Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 123
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 930
Ааааа, не, аз за Станишев няма да гласувам, ако ще да ми носи на крак цигарите и да ми дава огънче  tooth

# 931
... забраната.............? ooooh! Прост народ се управлява лесно с фалшиви обещания, имащи за цел лични облаги.
И неграмотен...

Но затова пък прост ...

# 932
  • София
Прост, неграмотен... но сме част от този народ, без значение напъните да сме различни  Laughing
Така, че полека с обобщенията  Wink

# 933
Прост, неграмотен... но сме част от този народ, без значение напъните да сме различни  Laughing
Ами то като е тръгнало на обобщения... пушачите, както разбрахме всички, са най-големите мизерници (справка по-горе).

# 934
  • София
Става все по-аргументирано - стил "Звездите ми го говорят" и, разбира се, "Виж ми граматиката". Laughing

# 935
Вчера посетих заведение, в което се пушеше. А какво удоволствие е чашка кафе и разговор с приятели, без да е нужно да излизаш за по една цигара.  Laughing
Заведението беше с две зали, разположени на различни нива. Залата, в която се пушеше беше пълна, но не беше задимена, вероятно има много добра вентилация, в другата зала нямаше нито един човек.
Не разбирам какво пречи да има и зали за пушачи.  Rolling Eyes

# 936
Да, разбера се част от този народ сме всички. Аз само давам премиер със забраната, понеже някои хора явно са забравили от къде тръгна всичко.

# 937
Става все по-аргументирано - стил "Звездите ми го говорят" и, разбира се, "Виж ми граматиката". Laughing
Теб ако не те дразни - твоя си работа. Мен "манипулацийте" ми бърка в джигера както се казва. Ама нали това е темата на нетолерантните, съобразяващи се само със себе си пушачи-мизерници, що пък да не се изкажа.
Ти си гледай в твоята паница, с екстремисти не комуникирам.

# 938
Прост, неграмотен... но сме част от този народ, без значение напъните да сме различни  Laughing
Така, че полека с обобщенията  Wink
Да, разбера се част от този народ сме всички. Аз само давам премиер със забраната, понеже някои хора явно са забравили от къде тръгна всичко.
  Нямало е нито един човек, не защото в другата зала не е имало непушачи, а защото същите са солидарни към пушачите. Каквато и вентилация да има дима си се усеща, освен от пушачите разбира се. Това естествено не го разбирате. Вие си мислите, че никой няма проблем с това.

# 939
  • София
Теб ако не те дразни - твоя си работа. Мен "манипулацийте" ми бърка в джигера както се казва. Ама нали това е темата на нетолерантните, съобразяващи се само със себе си пушачи-мизерници, що пък да не се изкажа.
Ти си гледай в твоята паница, с екстремисти не комуникирам.
Чш, ало, кой комуникира с тебе? Laughing
Пиши по темата, ако обичаш. Запази си наставленията за някой друг.

# 940
... Това естествено не го разбирате. Вие си мислите, че никой няма проблем с това.

Така е, но до цигарения дим ли сме опряли? Излиза че всичко друго е аромат на рози и изгорелите газове от автомобили, и обгазяването от разни производства на някои градове.
Просто темата е много актуална за голяма част от обществото и пряко касае навиците на хората, и по този начин отвлича общественото внимание от по-значими теми.
Най-дразнещото е, че не се мисли за хорското здраве, а всичко е резултат от лобистки интереси.

# 941
  • София

Ключето за палатката излезе Laughing

Никой не се интересува от вашето-нашето мнение, всичко е добре режисирано - точно сега, предизборно, с ясни позиции от различните партии  Peace Ха, наздраве  Simple Smile

Ще се пуши и това е, без значение дали ще е законово регламентирано или не  Sunglasses

# 942

Ключето за палатката излезе Laughing

Никой не се интересува от вашето-нашето мнение, всичко е добре режисирано - точно сега, предизборно, с ясни позиции от различните партии  Peace Ха, наздраве  Simple Smile

Ще се пуши и това е, без значение дали ще е законово регламентирано или не  Sunglasses
То е ясно от много време, но къде, къде по-лесно е да се хванем за гушите, докато тези с властта и парите си разиграват коня... тъжно

# 943
мисля, че след нова година ще се разреши пушенето в заведенията...

като казахте лобистки интереси - само при разрешение за пушене се защитават лобистки интереси.

а дали ще ми намалят здравните осигуровки, защото не съм зависима и не пуша?

# 944

а дали ще ми намалят здравните осигуровки, защото не съм зависима и не пуша?

Моите ще се намалят ли, защото не ям боклуци и съм много слабо податлива на стрес?

Общи условия

Активация на акаунт