Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 403
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 1 185
Щото свършиха аргументите. Обикновено така става  Grinning
Вие нима изтъкнахте разумен и обедителен аргумент?

# 1 186
Не е нужно да ми пращат пои факса, нещо което си личи по коментарите ти. Толкова жалки изказвания може да има само пушач забравил, че не се е родил с цигара в уста. Честно казано такива пушачи са достойни за съжаление, но ти няма как да го разбереш, цащото без цигара не можеш, тя за теб е по-важна от много неща на този свят, да не кажа от всичко.

То не че на тебе нещо ти се разбира, но си приказвай, не пречиш. И хайде да вземеш да се спреш с личните квалификации, а?
Лична квалификация? Tired май гузният негонен бягя, или истината боли?!

# 1 187
Не знам какви повече аргументи искате. Искаме да е като в другите страни. Само 7 са като нас, и в половината се обсъжда облекчаване на режима. Това е моят аргумент. Като е решил някой да се трови, да се трови в няколко кафета-пушилни за всеки град. Не виждам те с какво ще ви пречат.

Сега прочетох последните постове и не знам за какво въобще пиша. Изумена съм от агресията. Насочете я към приятелите си и роднините си пушачи, нито аз, нито някой от темата е дошъл да ви опушва.

# 1 188
Човече, това, което предлагаш сигурно е най-разумно ако целта е хората да са доволни, но не и ако основната идея е да се намали вредата от пасивното пушене. Т.е. даже на пушачите да им е забранено да се излагат на чужд дим, макар и те да го искат.
пп: на мен ми е ясно, че никой не мисли за хората, просто се приемат едни неща, защото трябва, но не се домислят докрай. Ето примера с частните партита, на които не можело да се пуши  Crazy

# 1 189
Янечек, човек, ако не го иска, никой не може да му помогне. Като се събират по домовете и димят вътре е същото. Дори по-лошо, защото няма вентилация и помещенията са по-малки.
Аз все на хубава вентилация съм попадала в заведенията, с малки изключения (за които се чудя дали въобще беше пусната Simple Smile).

Но дори всичко да е така, смешно е да се мерим с 3-4 страни, на фона на всички останали, които имат облечен режим.

# 1 190
Да, по-лошо е по домовете, аз също не искам съседите ми да се събират на димилка, че се усеща и наоколо.
пп: въпреки че не съм пушач, у нас съм разрешавала да се пуши по купони, отвратително е после.

# 1 191
Да, по-лошо е по домовете, аз също не искам съседите ми да се събират на димилка, че се усеща и наоколо.
пп: въпреки че не съм пушач, у нас съм разрешавала да се пуши по купони, отвратително е после.
По домовете се пушеше и преди забраната. Е, да кажем, че сега се пуши повече.

# 1 192
Лошо за децата.

# 1 193
Но дори всичко да е така, смешно е да се мерим с 3-4 страни, на фона на всички останали, които имат облечен режим.
Просто не е верно, макар че усещанията са субективни. Най добра представа би получил човек ако влезе в пет чужбински теми и пита хората там какви са им впечатленията от страната, в която живеят, и от България.
Това 'облекчен режим' изобщо не предава разликите:)

# 1 194
Просто не е верно, макар че усещанията са субективни. Най добра представа би получил човек ако влезе в пет чужбински теми и пита хората там какви са им впечатленията от страната, в която живеят, и от България.
Това 'облекчен режим' изобщо не предава разликите:)

Изрових как е по закон. Защото иначе не знам колко ще е достоверно. Ето ти казваш - няма за пушачи, друг казва, има. Аз питах няколко мои близки, част от тях въобще не знаеха. Непушачи са, рядко влизат в кафе, и не са се интересували въобще.
Но не пречи да се направи една анкета в чужбинския  Simple Smile

# 1 195
Обедителен в никакъв случай, най-малкото желая теб да Обеждавам в нещо. Това тук не е конструктивен спор а чисто надприказване.

# 1 196
В някои страни има такива "облекчения", че ако ги въведат тук пак някой ще гракне. Т.н. места за пушачи във френските заведения са малки опространства, в които е забранено да влиза какъвто и да е персонал до 30 мин след изпразване на помещението. В други страни режимът се промени последните месеци на 2012 и тази промяна все още никой не я отчита.

А това с пушенето вкъщи особено ако има деца... не го разбирам, но всреки си знае себе си. Вкъщи мъж ми пуши на балкона. По 1 кутия на ден. Без да съм го карала и преди да имаме деца.  

# 1 197
  • София
Да, защото си личат личните предпочитания на този, който го налага. А това не е професионално. Човек трябва да бъде обективен спрямо всички проблеми.

Скрит текст:
Ако оправи проблема с кучетата, ще отменя бойкота си  Mr. Green
ББ, четеш ли ме?  Joy
Да, да, сигурно. Тва се казва от 9 кладенеца вода да носиш. И в кучкарските теми същият лайтмотив - "Всичката Мара втасала, с кучетата ще се занимаваме."

Ако им направят ограждения, в които могат да си разхождат животните, дали няма да се подобри положението?
Като кастрират и връщат бездомните кучета на улицата, подобри ли се положението? Изядоха ли човек? Ти по-спокойно ли излизаш с детето си?

Дали искат заграждения собствениците на кучета, осен единици изказали мнение, или да си правят "квот' си искат", пък ония с децата да се махат от парковете.
Спазват местата за разхождане, ама друг път! Почистват си след кучетата, ама надали.
Явно сме писали в различни теми за кучета, а ти нейде другаде живееш. Или водата е от десети кладенец.

Досущ като отношението на пушачите към непушачите и към ограниченията, само гледат как да изклинчат.
Ама не подхващай пак тирадата ти, ти, ти, а за останалите кажи. Ти разбрахме, че си идеалната пушачка.

# 1 198
Обедителен в никакъв случай, най-малкото желая теб да Обеждавам в нещо. Това тук не е конструктивен спор а чисто надприказване.
Ти и да искаш няма да успееш. Аз вече се отказах да убеждавам  пушачите в " правото" на непушачите да не бъдат тровени. След, като има забрани е ясно кой е прав по Закон.  Peace

# 1 199
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вселена, не ги търсите, а ги приемате на готово - там е тънката разлика.

Споко, вече ще си ги търсим. И ще усетиш дебелата разлика.

Да усещаш да съм притеснена? Няма какво да търсите, за съжаление, поднесено е на тепсия:) Струва ми се, че ти си се вживяла прекалено, след като започнахме със закани...  Joy

newsm78  Нещо си се объркала. Както по отношение на мен, така и по отношение на темата. Логиката ти, че не трябва да защитаваме забраната, защото толкова години навсякъде се е пушело и не сме протестирали е безмилостно глупава. И не, не мисля, че си притеснена, а просто, че се заяждаш за спорта, както голяма част от пушачите тук.   Tired

Общи условия

Активация на акаунт