Естествено уголемяване на бюста ІІІ част

• 185 560
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте,дами!
От съвсем скоро в България има нова хранителна добавка за уголемяване и стягане на бюста по естествен начин.Добавката се казва Busticare капсули с патентована Breast формула и специална селекция хмел.Позната е в Европа,а в САЩ се рекламира като ной-добрата европейска добавка за бюст.Произвежда се в Холандия.В интернет може да прочетете подробно,цената и тук е доста по-добра отколкото в чуждите сайтове.Надявам се ако някоя от Вас я изпробва да остане доволна Simple Smile

# 736
Благодаря за инфото. Ако е вярно това, което пише на сайта, че се повлиява само жлезата а не мастната тъкан, значи това е хапче чудо.
  Много се замислям, но гледайки се все още дебела в огледалото от предните хапчета, и мъчейки се повече от половин година да отслабна почти без резултат, нещо ми звучи като нерелано хубаво....

# 737
Благодаря за инфото. Ако е вярно това, което пише на сайта, че се повлиява само жлезата а не мастната тъкан, значи това е хапче чудо.
  Много се замислям, но гледайки се все още дебела в огледалото от предните хапчета, и мъчейки се повече от половин година да отслабна почти без резултат, нещо ми звучи като нерелано хубаво....

Момичета няма вълшебно хапче.Здравето е по важно от това да имаш големи гърди.Това е природа има много по важни неща в живота от големи гърди.Нагледах се и се наслушах на съсипани тела и здраве заради суета.Не се обиждайте,просто си живейте живота спокойно.Бъдете здрави!

# 738
Моята сестра ги пи преди години,беше си ги купила от чужбина и беше много доволна от резултата.Не качи никакви килограми,продукта е натурален и безопасен.Никъде не се говори за чудеса.Интернет е пълен с продукти с гръмки обещания за няколко номера по-голям бюст,с неясен произход.Тук говорим за продукт,който отдавна,над 15г се продава в Холандия,други европейски страни,САЩ,Русия,продава се в много чуждестранни сайтове,с ясен състав,клинични проучвания.Просто в България е все още непознат

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 22:34 от Ivanova13

# 739
Здравейте!  На 24г съм и не съм раждала. Гърдите винаги са ми били малки и несъразмерни. Бих опитала със сусамовия тахан. Дали може да ми кажете какво количество и по кое време на деня трябва да го приемам? И дали трябва да го смесвам с нещо?   Hug

# 740
Някой, не е ли пробвал нещо ново скоро, няма никакви отзиви?  Аз мисля какво да захвана и много се чудя на тези хапчета новите, колкото и да съм анти-настроена.
  Просто от крема който мажа за 200 лв (100мл)   вече 4 месеца нищо !!!!  Когато ми идва цикъла спадам, после пак се подувам и така познатия кръговрат.  Всичко се постига с хормони.
  Моето заключение е следното, след отслабването и спирането на добавките гърдите ми не се върнаха на изходна позиция и остана част от растежа. Смятам, че с тези хапчета които пием организъма претърпява нещо като в пубертета и води до някакво развитие. Замислих се, че и 14-15 годишните дебелеят неконтролирано и после като отмине този период се оправят но гърдите остават.
   За това мисля да пробвам хапчетата, за които се заговори по-горе. Няма да пия повече от дозата и мисля, че всичко ще е ок. Въпроса е колко бързо започва да се появява ефекта? Някой ако знае?

# 741
Колкото повече хормони набиваш (или караш организмът ти да ги отделя зорлен), толкова се качва риска да развиеш някой карцином. Естрогените в по-големи количества могат да доведат до това, а ти реално няма как да знаеш къде точно е границата.

# 742
Някой има ли масажор за гърди и доволен ли е?

# 743
Масажор не съм ползвала, но ръчния масаж помога също.

# 744
Струва си да пробвате нещо-Чай Нормободимас от аптека Вербена М- почти ми свършва първата опаковка и усещам изпълване на гърдите и лека болка, пробвала съм доста от нещата, които си коментираме тук, но не съм виждала никаква промяна, а този чай си го взех за намаляване на апетита и видях този "страничен ефект". Опитайте! Освен всичко, като че ли и целулита ми намаля след този месец и нещо пиене на чай, много съм доволна  Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 08:40 от tedi.k81

# 745
  • Добрич
По колко чай пиете на ден и как го приготвяте? И аз съм чувала за доброто му действие  Rolling Eyes Ще взема и аз да пия от него сякаш

# 746
Не мисля, че има ефикасни средства за постигане на трайни резултати. Може би по време на пубертета да може да се направи нещо, но след това няма как.

# 747
Не вярвам на тези лекарства и природни средства .. Само пластичната хирургия може да стяга и уголемява гърдите

# 748
по един чай на ден, едно пакетче в 300 мл вряла вода, стои докато изстине водата и го пия

# 749
Аз само не разбрах как от чай за отслабване се уголемява бюста, и коя билка точно влияе за това? Според мен е случайност и това не е от чая а от климата или цикъла, някои хора се подуват от топлото време, в това число и аз.  А относно хапчетата Busticare мога да кажа, че ефект няма, дори и минимален, за това минавам на breastfast отново, но ще пия само тях и никакви билки и други неща.

Общи условия

Активация на акаунт