Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 368
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 165
И аз не разбирам каква злоба ви гони.
А за завист е повече от смешно.
Кое е за завиждане, дъхът или кожата ви?

# 166
злоба и завист  - да завиждаме на пушачите - за какво? И / или да злобеем хах ама за какво??? това е най-голямата смешка  Joy hahaha та пушенето е слабост, недостатък, срам. Вярно при нас ще дойде края на света след 50 години  Joy

# 167
Много ми е интересно да бях срещнала Елица като пушачка. Дали е била нормална.Не ми се вярва. Сигурно със същата страст се е отдавала на пушенето.

# 168
Добре де, като не завиждате и не злобеете за нашата кожа, дъх, проблеми със здравето и т.н.т. за чий ..... Ви е да се заяждате в подобни теми. Нали на Вас не ви пречи, че има забрана?!

# 169
Добре де, като не завиждате и не злобеете за нашата кожа, дъх, проблеми със здравето и т.н.т. за чий ..... Ви е да се заяждате в подобни теми. Нали на Вас не ви пречи, че има забрана?!
Темата е започната от непушач, който се притеснява, че забраната може би ще бъде отменена в близките дни.

# 170
shammi, темата е против отмяната, виж в началото. Ако наричаш заяждане различно мнение от твоето, мисля че си в грешка.

# 171
shammi, темата е против отмяната, виж в началото. Ако наричаш заяждане различно мнение от твоето, мисля че си в грешка.

Темата е започната от непушач, който се притеснява, че забраната може би ще бъде отменена в близките дни.

Аз много добре видях темата от кого е, как е започната и т.н.т., но от няколко страници си е живо заяждане, а не конструктивно да се говори по темата....Всеки един от нас влиза без да иска в някакви пререкания и конфликти, които пораждат злоба и изместват фокуса на темата.
Все си мисля, че ме разбрахте  Peace

# 172
  • Пловдив / София
.И друг факт е,че който е кафеджия,обикновено е и пушач.Пушачите са склонни да прекарат повече време на маса,докато непушача си изпива напитката и става.Поне моите наблюдения са такива.Ефект от забраната има,но за сметка на бизнеса на много хора.

Това е пълна глупост. Аз мога да стоя дълго време на маса (без значение кафе, бар, ресторант и т.н.), когато компанията и мястото ми е приятно.

# 173
  • out of space
...

Да разбирам ли, че искаш да консултираш и помогнеш на половин България?  Thinking
Не се изхвърляй! Няма как да зачислим на всеки пушач по една Лиляна.
Подозирам, че си непушач от скоро, нека си поговорим след половин година. Ок?
Моето предложение беше само към теб. За останалите има специалисти.
Я си погледи кутията с цигари, дали нямаше там телефон, на който да поискаш помощ?
И като пушач съм на същото мнение, та няма да има разлика.

Имам телефон само на потребителски център.
Дори да искам помощ, ще трябва да си я заплатя, нали? Има целодневен курс в клиника Алън Кар и струва 4 стотачки.

А наркоманите помпат метадон с пари от моите данъци.

# 174

Във Фейса има анкета:  

Да се разреши ли пушенето в заведенията след 22 часа?

Към момента отговорите са:
ДА - 1641
НЕ - 2600

Правете си изводите, колко искат да се пуши в заведенията и колко - НЕ.

Щом Фейсът го показва, значи е вярно, така ли  Laughing
Аз пък нямам фейс, както и много хора като мен, нашето мнение без значение ли е?
Не визирам тези конкретно резултати, просто ми е смешно, когато се приема за официална статистика  Peace

кое когато се приема за официална статистика?
Значи ти прави впечатление, че е във Фейса, а не ти прави впечатление броят на гласувалите.. защото дали ще е във фейса или някъде другаде, където има много хора (където има и пушачи и непушачи) това няма кой знае какво значение. Хората там са предимно млади и са гласували над 4000 човека.

Но защо си мислиш, че аз не искам да чуя твоето мнение? Искам, и дори първия ми пост в тази тема беше - да се направи анкета. Но знам, че тези, които сте ЗА не искат да има такава, защото хората, които сме против - сме повече.

За такива неща трябва да се прави референдум, а не за АЕЦ!

# 175
  • Пловдив / София
Елица,

златната среда е тази, че ние, пушачите, ще се откажем да пушим в сгради, паркове, дворове на обществени места, дори съм съгласна да не пуша на улицата, а вие непушачите ще ни позволите да пушим в дискотеките след 22 часа.

Хайде сега бъдете честни, колко от вас, непушачките, са всяка събота или петък на дискотека? Дайте от тук да тръгнем, че съм сигурна, че масата посещаваща бг - мама ходи на дискотека веднъж на високосна година, обаче щом опре до ПРАВА, българина не може да се прецака.

Освен това, драги непушачи, тук не иде реч, че пушим на студа и се завиваме с одеала, тя зимата не е чак толкова дълъг сезон. Липсва ни удоволствието да запалим цигара и да кажем наздраве под силната музика.

Това не е златна среда - да пушиш след 22:00ч. Все едно да може да си изхвърляш боклука през терасата само по тъмно.
Тоталната забрана трябва да остане.
Аз лично всяка седмица посещавам барове. А през седмицата по няколко пъти кафета или ресторант след работа. Така че, да , на мен ми пречи.

# 176
злоба и завист  - да завиждаме на пушачите - за какво? И / или да злобеем хах ама за какво??? това е най-голямата смешка  Joy hahaha та пушенето е слабост, недостатък, срам. Вярно при нас ще дойде края на света след 50 години  Joy
Е чак пък срам  hahaha
А злоба,че има то е очевидно,само не сте казали още,че пушачите трябва да ни изтрепят до крак  Laughing

# 177
...
Значи ти прави впечатление, че е във Фейса, а не ти прави впечатление броят на гласувалите..

Не мисля, че анкета на едно място, независимо дали е фейс, мейс или бгмамма, може да даде информация за нагласите. Често при такива гласувания се започва едно надъхване и спамене навсякъде, за да се включат всичките познати на гласувалите, и тук през ден има "Гласувайте за еди какво си".

Да не говорим за това, че много гласуват просто ей така, без въобще да имат намерение да ползват това, за което се гласува  Simple Smile да не забравяме и моралистите, на които всичко им пречи, няма значение какво е то.

И последно - въобще не мисля, че има значение кой и дали е гласувал, не мисля, че някой ще остави/махне закона заради една анкета  Peace

# 178
  • София
...
Значи ти прави впечатление, че е във Фейса, а не ти прави впечатление броят на гласувалите..

Не мисля, че анкета на едно място, независимо дали е фейс, мейс или бгмамма, може да даде информация за нагласите. Често при такива гласувания се започва едно надъхване и спамене навсякъде, за да се включат всичките познати на гласувалите, и тук през ден има "Гласувайте за еди какво си".

Такива анкети не дават представа за нищо. Проучвания на общественото мнение се правят по точно определен начин и той изключва инициативата за отговор да е на респондентите. Напротив, най- важно за достоверността е респондентите да са подбрани по случаен принцип, има си и програми, които вадят случайни числа, за да бъде гарантирано спазването на този принцип. От анкетите във ФБ и тук може да се направи само извод, че логично засегнатата страна- пушачите, са по- активни в гласуването.

Да не говорим, че наистина е безумие общественото мнение да диктува правилата в страната. за какво е тази държава в такъв случай? Да оставим десетина социологически агенции да се допитват до хората по всички въпроси и да се разпусне управлението на страната? Това е много близо до дъното, може и още, но сме близо.

# 179
  • София
Не, миличка на теб ти е важно да ми кажеш дали, как и къде да си запаля цигарката......
Е, ти може да искаш и да се изс***ш насред заведението, ама едва ли ще има много очаровани, "миличка".

Имам телефон само на потребителски център.
Дори да искам помощ, ще трябва да си я заплатя, нали? Има целодневен курс в клиника Алън Кар и струва 4 стотачки.

А наркоманите помпат метадон с пари от моите данъци.
http://www.aznepusha.bg/news.php?id=105

На Алън Кар книгата струва 7 лв.
И все пак не очаквайте чудеса, никой освен вас няма интерес да спрете да пушите, особено докато ви прибира паричките, и никой не се интересува особено от здравето ви.

Много ми е интересно да бях срещнала Елица като пушачка. Дали е била нормална.Не ми се вярва. Сигурно със същата страст се е отдавала на пушенето.
Мен ли питаш, Трещерице?
Не, не съм била нормална, същото пушаческо оглупяване, то е следствие от никотиновото въздействие, вероятно удря някакви мозъчни центрове, нямам друго разумно обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт