Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 403
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Честита Коледа, момичета! Нека тези вълшебни празници донесат на нас и нашите семейства много здраве, топлина, уют, хармония, щастие, любов и приказни емоции!

Аз също съм рожденничка днес, това е за всички вас Hug

Джули, честит празник и на теб, мила, родили сме се на много специален ден!  bouquet

# 181
Кимбърли, честит рожден ден и на теб!  bouquet
Пожелавам ти от сърце здраве, радост, щастие, светли мисли, добри новини
и много сбъднати мечти! Hug

# 182
  • София
Кимбърли , жива и здрава да си! Пожелавам ти като една истинска коза да катериш висотите и винаги да си на върха на щастието!  cheers
Благодаря ви, момичета, за пожеланията! Бъдете здрави, магични, щастливи!  Hug

# 183
Честита Коледа на всички! Бъдете живи, здрави, и истински щастливи!
Желая на всички ви здраве, щастие, любов и сбъднати желания следващата година.
Весела Коледа, с пожелание за сбъдване на най-съкровените ви мечти!

Честита Коледа с акварелите на Венета Дочева...

# 184
 july1993
 Кимбърли
 bdbaloni hbday cheers
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН        ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА

# 185
  • София
 santa2 Честита Коледа, мили момичета!! Close-mas:

Бъдете здрави, усмихнати и щастливи!
Нека всички около вас ви носят само положителни емоции!
Нека в домовете ви цари мир и любов!
Нека се сбъдват всичките ви желания!

Честит рожден ден "на патерица" на july1993 и  Кимбърли!
Бъдете здрави и щастливи, момичета!
 newsm67 newsm59 newsm67

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 10:38 от rainbow

# 186
Мили Феи, 4естота Коледа! Здраве, щастие ,  късмет и любов да цари във всяко семейство!
Бъдете все така позитивни и оптимистично настроени през Новата Година ! Бог да е с вас във всяко начинание !  Hug

# 187
 Flowers Four Leaf Clover Честита Коледа Нека се сбъдне всичко това, което сме си пожелали.
Изтеглете си късметче от баницата Simple Smile
http://koleda.rozali.com/kusmeti.html
 Hug Hug Hug

# 188
  • Бургас
Честита Коледа момичета!!! Желая на всички любов в сърцата и щастие в душата, с тези спътници желанията ни само ще чакат да ги пожелаем и ще се отзовават при нас. Весело посрещане на Новата година.
Благодаря на всички за подкрепата, наистина всичко се подреди по най-добрия за мен начин!!!
БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ! Hug newsm20

# 189
http://www.magicwish.ru/publ/recept_novogodnego_zhelanija/11-1-0-1339
(ще ме извините за качеството на превода, бързах  Blush )

РЕЦЕПТА ЗА НОВОГОДИШНИ ЖЕЛАНИЯ
 Новогодишната нощ е един от най-силните моменти, в които човек може да си пожелава нови неща. На първо място, на подсъзнателно ниво всеки свързва този момент с началото на нов етап, в който всичко пожелано ще се сбъдне. Второ- в новогодишната нощ се правят  ритуали- например пиенето на шампанско под звука на биещите камбани и опитите да си пожелаем нещо в този кратък момент.Главната задача на всеки ритуал е да усили нашата вяра, че пожеланото задължително ще се сбъдне. А без вяра мечтите не се осъществяват. Така че си е направо грях да изпуснем шанса да си кажем новогодишното желание. Това може да стане ето така:
 Докато се приготвяте за празника, останете за малко насаме със себе си, определете заветното си желание и го въплътете (наречете ) в някое ястие или напитка. Например, ако искате вила в Крим- купете кримско вино и т.н. Няколко часа преди да го сложите на масата, отворете го и му прошепнете своето желание. И вместо шампанско пийте от него. Или ако желанието ви е свързано с някаква страна- пригответе типично за нейната кухне блюдо. И пак в магическия момент, под звъна на камбаните, хапнете от него.
 След като сте пожелали заветното си желание в полунощ, не се разсейвайте, не викайте "Ура", "Честита Нова година". Осигурете си пауза от 1,5 мин. Ако уговорите това с цялата компания, силата на желанията ви ще се увеличи неколкократно, благодарение на това единство.
 И още един много важен момент-желанието се сбъдва тогава, когато човек е благодарен за всичко, което има днес- както добро, така и не чак толкова. Така че преди да отправите своето новогодишно желание, задължително благодарете на отминаващата година за всичко, което ви е донесла.

# 190
  • Costa Rica
Или ако желанието ви е свързано с някаква страна- пригответе типично за нейната кухне блюдо. И пак в магическия момент, под звъна на камбаните, хапнете от него.

Ще се яде баклава с "Риоха", значи Wink

Весели празници и много изпълнени желания от мен Heart Eyes

# 191
Или ако желанието ви е свързано с някаква страна- пригответе типично за нейната кухне блюдо. И пак в магическия момент, под звъна на камбаните, хапнете от него.

Ще се яде баклава с "Риоха", значи Wink

Весели празници и много изпълнени желания от мен Heart Eyes
Аз на такова ядене и пиене съм се отдала, че нищо чудно да си изкрънкам околосветско пътешествие  Mr. Green Joy

# 192
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И НЕКА ВСИЧКИ КОЛЕДНИ ЖЕЛАНИЯ ДА СТАНАТ РЕАЛНОСТ ЗА ВАС,МИЛИ ФЕИ !

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 11:54 от Lily Rose

# 193
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, момичета!
Здраве, късмет и много, много щастие ви желая. Весело посрещане на Новата Година!

# 194
  • на острова на мечтите
Честита Коледа на всички! Бъдете живи, здрави, и истински щастливи!
Желая на всички ви здраве, щастие, любов и сбъднати желания следващата година.
Весела Коледа, с пожелание за сбъдване на най-съкровените ви мечти!

Честита Коледа с акварелите на Венета Дочева...

Ох, изпълни ми душата с тези карсоти и тази мила детска песничка, която не бях слушала много отдавна!
Честита Коледа мили Богини!Да е благодатна за всички!
И със закъснение честити празници и именни дни на всички празнуващи!
На мен продължават да ми се случват чудеса! Малки, но важни!
Обичам ви!

Общи условия

Активация на акаунт