Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 366
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Ох, незнам дали в 13.00 часа идва краят на Света, но пък точно в това време имам много важна среща, от която ми зависят следващите няколко години.
Ще съм ви благодарна, ако ми пратите малко положителна енергия и стискайте палци, моля ви.

# 151
  • Пловдив
Аз не вярвам в края на света, но ти изпращам положителната си енергия.
Момичета, дайте да обединим нашата положителна енергия и да я изпратим на нашата съфорумка  Марѝ, и нейното семейство. Изправени са пред огромно изпитание.

# 152
Всичко на срещата да мине по най-добрия от теб начин.  Peace Peace Peace

# 153
  • София
lili-lilian, всичко да мине по най - добрия за теб начин. Да бъде!

# 154
Starlight'
Благодаря ти за подкрепата и прегръдките. Знам че са от сърце и сякаш ги почувствах наистина. Много ми хареса това, което каза опитай да насочиш всичката тази любов, която смяташ за неоценена от другите, към себе си. Намери това, което те радва и те прави щастлива. . Това смятам да направя. Защото аз наистина имам много любов в себе си, която явно не е насочена правилно. Мои приятели са ми казвали след дълго общуване, че виждат колко обич и любов имам в себе си, даже с усмивка ме питат не свърши ли вече тази обич ? Тя никога няма да свърши, защото всяко мое действие гледам да има частица от тази любов а знам,че това не остава невидяно. Аз  вярвам, че нещата ще се наредят, но когато човек изпадне в състояние на тъга, сякаш не вижда изход. Тогава ето тези съвети са много ценни. Благодаря ти   bouquet Hug  love001

svedd
Да времето минава това най много ме е яд, но както каза Starlight явно не му е дошло времето, явно има какво още да научиш от тези хора, или пък те от теб, преди пътищата ви да се разделят.. Въпреки, че ако искаме ние самите още утре можем да вземем решение и да променим коренно нещата, но трябва да се постъпи разумно. Аз също мисля че е редно да се насладим на тези красиви празници а после вярвам, че Господ и Вселената ще ни покажат пътя и знам че ще бъдем щастливи, защото го искаме:) Приятна отпуска наслади се на всеки миг. Hug  bouquet

Пожелавам на всички много сбъднати желания в тези вълшебни дни, много любов. Нека стават чудеса  santa2 Close-mas: Nature Snowman

# 155
Здравейте, мили момичета

Кога точно започва Новата епоха? В колко часа? Сега в 13 ли?  Two Hearts

# 156
  • Под кленовите дървета
ЗА вас не знам, аз се чуствам прекрасно, пълна с енергия и любов и красота и мисля, че само хубави неща ще ми се случват!
Нова епоха ли е, това, че днес съм свободна от ангажименти ли - не знам, но се чуствам просто преродена и щастлива Heart Eyes

# 157
ами аз защо не усещам нищо......
Клемче, как си мила?

# 158
vanichka75 Изпращам много положителна енергия към Мари и всички, които се нуждаят от нея.
Аз също не вярвам в края на света. Както бях писала преди това, че ние сами слагаме края на нашия свят.
jasmin_veni Аз се чувствам по същият начин. Лека като перце Simple Smile Колко от вас медитират или визуализират Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=4UlZyuFiGks

http://www.youtube.com/watch?v=4UlZyuFiGks

Ето нещо разпускащо...за всички, които искат да затворят очи и да се отпуснат, потопявайки се в света на спокойствието, красотата и любовта Simple Smile

# 159
Привет милички - обичам ви всички . Днес някак си ми се отвори сърцето и изпитвам единствено и само любов - немога да го обясня , но е факт....
Изби ме сутринта на рев , после на любов ......
Изпращам положителната си енергия на Мари - днес е особено силна  Hug
Лили Лилиян и за теб всичко се подрежда по  най- добрият начин. Peace
Мама на Сани - благодаря че попита - добре сме , а вие как стe Богини ?

Интересно е , че наистина се случва нещо - мъжът ми снощи неможа да спи цяла нощ , задушава го , неможе да си поеме въздух , нормално кръвно, казва че има чувството че ще се пръсне като балон...Днес сутринта беше по- добре , по обяд пак почувства същото - лекарите казаха че нищо му няма - дано да е така . Аз си мисля , че се пречиства .....че се пълни с положителна енергия , а лошата се противопоставя със последни сили .......

# 160
  • София
Еее, чаках, чаках края, пък той не се вижда.  Joy Joy Joy
Пожелавам на всички весели празници, много здраве, смях, любов, сбъднати мечти и ... още нещо!   madnoel santa2 Gift  newsm81

# 161
Привет, вълшебници Hug
Как сте в тази снежна вечер?
Не знам дали е поствано назад в темата, но ще споделя нещо, което много ме впечатли и напоследък практикувам - Говоря на планините си - и вярвам, че помага Peace
http://dreamland-bg.com/index.php/topic,1075.msg40954.html#msg40954

Благодаря ти за това!   bouquet
Днес се чувствам прекрасно, благодарение на разговора, който проведох снощи!   bouquet

# 162
  • на острова на мечтите

Ами голяма минавка за всички предсказатели за края на света! Аз гласувам за ГОЛЯМА промяна!
И да ви пожелая много ,ама много весели празници и голям берекет!

# 163
Привет на всички кралици , принцеси , феи и Човеци  Hug
Обичам ви и пожелавам на всички ви да сте здрави , успешни и да отстоявате мечтите си  Hug

# 164
  • Deutschland
Здравейте! Минавам само за да ви подсетя, че днес се пишат писмата до Кармичното ръководство. Успех!!!!

Общи условия

Активация на акаунт