Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 169

• 32 578
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Пловдив

Боже момичета, фейсовете днес май са в отпуск. Само сръбкините слагат снимки...Енгин май трябва да се покаже от някъде. Да видим тогава какво ще стане....

# 77

Боже момичета, фейсовете днес май са в отпуск. Само сръбкините слагат снимки...Енгин май трябва да се покаже от някъде. Да видим тогава какво ще стане....

Ясно е кво ше стане - лудница. Simple Smile)  Те за всяка нова-стара снимка пощуряват, камо ли за "истински" новини. Simple Smile))

Ама гюзелище, бреееееее!... Simple Smile))

# 78
  • Пловдив

Тук пееха с Рахми...Виждат се и няколко бели косъмчета в косата му.

# 79
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=cHfOqbfPIFw

Я де се раздвижим малко с Мустафа и Керим..

# 80

Тук пееха с Рахми...Виждат се и няколко бели косъмчета в косата му.
  love001  love001 newsm
много ,много любим момент Grinning често си пускам песента Rolling Eyes Rolling Eyes

# 81
# 82
  • Варна
 wavey
Няма да кажа нищо .......нито за очите,нито за усмивката.......

Гони   bouquet

Момичета слагам малко спам в спойлера.Днешно интервю с Гал Сасон В "Преди обед".Думичката "малко" е в червено защото според него била знакова за българите.Като каза това и в главата ми веднага изникна "чок" Grinning-колко много се употребява във турските филми.И след малко Сасон каза точно за нея ooooh!За който иска,чок е интересно......

# 83
Anista, МНОГО ми хареса интервюто, МНОГО ми хареса снимката, МНОГО обичам Енгин, МНОГО ми е приятно във вашата компания.  Simple Smile

# 84
  • Варна
И понеже се зарових в  бтв ....открих това .....

кой ли пише сценария newsm78 newsm78
намерих и какво е казала в друго интервю-че са й предлагали да правят и този роман,който издава тук,но тя не се е съгласила за сериал,а искала да е игрален филм.
Сетих се за Орхан Памук и неговия "Музей на невинността".Явно и той може би не иска да е сериал,а това което пишеше в нашата преса-че му предлагали 1 мил долара за да могат да правят филм по него,може и да не е вярно изцяло,но сигурно поне отчасти.Продължавам да мисля,че това е книгата му, която си заслужава да бъде филмирана.
Изобщо за мен това е печелившата стратегия на турските кинаджии-да посягат към добрите си писатели/а те май си ги имат достатъчно/,а не да правят римейк-и по американски филми Thinking

Вале Joy Joy голям смях/в краен случай може и думичката голям/ Joy

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 21:50 от Аnista

# 85
  • Разград

# 86
  • Пловдив

Тихичко при нас тази вечер. И той се чуди - ами като нямаме скорошно инфо - така ще е.

# 87

Писмото което предизвика сълзи в очите на Фатмагюл.

Обикновени думички, но носещи толкова много топлина / все едно Керим е до нея /.

Нейното писмо - прието по същият начин.

# 88
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=84PXBdrFrMk&feature=plcp

Гъркините току що го пуснаха...

# 89

Без някаква определена връзка се сетих за този момент.

"Щях да умра щастлив, чувайки гласът ти и думите, че ме обичаш.
И всичко щеше да си струва."

Колкото повече "преговаряме" - толкова повече сериалът ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт