Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 148
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 375
Този довод вече няколко пъти се споменава в темата и аз наистина не разбирам как можете да сравнявате уринирането с пушенето  Rolling Eyes

Лошо няма. След като са забранили уринирането са изградили специални помещения за него - тоалетни. Като го сравняват, следва да се изградят и помещения за пушене  Mr. Green
Нека, ама само за пушене, не да се правят и други работи вътре.  Все пак в тоалетните няма маси да ти сервират храна и питие докато пишкаш.  Mr. Green ( което и да го направят пушачите пак няма да са доволни, защото те намират смисъл да ходят на заведение и да пушат само ако са на маса , не е работата в студа и откритото).

# 376
На мен ми е чудно кога непушачите ще са доволни.

# 377

Като пропушат и им олекне  Laughing да уточня, че се шегувам, докато не са ме почнали  Wink

... Все пак в тоалетните няма маси да ти сервират храна и питие докато пишкаш.  Mr. Green...

Аааа, тук си в грешка  Mr. Green

# 378
  • София
На мен ми допадаше стария вариант: с помещения за пушачи и непушачи. Когато излизаме с приятели с децата - сядаме в частта за непушачи, като си излезем с мъжа ми сами да си доставим удоволствие - напитка с хубава цигара /или няколко/ - при гнусните пушачи. Накараха хората да набият маса пари в отдушници и разделяне на заведения и после... Сега обаче, след като вече са приели този вариант да бъдат така добри и да не си променят разбиранията през няколко месеца, започнаха да ме дразнят с тази постоянна несигурност в законодателно отношение. Знаеше се много добре, че ще има спад на приходите в ресторантьорския бизнес - няколко държави са минали по този път.

# 379
О, то щото има много заведения с добра вентилация?! В повечето смърдеше навсякъде  Stop

# 380

Като пропушат и им олекне  Laughing да уточня, че се шегувам, докато не са ме почнали  Wink

Е, те са предостатъчно доволни в последните месеци, дори и на мен ми стана ясно.  Simple Smile
Може би е редно да се гледа малко по-далеч от върха на цигарата  Simple Smile

# 381
Е, те са предостатъчно доволни в последните месеци, дори и на мен ми стана ясно.  Simple Smile

А от какво? Тук половината си признаха, че зимата рядко ходят  Laughing
Иначе мисля, че и пушачите са доволни, поне не съм попадала на протест  Mr. Green
Явно и едните, и другите си седят доволно вкъщи  Joy

# 382
  • София
О, то щото има много заведения с добра вентилация?! В повечето смърдеше навсякъде  Stop

В тези, които съм посещавала си беше перфектна! А да питам: вие що се врете у салона за пушачи та да ви смърди?

# 383
Ами те сега са доволни, от съществуващото положение.
Пушачите са тези, които недоволстват,  реват и роптаят......    Mr. Green

# 384
Пушачите са тези, които недоволстват,  реват и роптаят......    Mr. Green

Не. Недоволстват, реват и роптаят собствениците на заведения, пушачите не. Това, че си казват мнението, не значи, че скачат и реват  Peace

# 385
  • София
Барчето в блока ми ще затваря след 13 години съществуване. Просто никой не иска да си пие вечерната водка без цигара.

Ей това вече е наистина драма, много хора ще загубят единствения си доход.

# 386
От кога политиците се трогват, когато група хора недоволстват?

# 387
А да питам: вие що се врете у салона за пушачи та да ви смърди?
Ами приятелите ни пушачи ни изнудват с човещината ни. Ти лично колко пъти седна с приятелки, които не пушат в салон за непушачи, заради компанията им, защото са ти приятни ( когато имаше и друга опция, не като сега)? Имаш ли приятели, чиято компания за час два е по ценна от тази на цигарата? Защото се оказа, че аз нямам нито една, за която аз да струвам повече от така наречения и кеф, но пък не съм единствена като гледам.

Не. Недоволстват, реват и роптаят собствениците на заведения, пушачите не. Това, че си казват мнението, не значи, че скачат и реват  Peace
О, моля те, а нарушението на забраната какво е, ако не ропот?!

# 388
Не. Недоволстват, реват и роптаят собствениците на заведения, пушачите не.
+ Андрей Слабаков в ролята на пушач с отнети права.
И аз не забелязвам пушачите сред приятелите ми да се оплакват, на тях също им е приятно да се нахранят на чист въздух, а на концертите да не им падат чужди угарки върху главите и дрехите.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт