Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 169

• 32 524
  • 725
  •   1
Отговори
# 585

Марице, Енгин пие вече за твое здраве! Ха, наздраве и от мен!!!

# 586
Здравеите по обедновреме и от мен.Снощи по БТВ даваха фрагман от финала на КВФ и аз реших да се върна и да го загледам отначало(вие сте много напред с материала,но ще видогонвам).Сега от позицията на изгледала и АБО мога да направя сравнение в играта на ЕА.Не знам защо когато започнах да гледам Пепелта по БТВ ЕА не ми направи кой знзе какво впечатление,дори ми се струваше малко грозноват,а той всъщност си е много ТАМАМ още от началото(на мама мургавелкото).Направи ми впечатление и в двата филма,че когато изразява радост(и при Керим и при Мустафа)очите му блестят много странно,сякаш от тях се излива цялото щастие,имат странен блясък и сякаш от тях се излъчва светлина.И ръцете му са хубави,защото и тях знае как да използва и как и чрез тях да изразява радост,болка,гняв,любов.ТОЙ е героя,който пресъздава.В единия филм го видях като дявола(но не толкова черен)с огнена душа,а в другия като ангела на спасението.И двете роли са му по мярка.Макар,че ако трябва да бъда откровена Мустафа Булут много му приляга на нашето момче.И с Керим плаках и наводнявах,но МБ разкъса сърцето ми на парчета и ми го поднесе в шепите си.За МБ страдах и плаках като Мария Магдалена.Приляга му да играе лоши момчета.Мноого е добър.Господ здраве да му дава.Ние ще сме търпеливи и ще чакаме да ни радва с все по-добри и успешни роли.Мога да пиша още,но трябва да тръгвам на работа.До довечера.Целувки и прегръдки.Весел празник на Маричка.

# 587

Марице, Енгин пие вече за твое здраве! Ха, наздраве и от мен!!!

Ами и ние да се присъединим .... Маричка    Peace Peace

# 588
От скайп ме подсещат, че мога да направя още един подарък за вас в отговор на милите ви думи и пожелания. Simple Smile

Файл : Kniga.pdf
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=c572de92c4

Тук би трябвало да се отвори .pdf файл със стихосбирката ми. Разширението на файла означава, че трябва да имате инсталиран Адоб, за да можете да я отворите.

Това може би отразява усещане, което изпитваме всички... и заглавието някак приляга на днешния ден за мен... Simple Smile

ПРЕРАЖДАНЕ

Душата ми препълни се с мълчания –
мълчани  срещи, истини, лъжи,
мълчани чувства, пориви, желания,
мълчани болки, радости, мечти...
О, как тежат...
Почти ме смазват вече...
Дали пък,
като в приказка една,
мълчанията в тази топла вечер
на кладенец
докрай да изкрещя?
Но кладенче не стигам...
Запъхтяна,
без сили падам в рохката земя,
и доверявам всичко премълчано
на малките зърна в пръстта.
Разтварям се във тях...
Освободена,
разлиствам се във всеки нежен  кълн
и пролетна, и млада, несломена,
поемам въздух:
Тук съм... и не съм.

Хубаво е да има с кого да поговори човек... Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 13:08 от marytza

# 589
Здравеите по обедновреме и от мен.Снощи по БТВ даваха фрагман от финала на КВФ и аз реших да се върна и да го загледам отначало(вие сте много напред с материала,но ще видогонвам).Сега от позицията на изгледала и АБО мога да направя сравнение в играта на ЕА.Не знам защо когато започнах да гледам Пепелта по БТВ ЕА не ми направи кой знзе какво впечатление,дори ми се струваше малко грозноват,а той всъщност си е много ТАМАМ още от началото(на мама мургавелкото).Направи ми впечатление и в двата филма,че когато изразява радост(и при Керим и при Мустафа)очите му блестят много странно,сякаш от тях се излива цялото щастие,имат странен блясък и сякаш от тях се излъчва светлина.И ръцете му са хубави,защото и тях знае как да използва и как и чрез тях да изразява радост,болка,гняв,любов.ТОЙ е героя,който пресъздава.В единия филм го видях като дявола(но не толкова черен)с огнена душа,а в другия като ангела на спасението.И двете роли са му по мярка.Макар,че ако трябва да бъда откровена Мустафа Булут много му приляга на нашето момче.И с Керим плаках и наводнявах,но МБ разкъса сърцето ми на парчета и ми го поднесе в шепите си.За МБ страдах и плаках като Мария Магдалена.Приляга му да играе лоши момчета.Мноого е добър.Господ здраве да му дава.Ние ще сме търпеливи и ще чакаме да ни радва с все по-добри и успешни роли.Мога да пиша още,но трябва да тръгвам на работа.До довечера.Целувки и прегръдки.Весел празник на Маричка.

Разкошно си го казала, Ками! Simple Smile  Hug

Благодаря за пожеланията! Да ти се връща! Simple Smile

# 590

За наше и Енгиново Wink) здраве, момичета! Simple Smile))

# 591
  • София
Маричке, тържествата продължават и така трябва да бъде!
Благодаря за стиховете, свалих си файла, ще ги прочета на спокойствие!

# 592
Една широооооооооооока усмивка. Simple Smile)) Пощурват ме по тел., ама аз не се давам! Simple Smile)
Дерзайте, обичани момичета! Simple Smile)

# 593
  • Бургас
Здравейте момичета!Стоя на балкона от март месец и не пропускам нито ред .Обичам да ви чета,но самата аз не съм много разговорлива.Много се радвам,че открих и други запленени от филма . Реших днес да се приземя,за да мога да поздравя изключителната Марица  bouquet!Честит празник,бъди здрава и много щастлива! Благодаря на всички момичета,които пишат,разсъждават и споделят  bouquet

# 594
Здравейте момичета!Стоя на балкона от март месец и не пропускам нито ред .Обичам да ви чета,но самата аз не съм много разговорлива.Много се радвам,че открих и други запленени от филма . Реших днес да се приземя,за да мога да поздравя изключителната Марица  bouquet!Честит празник,бъди здрава и много щастлива! Благодаря на всички момичета,които пишат,разсъждават и споделят  bouquet

Hug  Heart Eyes Blush

# 595
  • София

haqskowavey слизай смело и говори! Приятно е да чуваш много момичета! Увлечението ни е общо, но мнението на всеки е лично, затова е ценно!   Laughing

# 596
  • София

ПРЕРАЖДАНЕ

Скрит текст:
О, как тежат...
Почти ме смазват вече...
Дали пък,
като в приказка една,
на кладенец
докрай да изкрещя?
Но кладенче не стигам...
Запъхтяна,
Разтварям се във тях...
Освободена,
поемам въздух:
Тук съм... и не съм.
[/b][/i]

Малко тъжно ми звучат тези твои размисли,  Hug затова ти подарявам любимите ти цветя!  Laughing
Дано си спомням добре!
 Joy Joy Joy

# 597

ПРЕРАЖДАНЕ

Скрит текст:
О, как тежат...
Почти ме смазват вече...
Дали пък,
като в приказка една,
на кладенец
докрай да изкрещя?
Но кладенче не стигам...
Запъхтяна,
Разтварям се във тях...
Освободена,
поемам въздух:
Тук съм... и не съм.
[/b][/i]

Малко тъжно ми звучат тези твои размисли,  Hug затова ти подарявам любимите ти цветя!  Laughing
Дано си спомням добре!
 Joy Joy Joy

Ооооооо, да! О, да! Цялата невинност и красота на света в едно нежно цвете! Simple Smile)

Kissing Heart

# 598

haqsko,  wavey слизай смело и говори! Приятно е да чуваш много момичета! Увлечението ни е общо, но мнението на всеки е лично, затова е ценно!  Laughing

newsm10

# 599
  • Пловдив

От 69 епизод - моменти от песента на Керим...

haqsko, виждах те на балкона. Поздравления, че си ни харесала и вече си една от нас.

Общи условия

Активация на акаунт