Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 169

• 32 550
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
Момичета,добро утро и в новата ни темичка-аз докато дремя,вие и нея ще напълните с красоти!

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 09:04 от velijana

# 16
  • Пловдив

Първи думи...Тази среща крепи Керим, дава му сили да издържи в затвора. И както обикновен  става - искаш да кажеш толкова много неща, но те изхвърчат от главата ти.

# 17
  • София
Здравейте,  wavey момичета!  
Марианка, благодаря за новата тема!

Много ми липсваш…Чакането на този момент ми даваше сила…

# 18
  • Пловдив

Керим предупреждава Фатмагюл да внимава с Мустафа. Промяната на показанията му на процеса, за него е някаква игра - намислил е нещо зловещо и определено има план. Керим се чуди има ли надежда скоро да излезе от затвора. Фатмагюл му отговаря "Винаги има надежда".
И двамата са написали писма. Тайно си ги разменят.

Dilemi,   love001

# 19
  • София
Марианка,

Гифчета от срещата на Керим и Фатмагюл на нашата приятелка xenya от whatisfatmagulsfault.com

Скрит текст:

# 20
  • Пловдив

Докато си преговаряме, къде ли се е скрил Енгин. Дали вече не е на ски...лятото е на подводно гмуркане...Божееее, това момче...какво ли прави....къде ли е....

# 21
Здравейте момичета!!!  wavey wavey wavey

Снощи не можах да се включа, но днес ви изчетох с кеф. Много хубава раздумка сте си направили и искрено сте си споделили неволите по обучението си в гифчета и клипове.
Големи сте сладурани!!!Само дето нищо не разбрах кое от къде се сваля и как става, но нейсе. Искрено се забавлявах на споделеното от Дива за нейните неволи.
Препрочетох постовене с обясненията на Марияна, но тц....много ми е сложно.
Обаче ще се заинатя и пак ще ги прочета, пък и ще ви пиша на лични да ме образовате, ако нямате нищо против. Може и както писа Велиянка да си спретнем образователен курс по правене на гифчета и клипчета.

Иначе вие си знаете, че ви обичам и ви се радвам! newsm51 newsm51 txtloves

# 22
  • София
Обиколих тук, там...нищо...няма и следа от Енгин. Феновете се забавляват да сравняват Керим и Мустафа Булут

Скрит текст:

# 23
  • Пловдив

Кратко докосване. Керим я моли да се грижи за себе си, да не се тревожи за него, да учи, да му пиши.

# 24
  • Пловдив

Раздяла. Тъжна, но всеки има по едно писмо от другия.

# 25
  • Пловдив

Едни от най-красивите моменти на 41 епизод. Незабравката.

# 26
Марианка,

Гифчета от срещата на Керим и Фатмагюл на нашата приятелка xenya от whatisfatmagulsfault.com

Здравейте, момичета! Simple Smile

bouquet и  Hug  за водещите преговора. Simple Smile

Дилеми, тази красива ръка

Скрит текст:

винаги ми напомня за ръката на Адам от "Сътворението" на Микаланджело...

Скрит текст:

Класика!  Heart Eyes и виене на свят от красотата. Simple Smile

# 27
  • София
Времето, определено за срещата отмина бързо, всеки остава с мислите си и с писмо. Писмо писано от любимия...

Единствена моя. Зад решетките съм, далеч от това, което най-много обичам, от най-ценното ми. Искат да ме накажат за престъпление, което не съм извършил. Но нищо не боли толкова, колкото копнежът ми по теб, мила. Тук не ми е трудно…Оставих те сама, това е непоносимото за мен. Ти си много силна, Фатмагюл. Можеш да се изправиш срещу всеки, който иска да се възползва от тази ситуация. До сега не си отстъпвала пред никого. Знам, че и от сега нататък няма да го направиш. И това ще преодолеем заедно. И това ще отмине. Единствената ми утеха е да знам, че ме чакаш. Обичам те. Обичам те. Много те обичам!

# 28
  • Пловдив

Хилал направо е страхотна с тези моменти които ни ги представи по най-красивия начин. С колко радост и любов Керим прие цветето. Съживи го. Погледът ми сияе....ръцете, ах тези прекрасни ръце. Писмото...все едно гали Фатмагюл.

# 29

Едни от най-красивите моменти на 41 епизод. Незабравката.

"Отгледах това цвете сама... Взех пръст от градината ни в Гьоксу. Беше се подало изпод камъните, търсейки слънчевите лъчи... Неговата надежда пусна корен... Нека ти напомня за онези дни. "

- Ей, чернокосия, знаеш ли как се нарича това цвете?
- Не.
- Незабравка.
- Незабравка...

smile3518 smile3545

Общи условия

Активация на акаунт