Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 137
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
И аз за 100 път-значи готови сте да плащате за надценката само и само да се пуши там.
Ама смисълът на живота им е пушенето, много ясно.

По тази логика и смисълът на живота са заведенията  Simple Smile
То добре че теб не те интересуват заведенията и нямаш драма.

Чалготеки втори път! Mr. Green
(Да не кажете после, че не съм съгласна на компромис.)

# 1 141
Остави ме мен, аз съм бита карта  Wink

Не знам за чалготеките, който е ходил да разкаже на незапознатите Simple Smile

# 1 142
Нека лъжливи отрепки като Рагин и клакьорите му да знаят,че има контрол.
Удивителен изказ, човек би казал че го познаваш лично!

Председателят на БХРА стана отрепка ли?  Sunglasses

# 1 143
  • София
Остави ме мен, аз съм бита карта  Wink

Какво има да разказва, нали искаш заведения за пушене? Ето, съгласна съм да се пуши в чалга заведенията. Wink

# 1 144

Аз на чалготеки не съм стъпвала и няма да стъпя, но чувам че се пушело.
Каква е идеята, че само в чалготеки разрешават да се пуши ли?  Crazy

п.п. Разбрах, раздават се квоти.  Mr. Green

# 1 145
  • София
Ми да, няма само вие да раздавате. Mr. Green

# 1 146
Аз предлагам за Австрия, Германия и другите страни, в които има опции за пушачите, да внасяме чалга, няма само ние да се мъчим, я.

Сега се замислих и ме е яд, че ББ е кучкар, ако действаше със същия хъс и там, сега щях да извеждам детето си на спокойствие. Но явно е по-важно за него да се завлечем на чист въздух в кръчмите  Joy отколкото това, че песовете ни разкъсват. Всеки с приоритетите си  Laughing

# 1 147
Не се сърди, Нито имам проблем с приятелите, нито приятелството ни се крепи на кръчми! Въпросът е принципен. Кой е в правото си-пушача или непушача? Не ми отговори на поста! Знаеш ли не познавам непушач, който до този момент да е отказал среща в заведение с пушач/и, заради това, че се пуши. За съжаление не познавам (с малки изключения) пушач за който да кажа същото! Какво означава това?

# 1 148
Не се сърди, Нито имам проблем с приятелите, нито приятелството ни се крепи на кръчми! Въпросът е принципен. Кой е в правото си-пушача или непушача? Не ми отговори на поста! Знаеш ли не познавам непушач, който до този момент да е отказал среща в заведение с пушач/и, заради това, че се пуши. За съжаление не познавам (с малки изключения) пушач за който да кажа същото! Какво означава това?

Какво може да значи? Пушачите искат да си пушат и като могат го правят. Не се сещам някой непушач да ме е канил в заведение за непушачи, т.е. в зала за непушачи. Но и да го беше направил щях да откажа. Нито се сещам да сме убеждавали непушач да сяда с нас. Както искаш го разбирай. Аз по-назад писах за "нетолерантността" ми, но пак всеки си го изтълкува, както му харесва. В крайна сметка хората се събират заради общи интереси. Ако някой дразни някого, приятелството винаги може да се разтури, както се случва постоянно заради други неща, не заради цигарите. Аз например не ходя на заведение с хора, които се напиват като прасета или много държат да ядем сръбска скара под звуците на съответната музика.

# 1 149
...Какво означава това?

Аз писах, че съм отказвала покана за посещение на заведение, в което се пуши, нищо че бях пушач тогава. Какво означава това? Всеки си има своите мотиви и разбирания, една забрана няма да ги промени, това че я има, не значи, че ще се юрнат в отговор на поканата ти.
Това са си ваши лични неща, м/у теб и твоите приятели, не намесвай други хора и закони  Hug

# 1 150
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вселена, не ги търсите, а ги приемате на готово - там е тънката разлика.

Споко, вече ще си ги търсим. И ще усетиш дебелата разлика.

# 1 151
  • София
Аз предлагам за Австрия, Германия и другите страни, в които има опции за пушачите, да внасяме чалга, няма само ние да се мъчим, я.

Сега се замислих и ме е яд, че ББ е кучкар, ако действаше със същия хъс и там, сега щях да извеждам детето си на спокойствие. Но явно е по-важно за него да се завлечем на чист въздух в кръчмите  Joy отколкото това, че песовете ни разкъсват. Всеки с приоритетите си  Laughing

Ето това за кучетата много ми хареса, но не искам да изместваме темата на разговора Simple Smile Но все пак оставам на мнение, че където се храня, не обичам да ми мирише на дим. Бях в едно заведение на Витошка, в което се пуши /и преди и сега/, ами искам да ви кажа, че има такава вентилация, че аз нямаше и да разбера, докато не видях на съседните маси, че държат цигари. После и дрехите ми не миришеха на дим. Така, че вентилацията според мен е много, ама много важна.

# 1 152
Това,че Рагин е председател на БХРО не му пречи да е долен манипулатор. Не видяхте ли мазната му физиономия в парламента като обработваше депутатите да отменят забраната. А с глупостите му за 60 000,които отиват да пушат в Сърбия нямам думи.

# 1 153
Това,че Рагин е председател на БХРО не му пречи да е долен манипулатор. Не видяхте ли мазната му физиономия в парламента като обработваше депутатите да отменят забраната. А с глупостите му за 60 000,които отиват да пушат в Сърбия нямам думи.

В парламента (и не само) има много мазни физиономии, но това не е аргумент.
Той има реални данни за 60-те хиляди, но ти нямаш думи и това е достатъчно? Каква според тебе е логиката му, както и на огромния процент от собственици на заведения да недоволстват измисляйки си данни?

# 1 154
  • София

Сега се замислих и ме е яд, че ББ е кучкар, ако действаше със същия хъс и там, сега щях да извеждам детето си на спокойствие. Но явно е по-важно за него да се завлечем на чист въздух в кръчмите  Joy отколкото това, че песовете ни разкъсват. Всеки с приоритетите си  Laughing
Ама внасяйте/изнасяйте, където искате. Ни Австрия, ни Германия ни интересуват, макар да се навират постоянно в разговора, хеле пък "опциите" им за пушачи с чалга ли са, не са ли.

Да се бяхте концентрирали в проблемите с кучетата, можеше да има ефект. Вие йок, пушенето ви е основната тема.

Общи условия

Активация на акаунт