Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 780
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 3 360
  • # супернатурална #
За мен изобщо не е простотия. И изобщо не е европейско да вляза в заведение, в което се сервира храна и да изляза осмърдяна на манджа, щото след като не се пуши не се пуска и абсорбацията.

Това пък за какво беше?  newsm78

# 3 361
  • София
За мен изобщо не е простотия. И изобщо не е европейско да вляза в заведение, в което се сервира храна и да изляза осмърдяна на манджа, щото след като не се пуши не се пуска и абсорбацията.

абсолютно... и е масово, и е гадно...

# 3 362
В момента при Гала ва "На кафе", гостуват Андрей Слабаков, Кремена Халваджян, Хилда Казасян, Джоко Росич и др., които естествено са против забраната за пушене, и наговориха такива простотии, че направо изключих телевизора.  Rolling Eyes Гала само и само да направи реклама на кичозната Кремена също наприказва куп безумия!  Shocked

# 3 363
На кое по-точно му казваш простотии, на корупцията, която яко процъфтява сред здравните инспектори или  на доносничеството?
Аз прости хора не видях при Гала тази сутрин, съответно и простотии не чух,  и по изключение гледах тази част от предаването й.

# 3 364
  • София - Рим и обратно
По случайност го слушах това предаване, по-големи нелепици не бях чувала отдавна ooooh!.
Отнемало им се било конституционното право...ами извинете, мое конституционно право е може би да ходя в тоалетната, но не държа да го правя на масата.
Разделяло хората, понеже пушача трябвало да излиза да пуши навън.....интересно, ако му се доходи до едното място как ли се разделя с хората и масата???
И тая Гала само цъка с език и приглася, много ми падна в очите и тя, и предаването й. НАгласена работа.

# 3 365
Омбудсмана веднъж го питаха точно за забраната и той отговори, че пушенето не било рождено право и въобще никакво право не било, така, че нямало какво да се обсъжда.

# 3 366
  • Варна
Не мога да повярвам, че още я нищите тази тема. Никъде в Европа не се пуши по заведенията. Нито в скъпите, нито в по-евтините.
А в някои от тях дори се чака на опашка за място.
Празните заведения в България не са такива заради онеправданите пушачи. Горките, милинки душички - два часа не могат да издържат без да окадят всичко наоколо.

# 3 367
Не мога да повярвам, че още я нищите тази тема. Никъде в Европа не се пуши по заведенията. Нито в скъпите, нито в по-евтините.
А в някои от тях дори се чака на опашка за място.
Празните заведения в България не са такива заради онеправданите пушачи. Горките, милинки душички - два часа не могат да издържат без да окадят всичко наоколо.

За първи път ти се случва, затова ми боде очите - как пък в никое изречение няма истина...

# 3 368
На кое по-точно му казваш простотии, на корупцията, която яко процъфтява сред здравните инспектори или  на доносничеството?
Аз прости хора не видях при Гала тази сутрин, съответно и простотии не чух,  и по изключение гледах тази част от предаването й.
Простотия наричам нелепите доводи с които си защитаваха "правата". Пушачите така и не разбраха, че никой не им забранява да пушат като цяло,1 само им ограничават местата за това. Нелепо е да кажеш "трябва да се променят законите според манталитета на нацията"!!! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! И моля ви престанете да говорите за доносничество. Излиза, че всеки който е За спазването на законите и правилата е доносник. Как е възможно да сме толкова ограничен и див народ. Срам нямаме ли? Наистина никога няма да се оправим!

# 3 369
Я пък ти, от къде се пръкна  Laughing
С тоя тон да ти кажа - не си много европейска...

# 3 370
В момента при Гала ва "На кафе", гостуват Андрей Слабаков, Кремена Халваджян, Хилда Казасян, Джоко Росич и др., които естествено са против забраната за пушене, и наговориха такива простотии, че направо изключих телевизора.  Rolling Eyes Гала само и само да направи реклама на кичозната Кремена също наприказва куп безумия!  Shocked

ох.. направо си ги представих как са се лигавили.. как пък не се усещат, че са крайно досадни вече.. и е ясно, че някой им плаща за да приказват нелепости.
Е..., на Слабаков е ясно, че няма нужда да го подстрекават, но като ми излязат непушачи да ми пледират за права на пушачи и да ги защитават и ми се драйфа ...

Само ми е интересно по колко им плащат на непушачи да защитават пушачи?
А за арогантността и нахалството им ми е ясно  - то си им идва от вътре!

# 3 371
  • Варна
Вили, не знам кое не е истина. Никъде не видях пушач. Вътре в заведение за хранене. А сега се връщам от Белгия. Миналата година в Италия беше същото положение. Аналогично и в Щатите.

# 3 372
Вили, не знам кое не е истина. Никъде не видях пушач. Вътре в заведение за хранене. А сега се връщам от Белгия. Миналата година в Италия беше същото положение. Аналогично и в Щатите.

Аааа, заведение за хранене е различно от всички заведения. Също така сама сподели, че има клубове със зали за пушачи. Белгия и Италия от своя страна не са цяла Европа. Назад има доста информация в кои държави има забрана, дали е пълна или частична и тн.  Wink

# 3 373
  • Варна
Вили, за барове нямам наблюдения - не посещавам. Иначе мога да ти изброя много държави в Европа, в които не се пуши в ресторантите.
Залите за пушачи ги има в много висококласните ресторанти. Вечерята там е около 1000 евро минимум, нали не говорим за такива?

# 3 374
Вече и аз не знам за какво говорим. Joy
Ти първа спомена онези звездните Мишлен. Аз тях не съм посещавала.
После не се говори само за ресторанти в темата, а за заведенията – което включва кафета, барове, пъбове и тн. Нали? Wink
И не на последно място - наистина си нямаш на идея какво е за пушач да седне в ношно заведение, без да може да си запали.

Общи условия

Активация на акаунт