Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 321
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Wild flower честито и от мен.
Дай Боже всекиму!

# 121
Wild flower честито и от мен.
Дай Боже всекиму!
Дай Боже наистина  Praynig Някои трябва намерим подходящия партньор първо  Wink   loveuuu  Mr. Green

# 122
  • София
Благодаря ви, наистина тук се чувствам много обичана от всички вас и за пореден път се убеждавам, че усещам енергията ви физически.
Любовта на всяка една от вас ме докосна и ме окрили.

Обичам ви,  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 123
Интересно ми е дали някой би споделил резултати от работата по метода "подсъзнанието може всичко"?

# 124
Wild flower, поздравления и от мене. Бъди много, много щастлива миличка!

# 125
Интересно ми е дали някой би споделил резултати от работата по метода "подсъзнанието може всичко"?
Това беше първата книга с подобна насоченост, която прочетох и заради, която "случайно" намерих тази тема. Но не мога да кажа, че съм работила упорито и целенасочено по описания метод  Peace Основните практики ги спазвам в ежедневието, вече по навик, но не системно, по определен брой пъти, минути и т.н.

Желания така и не написах, просто не ми дойде отвътре. Но до Дядо Коледа ще пиша, ще си направя и  хороскоп, ще пиша и до кармичното ръководство  Grinning Търсих инфо за нещо специално около рожденния ден, намерих само това :
Скрит текст:
Ако последният ви рожден ден е бил в ден сряда, то годината до следващият ви рожден ден ще бъде под покровителството на Меркурий. В неговата година няма да ви бъде студено и самотно. На рождения си ден ще получите мощен заряд енергия, с която можете да реализирате проектите си. Ще бъдете повече общителни от досега, лесно ще се запознавате с нови хора, ще създавате приятелства. Даже може да изчезнат комплексите свързани с общуването. Ще си спомните за приятелите си, които отдавна не сте виждали, а вашите приятели ще си спомнят за вас. В година на Меркурий човек чете и пише повече, става по- разговорлив. Засилва се умствената дейност, получава повече информация и се отдава на анализи. Меркурий като планета на младостта помага на човек да провежда разни действия свързани с подмладяването на душата и тялото, да се избави от излишни килограми и токсини. Ще привличате повече млади хора към себе си. Даже възрастните хора ще намерят общ език с младежта. Дядовци и баби ще започнат да разбират по- добре своите внуци и ще проявят интерес към младежките им проблеми. Хората, чиито последен рожден ден е в сряда ще предпочитат през годината лека музика, лека храна, приятни беседи, леки танци, лесните отношения, дрехи в младежки стил, по- ярки цветове, повече ще ги влече към природата. Меркурий дава подвижност и променливост. Под негово влияние човек е способен да остави това, към което е бил привързан цял живот- да продаде дом, да изхвърли стари вещи, да промени работното си място. Не трябва много да се вярва на обещанията на хората, чиито последен рожден ден се пада в сряда. Плановете, настроението, чувствата на човек в такава година се менят много. Те ще се справят с лекота с всякакъв род проблеми. От древни времена Меркурий е известен като бог на търговията и в реалната сила на това божество ще можете да се убедите. Под влиянието му ще зачестят занимания с търговия, комерческа дейност и лесно получаване на придобивки. Обаче Меркурий е хитър, а без хитрост и ловкост големи резултати няма да се постигнат. В годината на Меркурий ще имате приятни преживявания, дори физическото състояние ще се подобри. Меркурий е гръцкият Хермес- пратеника на боговете, той е посредника между Бога и обитателите на Вселената.  
 но много ми хареса  Party Е, няма да може да ми се вярва много, нооо  Mr. Green  2013 е моя година и по китайския календар   Flutter

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 15:12 от shiningsmile

# 126
  • Tам през Атлантическия океан

Назад по темите има много споделяния  Grinning

Преди години ,  2008  Wink май накъде от тогава е и първата тема  Grinning си направих 'Карта на желанията/съкровищата' с голям кеф  Hug Бях под влияние на темата, на книгата на Кехоу и друга подобна литература  Laughing
Всичко или почти всичко  на 99%  Mr. Green от картата стана, най-запомнящото ми е спчелването  на ЗК и пристигането на моето семейство в САЩ  Wink , дам .... на картата бях лепнала американското знаме , статуята на свободата и др. такива символи  Laughing бе написано около тях "Печелим зелена карта"  Hug

Може и случайност да е било  Wink

Нещата се случват не само с позитивно мислене но и с действие  Wink
Сама по себе си печалбата/късмета е шанс а дали ще се възползваш от негои как  зависи само и единствено от нас  Wink
Много шансове съм 'изпуснала' но и от много съм се възползвала  Wink
Това е избор може би  Mr. Green

Хубав ден от мен с това Wink

Дела шли хорошо, но неизвестно куда.

© Чарльз Буковски

'Нещата вървяха добре, но неизвестно на къде.'
Чарлз Буковски

Mr. Green Laughing

# 127
  • Costa Rica

Това беше първата книга с подобна насоченост, която прочетох и заради, която "случайно" намерих тази тема.
Ха-ха, "случайно" Whistling
А сега съвсем "случайно" си постнала нещо за моя рожден ден, който "съвсем случайно" също беше в сряда Laughing

Божидар Цендов, книгата на Кехоу беше само за отскок. После "случайно" Wink намерих моите си методи.

# 128
  • София
Момичета мили, здравейте! Много се радвам на всички вас за прекрасните неща, които ви се случват, за збъдването на желанията ви. При мен обаче, нещата нямат промяна в нито едно отношение, може би вината е в мен, не правя нещата както трябва, страшно съм неспокойна, много съм изнервена, много се карам на децата ми и те не ме слушат, нямам никакво търпение към тях. Sad( Защо се получава така, вече много време съм без работа, без пари и в лоши отношения с половинката, със сигурност в очите на децата ми съм и лоша майка. А аз много ги обичам, просто не знам от къде да започна, какво да променя, върху какво да работя? Страхувам се, ако продължавам така ще изгубя всичко хубаво което имам. Прегръщам ви, зареждате ме с енергия докато ви чета, радвам ви се, но в момента в, който не съм тук и сякаш забравям за всичко позитивно. Извинете ме, но трябваше да споделя много ми е мъчно.

# 129

Това беше първата книга с подобна насоченост, която прочетох и заради, която "случайно" намерих тази тема.
Ха-ха, "случайно" Whistling
А сега съвсем "случайно" си постнала нещо за моя рожден ден, който "съвсем случайно" също беше в сряда Laughing
От време на време поглеждам при вас, но днес трябва да напиша една думичка - благодаря!
"Случайно" или не, попадам на точното място и на точното време от има-няма 3г.
На последния ми рожден ден, който се падна в сряда, животът ми се промени на 180 градуса и предстоят още невероятни промени. Та, това, което е написала shiningsmile не може да бъде по-вярно.

newsm51

# 130
Baiche, това, което споделяш е проблем при много хора ... И аз колкото и да се старая да се сдържам понякога повишавам тон до горно "до" и сигурно ме чуват в най-далечния край на улицата.   Embarassed  Sad После имам угризения и се срамувам от себе си, но какво от това, когато вече съм наранила малкото същество?  Embarassed Тя по никакъв начин не е виновна, че напрежението понякога ми идва в повече ... Думичките на Хоопонопоно са ми спасителния пояс за туширане на напрежението, а за днес съм планирала заедно да майсторим ангели (ето от тук видях идеята: http://www.bg-damma.com/dom-i-gradina/praznichna-ukrasa/1353_Vtori-jivot), които да подарим на татко й и на кака й.  Heart Eyes Предусещам колко забавно ще бъде, защото тя е още мъничка и фината моторика при нея не е ошлайфана, но важното е да има положителни емоции.

# 131
страшно съм неспокойна, много съм изнервена, много се карам на децата ми и те не ме слушат, нямам никакво търпение към тях. Sad( Защо се получава така, вече много време съм без работа, без пари и в лоши отношения с половинката, със сигурност в очите на децата ми съм и лоша майка. А аз много ги обичам, просто не знам от къде да започна, какво да променя, върху какво да работя? Страхувам се, ако продължавам така ще изгубя всичко хубаво което имам. Прегръщам ви, зареждате ме с енергия докато ви чета, радвам ви се, но в момента в, който не съм тук и сякаш забравям за всичко позитивно. Извинете ме, но трябваше да споделя много ми е мъчно.
Baiche не се притеснявай. Погледни нещата от друг ъгъл. Радвай се на свободното си време и прави неща които ти харесват. Излез в парка, разходи се, не се затваряй в къщи и не мисли само за това че нямаш работа. Просто го приеми като временен отпуск и си мисли че съдбата изчаква да ти изпрати най-подходящата за теб работа. Използвай свободното време за да си повече с децата си. Ако ходиш на работа почти няма да имаш време за тях. Така че се възползвай от момента. Но намери си занимание за всеки ден и не се оставяй без нещо да свършиш. Много важно е да не се затваряш вкъщи защото точно това изнервя. Аз пък си мечтая да съм си повече време в къщи да не ставам рано да не бързам и да се надпреварвам с часовника, да си играя с детето и да не се съобразявам с настроенията на колеги. Някой път си мисля че искам да си работя нещо спокойно от вкъщи и да не се съобразявам с работно време. Когато и аз бях майчинство и аз бързах да почна работа защото парите все не стигат а сега с умиление се сещам за това време в което си бях у дома. Така че не се ядосвай и погледни от положителната страна на ситуацията. Наслади се на момента.

# 132
Здравейте искам да благодаря,на хората тук които ме подкрепиха в много труден за мен момент,те си знаят кои са и най вече на Рози и Рози която буквално ми отвори очите.
Чела съм много книги и филми съм гледала,правила съм някой неща,беше на приливи и отливи,но реших да направя нещо различно.Започнах да работя само по една книга на Майкъл Лоизър "Законът на привличането" и най-хубавото е,че нещата се успокоиха и се нареждат както аз искам,което е прекрасно.
Благодаря отново на всички,все пак ще продължа да ви чета.

# 133
  • София
Благодаря на всички ви, за хубавите думи. Прекрасни сте! Знам, че всичко зависи от мен и явно прехода ще е доста труден поне за мен, надявам се да се справя:))

# 134
  • на острова на мечтите
Благодаря на всички ви, за хубавите думи. Прекрасни сте! Знам, че всичко зависи от мен и явно прехода ще е доста труден поне за мен, надявам се да се справя:))
Да, всичко зависи от теб!
Когато си бях все още в България, много чести си виках:"Уф,аман от ангажименти! искам да попадна на един остров(?)сега съм наистина на един остров Grinning),дето никой не ме познава и никой да не претендира нищо от мен!" И големият Шеф това ми и даде! Да знаете колко ми беше трудно да понеса точно това, което си бях пожелала и ми беше поднесе на златен поднос! С дни никой не ми говореше,тук говорят диалект, който понякога по-младите не разбират, представете си аз Thinking После рекох, стига толкоз! Моя много близка приятелка ми помогна да ви открия и ето как много неща се промениха! Не стана лесно и бързо, но стана! Когато нещо не ми става, си повтарям:"Обичам те, прости ми, съжалявам, благодаря!" На мен много ми помага!
 Аз работя с деца ,нямам си мои, така се случи, но когато са малко непокорни, започвам да си повтарям тези думи, показвам им, че ги обичам, опитвам се да разбера от тях какво бъркам,т.е. искрена съм в отношенията си стях! Засега работи методът!
Но не е само това! Вече съм споделяла и тук и в друг един форум, че когато наистина имам нужда от нещо и го искам не заради каприз, а защото ми е от голямо значенеи да получа това нещо, се случва, сбъдва, реализира желанието ми!
Обичам ви!

Общи условия

Активация на акаунт