Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 114 984
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 495
  • Там,където се събуждам щастлива.
Потресаващо е как някои считат погазването на даден закон за напълно нормално нещо.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 496
  • София
Слагат едни табели "частно парти" и се пуши вътре!
И е незаконно.
Само,ако ги хванат  Wink
Не, все си е незаконно. Ако ги хванат, ще ги санкционират.

# 497
Потресаващо е как някои считат погазването на даден закон за напълно нормално нещо.  ooooh! ooooh! ooooh!
Да, за съжаление живеем в Бг, т.е. за повечето неща хората разсъждават по този начин "какво толкова"
Трябва сериозни глоби и санкции, и естествено да  се реализират.
Да видим като им бръкнат по-сериозно в джоба, дали така ще мислят?

# 498
Дано не я премахнат забраната. Пушач съм, но ми е отвратително да съм в задимена обстановка, а след това и вмирисана от главата до петите.
Но ако остане забраната дано има повече проверки, там където работя се пуши и в офис и в кухня  Sick  За мое щастие работното ми място не е там.

# 499
И портокалите ще откажа... Twisted Evil

Пушим всички и не ходим по кръчми и кафета вече.Да сте живи и здрави всички непушачи.Освен това ядем месо и пием домашна ракия и отлежало домашно вино-това за статистиката на останалите въздържатели.
  За празниците и ние сме в заведение с предварителна уговорка за пушенето.(Съпругата на съдържателя работи в контролния орган Party)Да,в България живеем.Докато глобяват 5000 лв за убийство и толкова за пушене в кафене ще е все така.Малко са ни разметешени стойностите.

# 500
 За празниците и ние сме в заведение с предварителна уговорка за пушенето.(Съпругата на съдържателя работи в контролния орган Party)Да,в България живеем.  

В Русе ли живееш? Сега от "контролния орган" да проучат на коя служителка мъжът й има ресторант и да й треснат една солидна глоба + уволнение да видим дали ще е толкова отворена следващия път, когато реши да погазва закона!  Whistling

# 501

Че се и гордеят с това и на всеослушание го заявяват.

tara31, добре де, и това за теб е похвално и повод за гордост ли? Как ще пушите в заведението и жената на собственика работи в съответните служби???

За какво са тези закони изобщо? Или спазваме само тези, които ни изнася?

# 502
  • София

За празниците и ние сме в заведение с предварителна уговорка за пушенето.

+1, за Нова година! На вратата ще пише "частно парти" две групи по 25 човека. Откупили сме ресторанта.  София.

# 503
Според мен просто собствениците на заведенията са решили,че е по-добре да си изкарат една силна вечер с хубав оборот и да рискуват,като се надяват,че просто няма да ги хванат  Wink

# 504
  • София
"Контролните органи", ако действително искат да запишат свършена работа, да се организират по Нова Година и да направят масови проверки. Май ще има богат "улов".

# 505
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ироничното е, че мислещите по този начин искат да живеят в нормална държава.
Боже, та ние никога няма да сме нормална държава.

Аз, ако съм в Русе и направо сигнализирам. На това се вика НАГЛОСТ!

(И какво, като е частно парти. Частните партита с пушене са вкъщи. П-О-Т-Р-Е-С-Е-Н-А съм).

# 506
Ние за това отказахме ресторанта за НГ ще си стоим в къщи, не е нужно да тровим детето и себе си.
Ден като ден, голяма работа.
Kalinka Peace

# 507
То със сигурност ще има инспектори, които да обикалят, но едва ли могат да обиколят всички заведения.
Като изръсят и собственика и всеки един посетител вътре, който е запалил цигара, тогава ще е друго.

Добре че не резервирахме места в някои ресторант, и като отидем да видим табела "частно парти". Както съм бременна и с дете, ами аз лично щях да сигнализирам където трябва и щях да си тръгна.
Аман от наглостта и безхаберието на хората...

# 508

Че се и гордеят с това и на всеослушание го заявяват.

tara31, добре де, и това за теб е похвално и повод за гордост ли? Как ще пушите в заведението и жената на собственика работи в съответните служби???

За какво са тези закони изобщо? Или спазваме само тези, които ни изнася?
  Нито е похвално,нито се гордея-просто констатирам.
   Кой каквото иска да спазва-аз ще спазвам само тия закони,които правят живота ми по-хубав(лично преценявам).
   За протокола-заведението не е в Русе PeaceОткупено е за вечерта.

# 509
Добре де, на ударени ли се правите или наистина не разбирате, че контролните органи и някои заведения си имат уговорки? Казват му абонамент и глоби и проверки няма. А на физическо лице как точно ще му направят акт, като няма лична карта не знам. Освен до всеки проверяващ да стои по един полицай. Което разбира се няма да стане. Пък и да направят акт не е като той да бъде платен.

Много се палите нещо. Това е административно нарушение, а не престъпление, независимо от това как вашият мозък го квалифицира. Пък и вече казахме, че ходим в заведения, които някак са си решили проблемът с пушенето. Аз поне не сядам в което ми скимне кафене и да си паля цигарата.
Вчера между другото щях да снимам как няколко заведения са си направили откритите площи на закрити, но не го направих заради собствениците. Дебел найлон вместо прозорец и здраво отопление с вентилация.  Mr. Green Ясно, че забраната няма да работи тук. Ще си има места където да се пуши, така че по-добре да го регулират законно. Тяхна си работа де, моята е лесна.

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 21:06 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт