Естествено уголемяване на бюста ІІІ част

• 185 612
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Така е ,няма безплатен обяд и съм решила да рискумав ако става въпрос за 1-2 килца няма проблем аз от бременоста свалих 6 за  няколко месеца без да се потя пък това ли да ме уплаши  Grinning 
Хаиде  да помоля всеки които е постигнал успех с хомеопатията да напише нещо- какво е пил,колко време и какъв е резултат . Добре ще да се направи някаква съпоставка.

# 76
# 77
Лошото е че когато качваме качваме на ханша, а когато сваляме сваляме от бюста.Това изобщо не е честноЧудя се дали да не пробвам с противозачатачни нали някой казват че от тях гърдите се увеличават.Лошото е че досега не съм пила и не знам как ще ми се отразят

# 78
Така е цвети 78,затова когато се качва трябва и да се спортува за да се качва по начина по който искаме и където искаме,а когато се сваля пак трябва да се спортува за да се сваля където искаме. Дори съм чела за хран.добавка която действа при жените отслабващо от кръста надолу най-общо казано,защото действието и е малкия таз-йохимбрин се казва.
Смятам да направя малко почивка от хомеопатията защото организма ми започва да свикава с приема и.След месец два пак ще започна.

# 79
# 80

stasy_f, това е моята рецепта за гел, който измайсторих и пуснах в страничката ми "Козметиката у дома". Вече на много места я срещам прекопирана и допълнена както и други рецепти за кремове и лосиони.

# 81

stasy_f, това е моята рецепта за гел, който измайсторих и пуснах в страничката ми "Козметиката у дома". Вече на много места я срещам прекопирана и допълнена както и други рецепти за кремове и лосиони.

Идеята за този гел дойде от една публикация, в която четох, че със смес от счукани кълнове на сминдух и рициново масло се масажират гърдите:http://zelas.blog.bg/drugi/2011/06/23/estestveno-ugolemiavane-na … mo-za-jeni.770553 Всъщност от всички билки съдържащи фитоестрогени могат да се направят продукти за уголемяване на бюста.

# 82

Идеята за този гел дойде от една публикация, в която четох, че със смес от счукани кълнове на сминдух и рициново масло се масажират гърдите:http://zelas.blog.bg/drugi/2011/06/23/estestveno-ugolemiavane-na … mo-za-jeni.770553 Всъщност от всички билки съдържащи фитоестрогени могат да се направят продукти за уголемяване на бюста.
Здравей lionjulia радвам се че пак се присъедини към темата Simple Smile не знаех че е твоята рецепта за билки Simple Smile интересувам дали си я изпробва и дали действа.

# 83
Така е цвети 78,затова когато се качва трябва и да се спортува за да се качва по начина по който искаме и където искаме,а когато се сваля пак трябва да се спортува за да се сваля където искаме. Дори съм чела за хран.добавка която действа при жените отслабващо от кръста надолу най-общо казано,защото действието и е малкия таз-йохимбрин се казва.
Смятам да направя малко почивка от хомеопатията защото организма ми започва да свикава с приема и.След месец два пак ще започна.
Колко време вземаш хомеопатия?Аз смятам да я вземам 6 мес и след това да почивам.Ти снеща мажеш ли си гърдите?

# 84

Здравей lionjulia радвам се че пак се присъедини към темата Simple Smile не знаех че е твоята рецепта за билки Simple Smile интересувам дали си я изпробва и дали действа.

Честно казано не мога да определя точно какъв е дела на гела, защото през това време приемах и противозачатъчни и бюста ми стана 85 см, което прави общо от началото на хомеопатията 5 см. Смятам, че без вътрешен прием ефектът от всякакви мазила е минимален или по-скоро повърхностен. След започването на противозачатъчните качих около 6 кг., които на мен си ми стоят добре, защото преди бях прекалено слаба и вероятно самото напълняване също е допринесло за допълнителното уголемяване на гърдите. За съжаление напълняването е неизбежно при увеличаването на естрогените в организма. Сега спрях хормоналните и гърдите ми спаднаха с 2 см, но това което бях постигнала с хомеопатия се задържа и възнамерявам отново да я започна.

# 85
lionjulia  беше дала един линк на екстракт от Пуерария Мирифика
http://giza-perfumes.eu/product_info.php?cPath=147_170_180&p … f5ac75e33f56dd308
ако се приема вътрешно по колко капки трябва да е и как според теб

# 86
lionjulia  беше дала един линк на екстракт от Пуерария Мирифика
http://giza-perfumes.eu/product_info.php?cPath=147_170_180&p … f5ac75e33f56dd308
ако се приема вътрешно по колко капки трябва да е и как според теб

И на мен, ако може да каже някой дали може да се пие. Това е концентрат!!! - аз пробвах с една капка разтворена в чаша с вода и ме се стори, че ме обливат горещи вълни. Може и от внушение да е, но това е концентрат, а не отвара или сок от нещо. Според мен ако не се дозира правилно може и да е вредно, дори токсично. Аз го пробвах външно и смея да твърдя, че са чувства как действа, но трябва голямо постоянство.

# 87
Търсих инфо в нета но се предлагат само капсули,няма аналог сякаш в такъв концентриран вариант.Една капка едвали ще е много.Нали 20 капки правят 1 мл

# 88
# 89

Общи условия

Активация на акаунт