Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 117
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 1 125
  • На земята, която е всъщност звезда.
Човече, Baibibi, поклон пред търпението ви!  bouquet
Ние сме най-, най- цивилизованата страна в Европа! И не само - в целия свят! По-големи сме и от швейцарци и австрийци! К`ви са тези дребни народи?!
Бих разбрала непушачите и дори бих ги поздравила ако тази забрана беше извоювана победа. Но тя не е! Тя е спусната отгоре. Защо не си търсехте правата преди това? Не помня да е имало протести и митинги против пушенето. Или аз бъркам?

Не, не бъркаш. Но, това, че преди не сме си търсили правила, означава ли, че не трябва никога да си ги търсим? Пушене во веки веков?  

Не, лято, не трябва. В ресторант може, но, ако искаш в дискотека да не си опушена, си адски нетолерантна и трябва да си стоиш в къщи.

# 1 126
лято!, а не може ли на 5 дискотеки за непушачи, да има само 1 - за пушачи? Като гледам колко хора пишат тук, явно тези за непушачите ще са препълнени, т.е. няма да има дилема къде да се иде  Peace

# 1 127
  • Перник
Вселена, не ги търсите, а ги приемате на готово - там е тънката разлика.

# 1 128
  • София
Взимайте чалгата, докато е време, не се офлянквайте.
Чалга заведенията първи път! Sunglasses

# 1 129
лято!, а не може ли на 5 дискотеки за непушачи, да има само 1 - за пушачи? Като гледам колко хора пишат тук, явно тези за непушачите ще са препълнени, т.е. няма да има дилема къде да се иде  Peace
За да стане това би трябвало манталитета ни да се е променил така, че да се събразяваме с непушачите. Това ще рече в тази дискотека да ходиш само с пушачи, които са съгласни да са там, винаги, когато има непушачи дори и да са малцинство да се уважават техните права и да се посещава заведение за непушачи, без пазарлъци. Когато това се случи, тогава и забраната няма да е нужна. Но това надали ще стане скоро.

# 1 130
  • София
НСЧ, и отново стигаме до предъвкваното "солидарно" посещаване на пушаческата зона от непушачите... Simple Smile

# 1 131
Добре де,някои от пишещите тук пушачи твърдите,че у дома не пушите на закрито,излизате на балкона дории в студено време. Каква е разликата да направите същото в заведение-пет минути навън. Така ще се насладите на кухня,обслужване,компания,няма да хамалувате вкъщи. Значи пак излиза цигарата над всичко. Тоест важното е да се пуши вътре. Crossing Arms
И моят апел е-подавайте сигнали. Не си затваряйте очите. Нека лъжливи отрепки като Рагин и клакьорите му да знаят,че има контрол.

# 1 132
Добре де,някои от пишещите тук пушачи твърдите,че у дома не пушите на закрито,излизате на балкона дории в студено време. Каква е разликата да направите същото в заведение-пет минути навън...

За 100-тен път  Blush щом така и така ще излизат в студа, за какво да ходят и да пият същите питиета, но с надценка?
Хамалуване, какво хамалуване, сигурна съм, че повечето имате миялни вкъщи, да преместиш 20 чаши в машината не е кой знае какво услилие.

За да стане това би трябвало манталитета ни да се е променил така, че да се събразяваме с непушачите. Това ще рече в тази дискотека да ходиш само с пушачи, които са съгласни да са там, винаги, когато има непушачи дори и да са малцинство да се уважават техните права и да се посещава заведение за непушачи, без пазарлъци. Когато това се случи, тогава и забраната няма да е нужна. Но това надали ще стане скоро.

Не ви разбирам, нон стоп ли сте залепени за приятелите си пушачи? Толкова ли не можете да излизате с непушачите или като двойка с половинката си? Пък с пушачите у тях, у вас, където се разберете за вечер.
Досега не съм виждала на живо чак такъв проблем. Ще каже човек, че приятелството ви се крепи на кръчмите...

В крайна сметка имате проблем с приятелствата си, не с другите хора.

# 1 133
  • Перник
Нека лъжливи отрепки като Рагин и клакьорите му да знаят,че има контрол.
Удивителен изказ, човек би казал че го познаваш лично!
Харесва ли ни или не - законът е приет.
Харесва ли ви или не - системата за контрол нещо цикли.

# 1 134
И аз за 100 път-значи готови сте да плащате за надценката само и само да се пуши там.

# 1 135
И аз за 100 път-значи готови сте да плащате за надценката само и само да се пуши там.

Готови сме да платят, ако им предложат нещо, което го нямат вкъщи.

# 1 136
  • София
Ама смисълът на живота им е пушенето, много ясно.

# 1 137
  • на брега на морето
Добре де,някои от пишещите тук пушачи твърдите,че у дома не пушите на закрито,излизате на балкона дории в студено време.

Не, аз не излизам. Пафкам си на топло.

# 1 138
Ама смисълът на живота им е пушенето, много ясно.

По тази логика и смисълът на живота са заведенията  Simple Smile

# 1 139
   Доста ми беше интересно да прочета мненията. Надявам се скоро никъде да не се пуши. Не живея в БГ в момента и доста отвикнах на дима, та като се прибера се отвращавам да се храня в пушилки, в дискотеките не мога да си поема въздух, особедно от пурите, а като се прибера по 2 часа трябва да се къпя, суша, пера и тн, защото някой си не можел да излезне за 10 минути навън. Радвам се, че и с детето ще може да седна на кафе. Ще свикнат и пушачите, време се иска и постоянство...

Общи условия

Активация на акаунт