Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 345
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Привет, вълшебници Hug
Как сте в тази снежна вечер?
Не знам дали е поствано назад в темата, но ще споделя нещо, което много ме впечатли и напоследък практикувам - Говоря на планините си - и вярвам, че помага Peace
http://dreamland-bg.com/index.php/topic,1075.msg40954.html#msg40954

# 136
Здравейте и от мен много хубави неща сте написали, като преглед на изминалата година всяка е споделила какво е преживяла. Аз също се промених. Промених мирогледа си и погледа над живота, но имам и още много работа-признавам. Трябва да взема много важно решение а изпитвам обърканост. Лутам се и премислям и на края сякаш нямам смелост да взема това решение. Дадох достатъчно от себе си на времето, за да ми покаже отговора, но колкото повече минава толкова по объркана ставам. Колко от вас са изпитвали чувството да са обградени от хора и да се чувстват самотни??? Било то приятели или половинка... Да даваш цялата си любов, да обичаш и да не усещаш същото от другата страна. Сякаш всичко, което прави го прави по задължение. Мисля, че е дошло времето за да взема това важно решение в живота си, но сякаш нямам смелост.

# 137
  • Балчик-Сливен
Dea,много пъти съм се чувствала самотна   по начина ,който описваш.Индикации за някакво неудовлеторение има от няколко дни при теб-не се обиждай,но много хора изпадат в тези състояния около коледните празници. Heart Eyes
Остави малко мислите да текат все едно не са твои-не вземай решения,не ги анализирай,не осъждай.
Представи си ги като махало,което трябва първо да успокоиш и след това ще вземаш решение.
Извинявай,много "не"-та станаха...

# 138
Blue Rose Няма за какво да се обиждам, съгласна съм с това, което казваш. Така е има голямо недоволство в мен от доста време. За съжаление то е започнало много преди празниците. Знам,че всичко което споделям е малко отрицателно и може би натоварващо, за което се извинявам, но аз не искам да го споделя с никой друг. Разбира се това не означава,че съм затворен човек, напротив имам много познати и постоянно съм обградена с хора, но на този етап не искам да споделям. Така съм го почувствала, че само тук мога да кажа това,което искам и както искам. Може би защото не се познаваме лично, и бих получила истински съвет, от колкото от хора, които ме познават и биха ми казали нещо само, за да ме успокоят. Тежи ми нещо от много време, наистина от много, но до сега все съм си казвала, че трябва да бъда положителна и нещата ще се наредят. После се питам не бягам ли така от проблема, не е ли по добре да премахна това, което ме кара да се чувствам така?Именно за това изпитвам объркване заради въпроса който се поражда. в мен - Това решение би ли ме направила щастлива.И правилно ли ще бъде то?
 Благодаря ти много за съвета ще опитам.  bouquet

# 139
Привет, вълшебници Hug
Не знам дали е поствано назад в темата, но ще споделя нещо, което много ме впечатли и напоследък практикувам - Говоря на планините си - и вярвам, че помага Peace

И аз го практикувам този метод и има страхотен ефект. Сега четох, че от днес до 31.12 може да се пишат желания и да се оставят на балкона. Започват вълшебни дни. Не се притеснявайте да искате всичко, от което имате нужда и не забравяйте да благодарите за всичко, което сте постигнали и имате.

# 140
  • Пловдив
Привет, вълшебници Hug

bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря , страхотно е  newsm51

Caipirinha  и на теб Благодаря , утре почвам да пиша .....

# 141
Привет от Североизтока  - тук такъв капан ни захвана , че направо си мисля , че краят на света идва. Панелите вибрират - такъв силен вятър има , а такива виелици съм гледала на филм , ама е било монтаж. Стискайте палци да оцелеем , че наистина е страшно при нас. Нямахме ток .....

Започвам да пиша и аз желания - имам голяма нужда да знам че съм чута  Praynig

# 142
  • София
Я ми кажете, случвало ли ви се е всичко да става кажи речи наопаки. Ама не лош късмет, ами да не можете да предвидите и най-дребната ситуация. Малко преувеличена метафора, ама като глобален заговор е на моменти, все едно казва "Не сега, девойко, няма пък да стане точно това"  Crazy Без това задължително да включва нещо лошо. Малко като изгубена съм напоследък.

А по повод странното проявление на някои желания - от година и половина "се чудя" да сменя ли телефона (апарата). И понеже си ми върши работа, единствено не е смартфон и не мога да ползвам нет,  но пък си ходя с ноутбука в чантата и не пречи толкова, все отлагам. Първо не бях сигурна дали е нужен, после не знаех какъв модел, струва ли си изобщо да давам пари за това точно сега или е лиготия, след това пък нямам пари и изобщо не е на дневен ред, ама от известно време все по-често се улавях в мечтания, че все пак ще се реша да си купя. Представях си ситуации, не нарочно, просто понякога... И проклетията ми досегашната вчера падна във вода, суших го, не би трябвало да е драма, виждала съм мокри телефони да проработват, но тоз не ще. Та сега ще си купувам. Като сменя тарифния план с лизинга няма да е повече, отколкото сега плащам (и това отлагах). И като се замислих какви глупави оправдания съм си измисляла... Само дето ми се затриха две трети от контактите, нали...  Rolling Eyes Laughing

# 143
Caipirinha, благодаря за напомнянето за желанията. Макар че ако сега оставя каквото и да е на балкона, съм сигурна че вятъра ще го прати директно при Оня горе Laughing
dea 555, много добре те разбирам... Моето разбиране за тази дилема е, че така или иначе ще се случи най-доброто за теб, в най-добрия момент. В крайна сметка желанията ни винаги се изпълняват, дори и да не е по начина, по който си представяме и не винаги в момента в който искаме. След като ти е трудно да вземеш това решение и да направиш крачката, която обмисляш - явно не му е дошло времето, явно има какво още да научиш от тези хора, или пък те от теб, преди пътищата ви да се разделят. Знам, че не ти е лесно, но опитай да насочиш всичката тази любов, която смяташ за неоценена от другите, към себе си. Намери това, което те радва и те прави щастлива.
Много те прегръщам и знам че всичко ще се нареди  bouquet

# 144
Привет феи, вълшебници и богини   bouquet
Минавам набързо, че вихърът ме е подхванал и почти нямам свободно време  Crazy
Днес започвам най-накрая да си пиша вълшебния хороскоп за 2013 г.  Party
Деа 555, нормално е това, което чувстваш  Hug Доста хора го преживяваме- усещането, че трябва да изчистим живота и себе си от излишни хора, чувства, мисли, вещи... Simple Smile

# 145
  • Canada
Бай4е, може би това 4е не работиш и не можеш да си намериш работа те кара да се 4устваш непълноценна....Промени контекста на мислите си: не ходя на работа в момента, но в къщи имам по-важни неща да правя. Да гледам децата си, да им доставям радост, да играя с тях, да създам в къщи празни4на и уютна атмосфера, да украся къщата си, да съм винаги приветлива и усмихната за мъжа си и децата си, на вси4ки да им е приятно да си стоят в къщи.....  Не о4аквай децата да са 100% послушни, деца са това им е работата, да откриват света, да правят грешки, "да ни ядосват" - много е важно да НЕ драматизираш ситуациите на непослушание. Пр: детето 4аша мляко на масата или на пода, "Слу4ва се понякога, ела заедно да го избършем"даваш му кърпа за бърсане и заедно избърсвате млякото: обясняваш спокойно 4е понякога се слу4ва, но трябва  пове4е да се внимава. Ще видиш 4е и децата ще променят поведението си като видят , 4е "не се ядосваш", защото на всеки крясък, те отговарят с открито непослушание .  Hug Hug

А по повод странното проявление на някои желания - .............

По същият повод, две седмици поред все си мислех и си повтарях, 4е съм мнооого изморена, не ми се ходи на работа, колко хубаво би било да си остана поне един ден в къщи, но не искам детето ми да е болно и това да е при4ината , как мога да си взема един ден от работа без видима при4ина и т.н. мисли от този род. Какво мислите 4е се слу4и.....една сутрин колата ми не можа да запали и не можах да отида на работа  Shocked Откараха колата на сервиз, не можаха да й открият повредата пове4е от седмица, сменихме майстора-той каза 4е колата си е наред и сега си пали и работи отли4но.....ех, а аз си имах моят ден в къщи  Wink

Вълшебен ден феи4ки!  babydust7

# 146
Клемче, всяка мисъл е вибрация Naughty, утре е просто един преход и това е.....

# 147
dea 555 Двете с теб се чувстваме по един и същ начин от известно време и докога......... не знам..... newsm78, но аз за сега съм се оставила на течението, пък ще видим, то каквото има да става ще стане, ама пък кога.... Thinking, времето си минава  ooooh!
За сега ще се постарая да си изкарам празниците подобаващо.
На мен днес ми беше последния работен ден за годината  newsm44 и чаааак на 7-ми отново, живот и здраве  Grinning
Пожелавам на всички също весело посрещане на Коледа и Нова година  santa2 baloni
(че не се знае накъде ще съм и дали ще пиша дотогава)  Embarassed

# 148
Привет на всички вълшебници:hug:
ОБИЧАМ ВИ Hug
Благодаря на всички феи в тази тема,защото без вас нямаше успея да постигна всичко това,което ми се случи през последните месеци....
Днес съм в едно празнично настроение. newsm44 Two Hearts и чакам подаръците  си - всички,които съм си пожелала.....
Поздрави на wild flower за чудото,което носи в себеси. Едно прекрасно здраво бебче ти пожелавам  bouquet
Поздрави и на всички останали,които са сбъднали мечтите си.   bouquet
Аз продължавам да вярвам в чудесата,които ме очакват Heart Eyes
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРЕКРАСНИ ПРАЗНИЦИ И МНОГО ЧУДЕСА! НЕКА ВСЕКИ ДЕН ОТ ЖИВОТА ВИ БЪДЕ ПРАЗНИК!

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 20:22 от Lily Rose

# 149
Да ви припомня, че от днес до 24.12 се прави ритуала по посрещане на Коледния дух. На първа страница е линка.

Общи условия

Активация на акаунт