Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 146
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 915
  • out of space
Току що се прибирам от заведение. Беше страхотно, почти пълно, никой не пушеше вътре. Имаше семейства с малки деца. Със забраната рано или късно ще се свикне. Не отричам, че има спад в оборотите на заведенията, но това ще е временно,  защото отиваме на заведение да се срещаме с хора и пушачи и непушачи, нали? Не вярвам пушачите да отиват за да пушат. Още повече, че в менютата няма цигари? Wink

Ноуп  Simple Smile
Вчера 8 човека непушачи и 1 пушач ми дойдоха на гости при направена резервация в заведение. Познай каква е причината.  Simple Smile
Причината е, че пушачът макар и един не издържа без цигара. Това обаче не е проблем на непушачите, нали? Защото ако беше в сила частичната забрана познай 8 човека заради един къде щаха да се напутат?

Точно така. Или в залата за пушачи, или у нас.  Grinning

# 916
  • София

С "Ще видим" имах предвид някакъв по-разумен срок, не до "петък". Crazy
Почакай да отнесат някоя друга солена глоба и ще се сетят.

Ще отнесе този, който не си плати, където трябва. И за това, както и за всичко останало ще се съюзят едни с други и ще си помагат взаимно.
Както се продават цигари без бандерол, пред погледа на полицаи.
Има една доста съществена разлика. Неспазването на обсъжданата забрана засяга пряко интересите на сравнително голяма група хора, пред чийто поглед ще се осъществява нарушението. Виж, продажбата на цигари без бандерол не ги касае директно, малко вероятно е да сигнализират.

# 917
И какво като сигнализират...?За да се направи глоба/акт/трябва да те хванат в момента в който пушиш или видят пепелник/раздават се свещници ,чинийки прочие/.Дори и във въпросния свещник да има фас не могат да те глобят/инфо от инспектори/.Така,че вратички има..........но защо трябва да е тъка?

# 918
Има една доста съществена разлика. Неспазването на обсъжданата забрана засяга пряко интересите на сравнително голяма група хора, пред чийто поглед ще се осъществява нарушението. Виж, продажбата на цигари без бандерол не ги касае директно, малко вероятно е да сигнализират.

Мислиш, че чакат да им сигнализират ли  Joy та те сами ги издирват, договарят си цената и всеки си гледа работата...

ева17, за около стотен път - на никой не му е жал за заведенията  Peace

# 919
Току що се прибирам от заведение. Беше страхотно, почти пълно, никой не пушеше вътре. Имаше семейства с малки деца. Със забраната рано или късно ще се свикне. Не отричам, че има спад в оборотите на заведенията, но това ще е временно,  защото отиваме на заведение да се срещаме с хора и пушачи и непушачи, нали? Не вярвам пушачите да отиват за да пушат. Още повече, че в менютата няма цигари? Wink

Ноуп  Simple Smile
Вчера 8 човека непушачи и 1 пушач ми дойдоха на гости при направена резервация в заведение. Познай каква е причината.  Simple Smile
Причината е, че пушачът макар и един не издържа без цигара. Това обаче не е проблем на непушачите, нали? Защото ако беше в сила частичната забрана познай 8 човека заради един къде щаха да се напутат?

За това е забраната, за да може хората, които не желаят да дишат дима на пушачите да посещават свободно и приятно заведенията без някой да ги удимява. Пушачите навън да тровят само себе си! Mr. Green

# 920

Ноуп  Simple Smile

За това е забраната, за да може хората, които не желаят да дишат дима на пушачите да посещават свободно и приятно заведенията без някой да ги удимява. Пушачите навън да тровят само себе си! Mr. Green

Да бе, знаем за какво е забраната. Обаче му намерихме лесното. Или в къщи или в заведения тип "сред свои".  Mr. Green

# 921

Ноуп  Simple Smile

Да бе, знаем за какво е забраната. Обаче му намерихме лесното. Или в къщи или в заведения тип "сред свои".  Mr. Green
На тези заведения като им ударят няколко пъти солидни глоби, няма да са вече "сред свои".

# 922
На тези заведения като им ударят няколко пъти солидни глоби, няма да са вече "сред свои".

Надеждата умира последна, не се предавай!  Mr. Green Пък и дреме ми за глобите им. Ей сега идва лятото, а с него и нов парламент.  Wink

# 923
  • София
Мислиш, че чакат да им сигнализират ли  Joy та те сами ги издирват, договарят си цената и всеки си гледа работата...

Далеч съм от провинциалните кръчмарско-келнерски среди и не разполагам с подобна информация, съответно не бих могла да се търкалям толкова щастливо. Печелиш. Mr. Green

# 924
  • София
Глоби няма, не се косете  Peace

Сега е по-зле от преди и това е факт.

# 925

А като идат у тях на гости? И там ли не ги Одимяват?  Laughing

Далеч съм от провинциалните кръчмарско-келнерски среди и не разполагам с подобна информация...

Аз съм далеч и от едните, и от другите, но когато реша да изкажа мнение по определена тема, търся информация  Simple Smile

# 926

Надеждата умира последна, не се предавай!  Mr. Green Пък и дреме ми за глобите им. Ей сега идва лятото, а с него и нов парламент.  ;
Като непрекъснато се подават сигнали за нарушения и се снима как се пуши в зцаведенията, повярвай ми голяма част от заведенията ще отнесат солидни глоби или ще  им омръзне да раздават рошжвети, които пушачете на една бира и 20 цигари няма да им компенсират средствата. А по отношение на навия парламент само не забравяйте, че точно правителството на Станишев прие този закон, който трябваше да влезе в сила още на 01,06,2010 г, и не знам как същият има доблестта да каже, че ако спечели изборите ще отмени забраната.............? ooooh! Прост народ се управлява лесно с фалшиви обещания, имащи за цел лични облаги.

# 927
  • София
Остай' ги да си верват. Sunglasses

# 928

Надеждата умира последна, не се предавай!  Mr. Green Пък и дреме ми за глобите им. Ей сега идва лятото, а с него и нов парламент.  ;
Като непрекъснато се подават сигнали за нарушения и се снима как се пуши в зцаведенията, повярвай ми голяма част от заведенията ще отнесат солидни глоби или ще  им омръзне да раздават рошжвети, които пушачете на една бира и 20 цигари няма да им компенсират средствата. А по отношение на навия парламент само не забравяйте, че точно правителството на Станишев прие този закон, който трябваше да влезе в сила още на 01,06,2010 г, и не знам как същият има доблестта да каже, че ако спечели изборите ще отмени забраната.............? ooooh! Прост народ се управлява лесно с фалшиви обещания, имащи за цел лични облаги.

Да, добре, вярвам ти. Само не разбирам какво се пениш. Нали сега е ОК за непушачите? Наслаждавай се и толкова, нас не ни мисли.

# 929
... забраната.............? ooooh! Прост народ се управлява лесно с фалшиви обещания, имащи за цел лични облаги.
И неграмотен...
Не мога да разбера непушачите какво толкоз се пенявят, та чак и 'фърчи от устата. Нали приеха забраната със закон. Ходете си спокойно по заведенията и дишайте свеж въздух, ама не...

Общи условия

Активация на акаунт