Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 169

• 32 462
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Елинор, Вале... така, както са се случили една до друга тези две снимки... погледите си приличат. Не намирате ли? Simple Smile))

Да,така е ,има особенно излъчване Rolling Eyesсякаш струи светлина от очите. Rolling Eyes Rolling Eyes

# 706
Маричке,лека нощ! Hug Hug

# 707
# 708
# 709
  • Пловдив

Добро утро на всички. Да си пием кафето с нашето момче. Да ни е хубаво и релаксиращо и днес.

# 710
Гюнайдъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъън. Simple Smile)

Рускините започнаха новогодишно... Simple Smile) Алиса си я бива, нали? Simple Smile Хоп - и в страната на чудесата! Simple Smile)) А като погледнеш тези влюбени, благодарни, замечтани очи... просто няма как да не повярваш, че годината ще е прекрасна! Simple Smile))

# 711
Палмира,  Hug Благодаря! Simple Smile

Ако още не сте си осигурили календар за 2013-а... имате възможност да си извадите този, например.Simple Smile)

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 08:51 от marytza

# 712
Явно на Северния полюс, докато не се прави на Дядо Коледа, Енгин се забавлява с мецаните... по къс ръкав, отбележете! Simple Smile)) Може би се е приготвил за гмуркане? Wink))

# 713
И едно много сладко коледно гифче... направо му се дощява на човек да влезе в картинката. Simple Smile)

# 714
Ха! БЧ имал повече от 100 серии.  newsm78 Не знаех. Simple Smile)

http://www.kanald.com.tr/yabancidamat/Video/101-Bolum/2504 - онлайн гледане на 101-та... има и след нея...

# 715
Ах, купонджийки... как сладко спинкате още! Simple Smile))

# 716
  • Пловдив
Ах, купонджийки... как сладко спинкате още! Simple Smile))

Нееее. Домашната тръстика....

# 717
Ауууууууууу навън е смъртен ужас! Момичета, внимавайте с излизането! При нас по тротоарите има кръв...  Shocked народът се е изпопребил от сутринта. В 17 области са обявили опасност от поледици.

Скрит текст:
И все пак... да ви развеселя малко... Simple Smile Синът ми ме придружи до близкия магазин и на обратно му викам: "Хайде, отивай при кака ти... аз вече почти стигнах." А той: "Власите - нали знаеш?.." "Е аз да не съм влахкиня?" "Не, ама имаш склонност да се възхищаваш на чужди култури... де да те знам какво може да решиш да приложиш в следващия момент." - беше отговорът на сина ми. Simple Smile) Това - заради възхищението ми от КВФ и сие.Simple Smile) Молам ви се!... Simple Smile))

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 11:09 от marytza

# 718
Не сте написали вършат ли ви работа за клипове моите изрезки... Не, че ще престана да си ги правя, де... ама ако не вършат, няма да ги катеря в нета. Simple Smile

Поредното добро режисьорско решение... 10 еп.
Нашето момче, отхвърлило товара на вината, че я е наранил, се изправи"като планина" (както обичат да казват комшиите Simple Smile) а момичето - само отражение на реалността... то все още не присъства като себе си в сценката... Много ми харесва кадъра.

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 11:26 от marytza

# 719
  • София
Здравейте,  wavey момичета!
Маричке, възползвах се от поканата, виж ми подписа!

Обожавам тези кадри... Така исках да виждам Керим и Фатмагюл в дните около сватбата им - весели, радостни, щастливи, влюбени...Млади влюбени хора, които не крият чувствата си. Ценя тези кадри и затова, защото това са Берен и Енгин...друго няма да кажа...

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 11:43 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт