Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 288
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Благодаря ви момичета,
правите щастието ми двойно по - голямо.

Heart Eyes

# 106
Wild Flower ЧЕСТИТО! Живо и здраво мъничко човече да ви се роди догодина, ех, наистина ще имате една прекрасна Коледа!

# 107
wild flower,
честито! Лека бременност! Hug

# 108
Wild Flower, Честито и от мен, една красива и успешна бременност ти желая, едно още по успешно раждане и здраво и щастливо бебче  newsm32  Hug

# 109
wild flowerHug Hug Hug Винаги много ме радва тази новина - честито миличка  newsm51 preggo

# 110
Аз пък сънувам минали мои грешки от живота и много ми е гадно на сутринта.
И на мен ми се случваше преди- имаш да чистиш чувство за вина Peace
  Grinning
А ако някой ми каже как да стане  newsm78
чувството за вина може да изчистиш с ТЕС
Wild Flower, чудесна новина, как се зарадвах само newsm51 пожелавам ти живо и здраво бебче

# 111
Wild Flower, ЧЕСТИТО БЕБЧЕ  ylinfant smile3504
ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА, КОЕТО МОЖЕ ДА ТЕ СПОЛЕТИ
слагам любимото ни слонче от радост
  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu

# 112
  • София
Wild Flower, Честито бебенце и от мен! Това е най-страхотната новина, ех какви страхотни моменти те очакват:)) Живи и здрави да сте и двамата с бебчо!

# 113
  • Costa Rica
Ех, че хубавоооо! Честита радост, лека бременност и здраво малко човеченце ти пожелавам Hug

# 114
  • София
wild flower, знаех, че всичко ще е наред, но то излезе и по-хубаво даже.  Hug Честито! Много здраве и широки усмивки! smile3503

# 115
  • Шотландия
Момичета, благодаря ви много за всичките ви мили и успокояващи и надъхващи думи.
Мила  Hug.

В събота наистина, всичко мина много добре, след като един луд доктор, ( който не знам как стана част от моята реалност искаше да ме вкарва в болница, без да ми има нищо #Crazy) и сега мога да ви кажа, защото ви чувствам много близки, по - близки и от най - близките ми,

Ще си имам бебе newsm07  ylinfant.

Много съм щастлива и много ви обичам  Heart Eyes

Wild flower - страхотна новина!!! Честитооооо!!! Много щастливо и леко бременеене и чакаме да кажеш какво ще бъде малкото човече - щастлива фей или прекрасен вълшебник!   smile3501 smile3501 smile3501 newsm19 newsm35 newsm35 newsm35 mamma

verano azul, благодаря, ще потърся книгите й, не съм ги срещала май.  Two Hearts

# 116
wild flower, ти си една щастливка, осъзнаваш ли го?!  Simple Smile Hug  bouquet Пази себе си и бебчо и продължавай да си повтаряш "обичам те", както беше писала преди, защото Вселената наистина те обича! Няма по-голямо щастие от децата!

# 117
Wild flower , страхотна новина, честотоооо   Hug  newsm74   Kissing Heart  Ще си имаме бебе  newsm30   moresmile   Започнаха коледните чудеса  Simple Smile

# 118
  • София
Каква вълшебна новина  Heart Eyes Wild flower, голямо честито, бъди много щастлива   bouquet

# 119
  • Варна
Wild flower   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт