Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 206
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 1 155
Целта им е да заблуждават и да преекспонират нещата,за да изнудват депутатите да отменят забраната.Как едни заведения са вечно пълни въпреки,че не се пуши,а в други Рагиновци пищят,че загиват. Ами да фалират пушилниците и да останат свестните.

# 1 156
Хахахах, доста повече съм съм изписала по темите с кучетата, няма оправия там, кучкар ни управлява, ще ни ядат песовете с чисти дробчета  Simple Smile

Онова за Австрия и Германия беше шега...

# 1 157
Целта им е да заблуждават и да преекспонират нещата,за да изнудват депутатите да отменят забраната.Как едни заведения са вечно пълни въпреки,че не се пуши,а в други Рагиновци пищят,че загиват. Ами да фалират пушилниците и да останат свестните.

Ама той Рагин е председател на цялата асоциация и си има по-голямо понятие от тебе колко вървят и колко не вървят заведенията. А и никой не е казал, че свестните заведения са тези, които на тебе ти харесват.

# 1 158
Ако сте прави са пълни заведенията, за какво протестират?

# 1 159
  • София
Хахахах, доста повече съм съм изписала по темите с кучетата, няма оправия там, кучкар ни управлява, ще ни ядат песовете с чисти дробчета  Simple Smile

Онова за Австрия и Германия беше шега...
То в темите за цигари винаги се почва кучетата, глобалното затопляне, международното положение... Sunglasses

# 1 160
Да, защото си личат личните предпочитания на този, който го налага. А това не е професионално. Човек трябва да бъде обективен спрямо всички проблеми.

Скрит текст:
Ако оправи проблема с кучетата, ще отменя бойкота си  Mr. Green
ББ, четеш ли ме?  Joy

# 1 161
  • Перник
Вселена, не ги търсите, а ги приемате на готово - там е тънката разлика.

Споко, вече ще си ги търсим. И ще усетиш дебелата разлика.

Да усещаш да съм притеснена? Няма какво да търсите, за съжаление, поднесено е на тепсия:) Струва ми се, че ти си се вживяла прекалено, след като започнахме със закани...  Joy

# 1 162

Какво може да значи? Пушачите искат да си пушат и като могат го правят. Не се сещам някой непушач да ме е канил в заведение за непушачи, т.е. в зала за непушачи. Но и да го беше направил щях да откажа. Нито се сещам да сме убеждавали непушач да сяда с нас. Както искаш го разбирай. Аз по-назад писах за "нетолерантността" ми, но пак всеки си го изтълкува, както му харесва. В крайна сметка хората се събират заради общи интереси. Ако някой дразни някого, приятелството винаги може да се разтури, както се случва постоянно заради други неща, не заради цигарите. Аз например не ходя на заведение с хора, които се напиват като прасета или много държат да ядем сръбска скара под звуците на съответната музика.
С тази разлика, че тези които са пияни като прасета не ти вредят, както ти вредиш с дима, който произвеждаш? Пък ако ти вредят звъниш на полицията-нали? Тоест в правото си си ти, която не си пияна! newsm78 Същото е и за пушенето. Забраната е да защитава непушачите от "толерантни пушачи" като теб.
Аз писах, че съм отказвала покана за посещение на заведение, в което се пуши, нищо че бях пушач тогава. Какво означава това? Всеки си има своите мотиви и разбирания, една забрана няма да ги промени, това че я има, не значи, че ще се юрнат в отговор на поканата ти.
Това са си ваши лични неща, м/у теб и твоите приятели, не намесвай други хора и закони
Грешиш, забранта, когато се свикне с нея малко или много "възпитава", а и когато се говори за пасивно пушене освен приятелството  има родителство, роднинство и т.н

# 1 163

С тази разлика, че тези които са пияни като прасета не ти вредят, както ти вредиш с дима, който произвеждаш? Пък ако ти вредят звъниш на полицията-нали? Тоест в правото си си ти, която не си пияна! newsm78 Същото е и за пушенето. Забраната е да защитава непушачите от "толерантни пушачи" като теб.

Вредят ми и още как. За какво да звъня на полиция, като мога просто да не излизам с такива хора? И да, всички знаем за какво е забраната, но ти май не следиш разговора, а просто се включваш. Ставаше дума за това, че непушачите ходели в заведения, където се пуши с пушачите, но последните не правели компромиси и това трябваше нещо да ни говори, но още не сме разбрали какво.

Грешиш, забранта, когато се свикне с нея малко или много "възпитава", а и когато се говори за пасивно пушене освен приятелството  има родителство, роднинство и т.н

И как забраната спасява родителството и роднинството от пасивно пушене, като пушачите все повече пушат по домовете си и то цели компании?

# 1 164
С тази разлика, че тези които са пияни като прасета не ти вредят...

Вредят.
Всички сбивания в дискотеки и заведения са следствие на алкохола. Поне досега не съм виждала за случай с 0 промила. И да има, ще е някакво изключения. От пияния и лудият бяга.

# 1 165
Да, защото си личат личните предпочитания на този, който го налага. А това не е професионално. Човек трябва да бъде обективен спрямо всички проблеми.

Скрит текст:
Ако оправи проблема с кучетата, ще отменя бойкота си  Mr. Green
ББ, четеш ли ме?  Joy
E хубаво, ама същото го четем и в кучешките теми, в които аз също съм писала търпеливо до припадък. И там също както и тук едни хора обясняват защо не ги кефят правилата ( кучето им е добро/малко/никога не е хапало и т.н.) и респективно не ги спазват. И за хората, които не се кефят на пуснати кучета ( както и тези, които не се кефят да са пасивни пушачи) остава да се заврат в миша дупка без много много претенции.
Със същия успех, с който ми обяснявате, че цигарата е неразривна част от бара или кафенето, някой кучесобственик  ще обясни, че пуснатото му куче е неразривна част от парка.
Освен това ако чакаме да се решат всички проблеми накуп по хубаво да легнем и да умрем.

# 1 166

ББ освен кучкар е и пушач.

# 1 167
Рокси, не става дума да си разхождаме кучетата/пушим навсякъде. А да има определени за това места. И да има контрол - пушило му се в такова за непушачи - ами може да му се пуши, но не може - глоба. Не му хапело кучето, ако ако ще да хапе - нарушен е закона - глоба.
Ако им направят ограждения, в които могат да си разхождат животните, дали няма да се подобри положението?

ББ освен кучкар е и пушач.

Може и да бъркам  Peace
Пуши пури, но аз това не го броя за същото като цигари.

# 1 168

Вредят ми и още как. За какво да звъня на полиция, като мога просто да не излизам с такива хора? И да, всички знаем за какво е забраната, но ти май не следиш разговора, а просто се включваш. Ставаше дума за това, че непушачите ходели в заведения, където се пуши с пушачите, но последните не правели компромиси и това трябваше нещо да ни говори, но още не сме разбрали какво.
Както и не стана ясно от гледна точка на правата на човека, кой е прав? Непушача сред пушачи, или пушачите, кото мнозинство? По горният въпрос, който сама зададох за мен и не само  означава само едно- за пушачите, които са зависими от никотина е по-важно да не им се нарушава комфортът да  пушат, отколкото да се съобразят да не тровят останалите. За тях непушачите са длъжни да се съобразяват, щом искат да излизат с тях. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
За непушачите- правят се, че дима не им пречи, защото искат да се видят с приятели, роднини и т.н. С други думи жертват себе си в името на дорите отношения. Сега разбра ли, или пак пак не можеш да погледнеш над димната завеса. Sad Sad

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 18:49 от gelika2

# 1 169

Може и да бъркам  Peace
Пуши пури, но аз това не го броя за същото като цигари.

И цигари пуши.

Общи условия

Активация на акаунт