетовен

# 617
Привет момичета !

В темата се вихрел  щур купон, идвам и аз !

Как разбрах обаче - ще кажа.

Звъни телефона и някой започва да честити някакъв рожден ден и повтаря Марица, Марица ...

Веднага препращам и телефона и обаждането и този който се обажда по предназначението му.

От мен това - освен сърдечните ми пожелания за здраве, щастие и късмет ! И много усмивки, усмивки, усмивки...

# 618
Маричка,аз нашия Мустафа Булут винаги го свързвам с тази "буреносна" Соната на Бетовен

newsm10 newsm10 newsm51

# 619
# 620
# 621
Момичета нета ми е ужасно бавен, докато пусна предния си пост минаха 10 минути.

Имам една  отворена програма на която работя в момента - финализирам един клип,  и явно ще трябва да отсъствам от купона тази вечер. Марица ще ме извиниш надявам се, но трябва да свърша този проект.

# 622
# 623
НОВИНА!!!
Открих Енгин! В Лапландия!
Скрит текст:
колажът е на Алиса

Хахахахах

Е, Вале, накара ме да доживея и това - за първи път в живота ми ми се прииска да седна на коляното на Дядо Коледа и да си пожелая нещо...Wink)))

# 624
Привет момичета !

В темата се вихрел  щур купон, идвам и аз !

Как разбрах обаче - ще кажа.

Звъни телефона и някой започва да честити някакъв рожден ден и повтаря Марица, Марица ...

Веднага препращам и телефона и обаждането и този който се обажда по предназначението му.

От мен това - освен сърдечните ми пожелания за здраве, щастие и късмет ! И много усмивки, усмивки, усмивки...

Благодаря, Марта! Simple Smile) Hug Hug Hug На тоя, сбъркания Wink) да му кажеш да си оправи комуникациите. Wink)) хихихих На мен ми стига и това, че направи "Завинаги" - просто ме разтапя този клип! Simple Smile)
Надявам се, че и твоят купон снощи е бил супер! Simple Smile
 Heart Eyes

# 625
Велянче... наистина може да стане великолепен клип с МБ и сонатата...

# 626
Привет, привет!!!

Марица, Честит рожден ден! Много Енгин ти пожелавам, цветя и шампанско
.

Весел празник!

# 627
Благодаря, Натали! Simple Smile)) И аз пожелавам на всички ни много Енгин - колкото повече, толкова повече!:-)

# 628
  Ах, тези маслинки....

# 629

Общи условия

Активация на акаунт