Счетоводител в нужда се познава 3

• 46 959
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
и сменете счетоводителя  Peace

# 706
Е, дива-много кардинално решение Laughing
Вината и като в брака-не е само на единия Wink,ама въпроса е кой ще го отнесе Mr. Green

# 707
  • Бургас
Здравейте, момичета! Извинете ме, че така нахълтвам в темата, но имам един въпрос...
Бяхме в болница с малкия, съответно от там имам болничен. Какво се случва, ако работодателят не подаде болничния?

# 708
  • Балчик
Здравейте, момичета! Извинете ме, че така нахълтвам в темата, но имам един въпрос...
Бяхме в болница с малкия, съответно от там имам болничен. Какво се случва, ако работодателят не подаде болничния?
Може да подадеш жалба до НОИ и от там ще привикат работодателя , но съветвам те да можеш да докажеш , че си правила опити да му връчиш болничният лист.  Peace

# 709
  • Бургас
Може да подадеш жалба до НОИ и от там ще привикат работодателя , но съветвам те да можеш да докажеш , че си правила опити да му връчиш болничният лист.  Peace

Благодаря за бързия отговор, но имам и допълнение към въпроса...  Simple Smile
Мисля си някакви варианти, например, възможно ли е този болничен да не бъде представен от работодателя, но всъщност вече да е представен от болницата в НОИ? Т.е. какво се случва, ако болничният бъде представен от болницата, а не бъде представен от работодателя? Всъщност, не знам дали от болницата представят издадените от тях болнични листи в НОИ.

# 710
  • В полите на Пирин планина

Благодаря за бързия отговор, но имам и допълнение към въпроса...  Simple Smile
Мисля си някакви варианти, например, възможно ли е този болничен да не бъде представен от работодателя, но всъщност вече да е представен от болницата в НОИ? Т.е. какво се случва, ако болничният бъде представен от болницата, а не бъде представен от работодателя? Всъщност, не знам дали от болницата представят издадените от тях болнични листи в НОИ.

Издателите на болничните листове също представят информация в НОИ. НО това не означава, че задължението на работодателя отпада.

# 711
Нищо не става ако работодателя не подаде болничния, когато не го е отразил във ведомостта. АКо в Д1 има данни за болничен, който не е представен в НОИ- след време може да го привикат от НОИ да довнася суми - но само при ревизия.

Имала съм случай с късно представен болничен от работника и тогава р-ля го пуща в неплатен в периода - не имало проблеми от НОИ.

т. е най-добре е да провериш как  си водена на работа докато си била в болницата. Навреме ли си подала болничния пред работодателя и дали нарочно или по невнимание той не е заведен

# 712
Здравейте момичета,
моето интервю мина  Mr. Green Беше ми полезно и момичето, което ме интервюира беше много мило. Теста си го реших почти без проблем /това ми беше най- голямата тревога/ , но търсеха човек с опит, за да започне работа и директно да поеме 10-20 фирми от- до. Според интервюиращата това, което аз знам би могло да ми върши работа за работа на помощник счетоводител/те имали няколко такива/ и такава работа да търся. Не обучавали стажанти, защото им отнемало много време и предпочитали да предложат по- висока заплата за знаещ човек. Това е в общи линии.
 Започвам да си търся местенце за стаж, дано има някой с добро сърце да ме пожелае   Mr. Green Поне се успокоих, че цялото това учене не е било напразно, защото в един момент наистина си мислех, че нищо не знам.
 Отново благодаря на всички за добрите думи и съветите   bouquet

# 713
Желая успех!

# 714
От мен успех и късмет-и той е нужен Hug

# 715
  • Бургас
О да, голям късмет и връзки трябват на днешно време човек да си намери място, където да натрупа опит и където да искат да го обучават Rolling EyesБолна тема.

Да ви питам вие подавате ли декларации по ЗБУТ или е работа на трудовата медицина?

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 18:00 от Галчудо

# 716
  • Балчик
О да, голям късмет и връзки трябват на днешно време човек да си намери място, където да натрупа опит и където да искат да го обучават Rolling EyesБолна тема.

Да ви питам вие подавате ли декларации по ЗБУТ или е работа на трудовата медицина?
Аз подавам , честно казано ТМ ми е само разход, полза не съм видяла.

# 717
Да подаваме-пращам данните на Трудовата медицина и те подават каквото и където трябва Hug

# 718

Малко преувеличаваш. Човек знае ли какво иска, ще успее. Просто се търси докато не се намери. Опит се трупа с работата. За обучението - никой няма да седне като в училище и да почне да обяснява като на първолак. Затова се иска образование, за да имаш основата.

poem   Hug Трябва малко да си вирнеш носа Mr. Green

# 719

Аз подавам , честно казано ТМ ми е само разход, полза не съм видяла.
+1

Общи условия

Активация на акаунт