Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 565
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ти започна с квалификациите и психоанализа, драга. Ако не си си пила хапчетата днес, проблемът си е твой.

# 286
Ти започна с квалификациите и психоанализа, драга. Ако не си си пила хапчетата днес, проблемът си е твой.

Друг път аз съм почнала. Прочети си постингите от началото на темата, ако имаш деменции. Още преди няколко страници ти казаха, че се държиш като откачена.
Тъпия лаф с хапчетата си го заври, където му е мястото.

# 287
Какво се почесвате, децата ви ще пораснат.
Що "ако"? Ще ходят, много ясно.
Естетвено имате право да не ви е грижа в къв лисичарник ще са набутани децата ви.

Децата са си вкъщи или на училище.  Нямат работа в нощни заведения.

Когато стигнат до момента да посещават нощни заведения вече няма да са деца. Та със сигурност ще могат сами да си отстояват правата и да преценяват кое за тях е вредно и кое - не.

Не считам за нормално мама на 30-40-годишно детенце да реве по форумите колко я е грижа в колко одимен бар се е събудило детенцето. При условие, че самото детенце е възпитано така, че условията в нощния бар да не му правят впечатление.

Нуждата от запалване на цигара може да не изчезне и 20 години. Или да изчезне и да се върне пак. Зависи от човека. Никотиновият глад не е единствения фактор, но и той не изчезва за 5-7 дни. Поне при повечето пушачи.

# 288
ами цитираш ме на два път и и на два пъти триеш част от постовете ми.

Абсолютно и винаги го правя, не само при твои цитати.
Възпитана съм да спазвам правилата, което включва не само реалния живот, но и виртуалния Simple Smile

Цитат на: Mamma
Когато цитирате нечие мнение, изтривайте част от него и оставяйте само това, към което е насочена репликата ви!
Избягвайте множество вложени цитати (цитат на цитат)!
Как се цитира мнение?

Абе радвайте се, децата ви ще дишат димилката из нощните клубове.

Ще ходят в тези за непушачи  Simple Smile

...
Не е учудващо пренебрежителното отношение де, щом не е рядкост гледката кола спира пред детска градина и от нея сред облаци дим излиза детето.

И това значи, че автоматично всички пушачи го правят? Не мисля.

Не се сърди, човече обедняваш заради цигарите ,предполагам това има предвид Бо...

Аз пуша тютюн, една опаковка от 5 лв. ми стига за 7-8 дни. Като сложа филтри и хартийки, към 0.7 лв. ми излиза, не мисля, че това влияе по някакъв начин на финансовото ми състояние  Sunglasses

# 289
  • София

Друг път аз съм почнала. Прочети си постингите от началото на темата, ако имаш деменции. Още преди няколко страници ти казаха, че се държиш като откачена.
Тъпия лаф с хапчетата си го заври, където му е мястото.
Вие си правите група на изнервените "психоаналитици" ли? Sunglasses
Ще ми накривите шапката.

Има си модератори, които преценяват кое е приемливо, кое не. Оплачете се да ми изтрият коментарите. Ти обаче какво и как да пиша няма да ми нареждаш, ясно?( Ако ти е по-лесно четенето и разбирането с твоя маниер.) Flutter

# 290
  • На земята, която е всъщност звезда.
Какво се почесвате, децата ви ще пораснат.
Що "ако"? Ще ходят, много ясно.
Естетвено имате право да не ви е грижа в къв лисичарник ще са набутани децата ви.

Децата са си вкъщи или на училище.  Нямат работа в нощни заведения.

Когато стигнат до момента да посещават нощни заведения вече няма да са деца. Та със сигурност ще могат сами да си отстояват правата и да преценяват кое за тях е вредно и кое - не.

Не считам за нормално мама на 30-40-годишно детенце да реве по форумите колко я е грижа в колко одимен бар се е събудило детенцето. При условие, че самото детенце е възпитано така, че условията в нощния бар да не му правят впечатление.

Нуждата от запалване на цигара може да не изчезне и 20 години. Или да изчезне и да се върне пак. Зависи от човека. Никотиновият глад не е единствения фактор, но и той не изчезва за 5-7 дни. Поне при повечето пушачи.

Т.е. възрастните пушачи пушат, защото са преценили, че цигарите не им вредят?  И смяташ ли, че ако детето ти пуши по 3 кутии, когато е на 40 год., ти няма да се притесняваш и да му опяваш, защото вярваш в правилната му преценка?   newsm78 Аз лично се съмнявам и във двете.

# 291
  • Пловдив / София

Децата ми ако ходят по нощни клубове последните ми тревоги ще са свързани с цигарения дим, с който между другото може да се справи всяка свястна аспирация.

И кое ще е първото нещо, за което да се притесняваш.
Не ми казвай наркотици, щото излиза, че всички, които са ходели или ходят на нощни клубове са наркомани.
А за аспирацията: първо не се пускат и второ и да се пускат, колкото и да е добра, не може да се справи с лисичарника вътре.

# 292

И аз такива спомени имам. Отказах ги за девет месеца и девет месеца ми се пушеше. Мъжът ми ги отказва постоянно за различни периоди от време, най-много година и половина. Постоянно му се пуши, докато ги е отказал и като ги почне е с двойна сила.

# 293
  • София

Ще ходят в тези за непушачи  Simple Smile
Нямаше такива, няма и да има, ако отпадне забраната. Колко нощни клуба избраха да са за непушачи при предишния режим, който в момента искат да върнат?

...
Не е учудващо пренебрежителното отношение де, щом не е рядкост гледката кола спира пред детска градина и от нея сред облаци дим излиза детето.

Не зная къде прочете, че всички пушачи го правят. Tired

# 294
Децата ми ако ходят по нощни клубове последните ми тревоги ще са свързани с цигарения дим, с който между другото може да се справи всяка свястна аспирация.
Не ми казвай наркотици, щото излиза, че всички, които са ходели или ходят на нощни клубове са наркомани.
А за аспирацията: първо не се пускат и второ и да се пускат, колкото и да е добра, не може да се справи с лисичарника вътре.
Алкохола според мен е много по-страшен и вреден от цигарите по клубовете  Peace Някак си не се сещам за инцидент след като някой е пушил,а е пълно с новини за пияни хора,които примерно са катастрофирали или са се сбили  Wink

# 295

...

Не всички го правят, разбира се. Но докато дъщеря ми беше малка и обикалях кварталните градинки, редовно се натъквах на гледката с едната ръка да се държи детето в скута, а с другата цигарата. Всъщност не, че ме интересува кой как си гледа детето, но е грозно. Също за мен е изключително грозна гледката на бременна жена с цигара.  Sick
Това беше малко офф от основната тема.

# 296
Т.е. възрастните пушачи пушат, защото са преценили, че цигарите не им вредят?  И смяташ ли, че ако детето ти пуши по 3 кутии, когато е на 40 год., ти няма да се притесняваш и да му опяваш, защото вярваш в правилната му преценка?   newsm78 Аз лично се съмнявам и във двете.

Естествено че ще се притеснявам и сигурно ще опявам, но с ясното съзнание, че и аз имам вина за това нещо щом има пропуски във възпитанието. Но ще опявам на детето, а не на нощния бар. Ако прехмахнат нощните барове, детето няма да стане с по-добра преценка.

Това е все едно детето да се окаже лоша шофьорка и аз да поискам да спрат движението на МПС изобщо.

# 297

Не, не са наркотиците. На първо място чалгата с всичките придружаващи я атрибути - кифли, мутри,  псевдомутри и т.н. Също и возене в автомобили с пияни шофьори. Още ходим по заведения и постоянно виждаме как в малките часове залитащи хора сядат зад волана. Цигареният дим е последният проблем, пък и отдавна не съм виждала заведение тип "лисичарник".

# 298

Аз се притеснявам за сбивания, причинени от алкохола. Дори да не е пряк участник, вероятността да пострада или умре е съвсем реална. Всеки със страховете си...

Нямаше такива, няма и да има, ако отпадне забраната. Колко нощни клуба избраха да са за непушачи при предишния режим, който в момента искат да върнат?

Независимо дали ще остане или отпадне забраната, такива ще има в бъдеще, има достатъчно хора, които ги искат, вижда се с просто око, защо да се изпускат клиенти?

Не зная къде прочете, че всички пушачи го правят. Tired

Пишеш, че не е рядкост, от което си направих извода, че е рядкост пушач да не пуши при детето си, пък аз повече такива познавам. Явно имаме различни наблюдения сред познатите си.

# 299
че има майки на 40год. ,които им опяват я за цигари я за нещо друго е факт ,но е съвсем друга тема .

Общи условия

Активация на акаунт