Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 169

• 32 529
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Аз пък като суперамбициозна майка хич не ми харесва,че в този детски филм изреждат маса народ и накрая чак като опашка и Енгин.Той трябва да е на първо място!

# 601
Цунк Керимчо по засмените бузки! Simple Smile)

Hug Марианка за колажчетоооооо! Simple Smile)

# 602
Аз пък като суперамбициозна майка хич не ми харесва,че в този детски филм изреждат маса народ и накрая чак като опашка и Енгин.Той трябва да е на първо място!

Е, ние си знаем, че всичко започва и свършва с Енгин... Wink Ще им го обясним надлежно... да не го забравят и те! Simple Smile))

# 603
Дилеми, аз съм весел човек със сетива за тъжните неща... Simple Smile) Но се надявам, винаги се надявам... че те могат да бъдат променени. Simple Smile)

Скрит текст:
МЕЧТА

На Петя Дубарова

Понякога мечтая да съм бяла –
един лъч слънчев, светлина
все още неразтворена и сбрала
дълбоко в себе си дъга;
като снежинка да съм бяла –
сурова, нежна и добра,
способна да пречисти цялата
осъществена грозота.
А всъщност, бяла съм – косата
искри от тежка белота;
и дух – свободен, бял – отмята,
отрича своята тъга,
за да успея пре́ко болка,
напук на всяка суета,
от мене да раздам аз толкова,
че всички ви да преродя.

НЕБЕ ОТ ОБИЧ

Не ме е страх от нищо. Тук стоя,
загърбила и болка и неверие.
Пред мен е пътя вече извървян,
зад мен – едничкото спасение:
да бъда пак каквато съм била –
открита, искрена и даваща.
Страха си аз превърнах във крила.
И с тях ще прекося живота, плаваща
в небе от обич.
Чистата любов,
дарена ми от огъня на болката
ще бъде вече моят благослов.
Обикнала. Обичаща. И толкова.

# 604

Hug   

Неповторимата Петя с вълшебната музика на филма Ромео и Жулиета... Това е магията! Simple Smile)

Връщам жеста... за още настроение! Simple Smile

# 605
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=DP2MRUpfkII

Eнгин/Керим отново пее...Да го чуем....

# 606
хихихи

От другия форум ме подхранват с толумбички... Simple Smile))
Не мога да не ги споделя с вас - толкова са вкусни! Simple Smile)) Талията ще оправям след празниците. Simple Smile))

# 607

До довечера ще го уморя от пеене! Simple Smile)) Да му мисли... с тоя гальовен глас... накрая ще е пресипнал като моя. Simple Smile)))

# 608
Марица,
Мустафа Булут разпарчатоса сърцата на всички ни , но мисля, че най-разбито е твоето!
Много ти се радваме и ти пожелаваме здраве и търпение до новите изяви на нашето момче!
Дано до тогава сърцата ни малко заздравеят

# 609
Поздрав за Марица
http://vbox7.com/play:f4c07ce7

# 610

Благодаря, Ева! Simple Smile)  Всичко тече, всичко отминава! Simple Smile)) И на Булута ще му мине, а на мене пък - съвсем! Simple Smile)) Само да дойде новата роля на Енгин... Wink))

# 611
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРИЧКА!!! newsm51
Да си ни жива и здрава и много, много щастлива, и все така умна и работлива! Весел празник! Наздраве! cheers

# 612
Марица, честит рожден ден!   newsm59 Тъгата да остане само в стиховете ти, а в реала радостта нека е вярна твоя спътница!  newsm67
Предполагам, ще се зарадваш на едно страстно танго. Дами канят!

# 613
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРИЧКА!!! newsm51
Да си ни жива и здрава и много, много щастлива, и все така умна и работлива! Весел празник! Наздраве! cheers

НАЗДАВЕЕЕЕЕ!  Blush Вече зачервих бузките. Wink)) Енгинотерапията действа отлично. Wink))

# 614
Марица, честит рожден ден!   newsm59 Тъгата да остане само в стиховете ти, а в реала радостта нека е вярна твоя спътница!  newsm67
Предполагам, ще се зарадваш на едно страстно танго. Дами канят!

Hug Hug Hug

Благодаря! Simple Smile)) Да му мислят кавалерите! Simple Smile) Имам малко предимство - лекичка съм и не нося тънки токчета, така че ще мога да ги настъпвам без да отнеса нещо повече от сърдит поглед. Wink))

Общи условия

Активация на акаунт