Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 385
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 1 170
Сега изрових статии, че оказал всичко.
Лъже ли ни  Mr. Green щракни някоя снимка за Звездните компромати  Whistling

# 1 171
Мисля,че е доста ясно кое заведение може да спада към категорията свестни. Смърдящите пушилни не са сред тях.

# 1 172
Рокси, не става дума да си разхождаме кучетата/пушим навсякъде. А да има определени за това места. И да има контрол - пушило му се в такова за непушачи - ами може да му се пуши, но не може - глоба. Не му хапело кучето, ако ако ще да хапе - нарушен е закона - глоба.
Ако им направят ограждения, в които могат да си разхождат животните, дали няма да се подобри положението?
Нямам никаква идея дали  ще се подобри положението, но едва ли. И сега има кучешки полянки, и сега можеш да излезеш пред кръчмата да изпушиш една цигара. Като гледам и двете не се харесват, а щом нещо не се харесва значи можем да го нарушаваме. Предполагам, че трябва да мине време, в което да може хората да свикнат, че не е ок да си пускаш кучето навсякъде, както и да пуши на закрито, нищо, че и двете са били норма преди 1, 5 или 10 години.
Уви, точно това виждам и чета.

# 1 173
Човече,за кучетата съм напълно съгласнас теб,но ако има заграждения за тях,то собствениците им ще писнат до Бога,че им се нарушават правата да а...т където им е кеф.

# 1 174
Както и не стана ясно от гледна точака на правата на човека, кой е прав? Непушача сред пушачи, или пушачите, кото мнозинство? По горният въпрос, който сама зададох това означава само едно- пушачите, които са зависими от никотина е по-важно да не им се нарушава комфортът да  пушат, отколкото да се съобразят да не тровят останалите. За тях непушачите са длъжни да се съобразяват, щом искат да излизат с тях.    
За непушачите- правят се, че дима не им пречи, защото искат да се видят с приятели, роднини и т.н. С други думи жертват себе си в името на дорите отношения.  Сега разбра ли, или пак пак не можеш да погледнеш над димната завеса. Sad Sad

И пушачите и непушачите са в правото си стига да е в рамките на закона. Сега е на страната на непушачите. Та какъв ти е проблемът? Не съм видяла някой да пише, че непушачите са длъжни да се съобразяват, даже на два пъти писах, че не би следвало да са в една компания с пушачи, точно както аз правя с хора, около които не ми е комфортно. Тази драма със саможертвата на непушачите не я разбирам и не знам някой да иска такова нещо от тях.

Димна завеса около мене няма, макар че това не те засяга, а неразбирането идва от калпавите ти аргументи.

# 1 175
Рокси, при нас си спазват кучешките полянки, но те не са ограничени с нищо, непрекъснато се губят кучета. Така че ефектът наистина е 0. Няма и как да има, защото няма никаква разлика м/у кучешка и обикновена полянка.

Човече,за кучетата съм напълно съгласнас теб,но ако има заграждения за тях,то собствениците им ще писнат до Бога,че им се нарушават правата да а...т където им е кеф.

Да си акат, но после да си го почистят.
Една вечер бях удивена. Докато пушех на терасата  Mr. Green гледам в тъмното някой свети с фенерче зад блока. Помислих, че е крадец и се загледах, видях и куче, и как човекът извади пликче от джоба си и прибра всичко. Направо ми идеше да го поздравя, но беше късно и не ми се крещеше от 6-тия етаж  Laughing

Да оставим кучетата, че ще ни бият  Simple Smile

# 1 176
Както и не стана ясно от гледна точака на правата на човека, кой е прав? Непушача сред пушачи, или пушачите, кото мнозинство? По горният въпрос, който сама зададох това означава само едно- пушачите, които са зависими от никотина е по-важно да не им се нарушава комфортът да  пушат, отколкото да се съобразят да не тровят останалите. За тях непушачите са длъжни да се съобразяват, щом искат да излизат с тях.    
За непушачите- правят се, че дима не им пречи, защото искат да се видят с приятели, роднини и т.н. С други думи жертват себе си в името на дорите отношения.  Сега разбра ли, или пак пак не можеш да погледнеш над димната завеса. Sad Sad

И пушачите и непушачите са в правото си стига да е в рамките на закона. Сега е на страната на непушачите. Та какъв ти е проблемът? Не съм видяла някой да пише, че непушачите са длъжни да се съобразяват, даже на два пъти писах, че не би следвало да са в една компания с пушачи, точно както аз правя с хора, около които не ми е комфортно. Тази драма със саможертвата на непушачите не я разбирам и не знам някой да иска такова нещо от тях.

Димна завеса около мене няма, макар че това не те засяга, а неразбирането идва от калпавите ти аргументи.
Има и то огромна димна завеса. Ако нямаше щеше да погледниш от друг ъгъл, но за съжаление както често се случва при пушачите никотиновата зависимост говори вместо тях. Има и изключения разбира се.

# 1 177
Да не си сънувала? Боже,какви чудеса имало #Crazy

# 1 178

Има и то огромна димна завеса. Ако нямаше щеше да погледниш от друг ъгъл, но за съжаление както често се случва при пушачите никотиновата зависимост говори вместо тях. Има и изключения разбира се.

Няма друг ъгъл. Всеки е в такава компания, каквато сам си е избрал и тези глупости за саможертвите в името на добрите отношения ги разправяй на някое дете. Ако някой непушач е избрал да е в компания на пушачи то е защото му е приятно да е в тази компания. Ако не - свят широк, компании много.
Това за димната завеса и зависимостите ми по факса ли ти го пратиха?  Crazy

# 1 179
Сега изрових статии, че оказал всичко.
Лъже ли ни  Mr. Green щракни някоя снимка за Звездните компромати  Whistling

Няма нужда от компромати. Преди няма и 20 дена сам си каза, че пуши.

Водещ: Как си го представяте, да има зали за пушачи, както беше преди, или след определен час да се пуши на местата за...
Бойко Борисов: По принцип след 22 часа всеки работещ човек или семеен човек, който е отишъл на ресторант със семейството си, се прибира вкъщи. Иначе на другия ден не може да отиде на работа. Но, ако има отделно помещение, може би да. Но нека да го обсъдят. В края на краищата аз не съм мерило дали нещо е абсолютно правилно.
Водещ: Пушите ли?
Бойко Борисов: Ами когато ми се пуши, пуша. Но примерно в Министерски съвет излизам на терасата.
Водещ: Вие излизате на терасата?
Бойко Борисов: Да.
Водещ: Не пушите в кабинета?
Бойко Борисов: Не. Отивам на терасата.

http://bgvesti.com/index.php?option=com_content&id=60093& … cle&Itemid=64

# 1 180
Мерси, Check Please  Simple Smile

Сладур - той самият не подава сигнали за нарушения, които са му пред очите  ooooh!

# 1 181

Няма друг ъгъл. Всеки е в такава компания, каквато сам си е избрал и тези глупости за саможертвите в името на добрите отношения ги разправяй на някое дете. Ако някой непушач е избрал да е в компания на пушачи то е защото му е приятно да е в тази компания. Ако не - свят широк, компании много.
Това за димната завеса и зависимостите ми по факса ли ти го пратиха?  Crazy
Не е нужно да ми пращат пои факса, нещо което си личи по коментарите ти. Толкова жалки изказвания може да има само пушач забравил, че не се е родил с цигара в уста. Честно казано такива пушачи са достойни за съжаление, но ти няма как да го разбереш, цащото без цигара не можеш, тя за теб е по-важна от много неща на този свят, да не кажа от всичко.

# 1 182
Не е нужно да ми пращат пои факса, нещо което си личи по коментарите ти. Толкова жалки изказвания може да има само пушач забравил, че не се е родил с цигара в уста. Честно казано такива пушачи са достойни за съжаление, но ти няма как да го разбереш, цащото без цигара не можеш, тя за теб е по-важна от много неща на този свят, да не кажа от всичко.

То не че на тебе нещо ти се разбира, но си приказвай, не пречиш. И хайде да вземеш да се спреш с личните квалификации, а?

# 1 183
Щото свършиха аргументите. Обикновено така става  Grinning

# 1 184
Не ви ли писна бе ,едно и също дъвчете  ooooh!
Непушачи не злобейте де, по вашата си стана ,ходете хапвайте пийвайте и се веселете без да ви димят .

Общи условия

Активация на акаунт