Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 469
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Абе тия са пълни идиоти, подготвяйте се за падане на забраната.
Днес в сутрешния блок по БТВ четоха извадка от становището на българския лекарски съюз, че не била доказана вредата от пасивното пушене, а някакъв друг лумпен, дофтор и професор, такива глупости дрънкаше, е чак си спомних как и друг път сам му ги слушала. Tired

Ти си голяма оптимистка, ама дано си права.
Лумпенът е доста известен лекар. 
Не зная с какво е известен, нищо особено не забелязах осен обикновеното пушаческо оглупяване.

# 91
Ама, моля ти се, със сигурност знаеш повече от него. Обикновено непушаческо слабоумие.

# 92
  • Пловдив / София
Абе и на мен ми се струва, че ще падне забраната.  Tired Просто лобито на производители, дистрибутори на цигари и мутроподбни съдържатели на заведения е мн. силно.
Дано да не съм права.

# 93
  • София
Ама, моля ти се, със сигурност знаеш повече от него. Обикновено непушаческо слабоумие.
Молим ти се, госпожа, не ми губи времето. Няма да питам хероиноманите дали да легализираме хероина.

# 94
Абе тия са пълни идиоти, подготвяйте се за падане на забраната.
Днес в сутрешния блок по БТВ четоха извадка от становището на българския лекарски съюз, че не била доказана вредата от пасивното пушене, а някакъв друг лумпен, дофтор и професор, такива глупости дрънкаше, е чак си спомних как и друг път сам му ги слушала. Tired

Ти си голяма оптимистка, ама дано си права.
Лумпенът е доста известен лекар. 
Той беше там в позицията на гражданин при това пушач. Нали знаеш, че лекарите са най-големите алкохолици, пушачи и т.н. Това че познават вредата ат тези вещества не им пречи да ги употребяват, че дори да ги омаловажават. Има лекари, които успокояват и бременните пушачки, че може спокойно да си пушат, нали?  Като не е доказано пушенето защо пазите децата-научете ги и тях да пушат от малки и готово.

# 95
За забраната съм, дори за по-тежкото и прилагане, т.е. + спирането на пушене по спирки и без простотии от рода на зимни градини. Ако върнат старото положение със залите за пушачи и непушачи, както сега се фръцкат пушачите, че не ходят по заведения, така и аз ще се фръцна и ще спра да ходя по заведения. Мъжът ми ще е доволен да не харчим за ресторанти  Laughing И, не, не ми казвайте колко се съобразяват пушачите. Бременна в края на лятото  са ме карали приятелки да седя отвън с тях, за да могат да си пушат. Така аз и бебето да си дишаме цялата тяхна гадост и тази на другите пушачи.

# 96
  • София
В бгмама имаше 200 страници тема, защитаваща правата на бременните пушачки, не се занимавайте,
нема смисъл. Tired

# 97
Извинявам се, исках да посоча ситуация, в която малко от малко е било по-редно да се съобразят с моето положение, защото преди аз се съобразявах с тяхната зависимост, ама не ми се получи разбирането от тяхна страна.  Mr. Green

# 98
  • Пловдив / София
За забраната съм, дори за по-тежкото и прилагане, т.е. + спирането на пушене по спирки и без простотии от рода на зимни градини. Ако върнат старото положение със залите за пушачи и непушачи.

Лошото е, че със старато положение видяхме, че не работи.
На много места т.нар. зали за непушачи изобщо не са праградени с врата, стени и т.н.
Освен това вентилациите почти никъде не се пускат, заради пестене на пари или се пускат в крайна сметка, когато вече стане невъзможно да се диша.

И снощи в Референдум по БНТ онзи Янкулов ли беше, онзи смешник безподобен, ще ми прави паралел м/у тоталната забрана и наличието на дамски и мъжки тоалетни. Т.е. така като се ограничавали правата на пушачите да имало само мъжки или само дамски тоалетни. Пълен идиот.

# 99
За забраната съм, дори за по-тежкото и прилагане, т.е. + спирането на пушене по спирки и без простотии от рода на зимни градини. Ако върнат старото положение със залите за пушачи и непушачи, както сега се фръцкат пушачите, че не ходят по заведения, така и аз ще се фръцна и ще спра да ходя по заведения. Мъжът ми ще е доволен да не харчим за ресторанти  Laughing И, не, не ми казвайте колко се съобразяват пушачите. Бременна в края на лятото  са ме карали приятелки да седя отвън с тях, за да могат да си пушат. Така аз и бебето да си дишаме цялата тяхна гадост и тази на другите пушачи.

Ти освен само в къщи да си седиш, щом и на открито ти пречи, защото сега масово се пуши по улиците, както в Европата.

# 100
И снощи в Референдум по БНТ онзи Янкулов ли беше, онзи смешник безподобен, ще ми прави паралел м/у тоталната забрана и наличието на дамски и мъжки тоалетни. Т.е. така като се ограничавали правата на пушачите да имало само мъжки или само дамски тоалетни. Пълен идиот.
Aз съм за, тоалетните чинии са еднакви и за двата пола. Да видим тогава кой ще изреве при вида на опашка в тоалетната.
Може и изобщо да няма тоалетни, жените няма да посещават заведения, а мъжете ще пикаят по тротоари и храсти отвън. По голяма икономия здраве му кажи.

# 101
Mне, за съжаление си вървя по улиците и си мърморя "простаци"  Mr. Green Laughing
По улиците не ми пречат, мога да ги изпреваря или да вляза в магазин, за да изчакам да минат  Peace
На спирките ми е повече проблем, там няма къде да ида, през метър са.

Признавам си - не ми бяха толкова гнусни пушачите преди (затова и съм влизала с пушещите си приятели в помещенията за пушачи, въпреки че ми се налагаше през половин час да излизам да дишам), колкото след забраната, когато започнаха да мрънкат и се показаха като жалки наркомани.

# 102
  • София
А като се сетя как майки-общественички изпаднаха в силно нестабилно психическо състояние при споменаването на възможността да се забрани пушенето в автомобила, докато си возят децата, или да се забрани обгазяването им вкъщи. Чак със съд ме заплашваха.
Разберете, това а зависими хора, не разсъждават нормално.

# 103
Признавам си - не ми бяха толкова гнусни пушачите преди (затова и съм влизала с пушещите си приятели в помещенията за пушачи, въпреки че ми се налагаше през половин час да излизам да дишам), колкото след забраната, когато започнаха да мрънкат и се показаха като жалки наркомани.

Има лесно - махаш всички приятели пушачи от обкръжението си и всеки по пътя си.

# 104
Аз обаче забелязвам, че повечето хора са ЗА забраната. Като че ли и пушачите са си променили мнението - е, не всички естествено. Пак казвам проблемът идва не от хората, а от заведенията. Аз не съм чула някой да се отказал да ходи на заведение или да се види с приятели заради забраната.

Общи условия

Активация на акаунт