Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 459
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Под кленовите дървета
За много години, скъпи феи!
Нека е вълшебна и прекрасна новата 2013г.!

# 226
  • Варна
За много години. Желая ви много, много здраве, щастие и любов. Утре чакам една новина моля се и вярвам, че тя ще е най-добрата възможна. Hug

# 227
  • София
ЧЕСТИТА НОВАТА 2013 ГОДИНА!

# 228
Честита Нова Година!
Нека да е мирна, благодатна и щастлива! И да се сбъдват мечтите ни!

# 229
  • София/Испания
Честита нова година!Нека 2013 година да бъде най-щастливата в живота ни!

Честит имен ден на всички именници!  bouquet

# 230
ЧЕСТИТА НОВА 2013 ГОДИНА!
Пожелавам на всички феи в тази тема здраве, много щастие, сбъднати желания и изобилие от късмет! Обичам ви! Heart Eyes

# 231
За много години мили момичета  Heart Eyes  Hug  bouquet Приемате моята скромна онлайн почерпка за рожденния ми ден  Mr. Green

# 232
  • Deutschland
shiningsmile Честит рожден ден! да си жива и здрава и много, много щастлива!

Честита нова година на всички в темата. Пожелавам ви сбъдване на всички мечти и много любов да сгрява душите ви.

# 233
Честита Нова 2013 година! Tada
Нека да е мирна, спорна и щастлива, нека донесе здраве и спокойствие, работа и успехи за всички!

Усмивке, честит рожден ден! Hug

Всичките ми пожелания от кутийките са за теб. Heart Eyes
Нека всеки път, който избираш води до това,
което е истинско, добро и красиво!

# 234
  • София
shiningsmile , желая ти всичко най-прекрасно на тоя свят, от което ти имаш нужда!  Hug

# 235
Честита Нова година !!! Радвам се , че ви има Hug

# 236
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА
Пожелавам на Всички много късмет, сбъднати желания и мечти. Да бъдете много обичани - семеен уют. Всичко, което поставите за цел да бъде осъществено. Продължавайте да бъдете все така положителни и нека през 2013 година все повече хора започнат да гледат на живота и света както ние се стремим в Подсъзнанието може всичко .

# 237
Честита Нова Година! Много здраве, усмивки и реализирани желания Hug
 А ето и какво намерих за фазите  на луната за м. Януари:

05 януари 2013 - 05:59:00 ч. - последна четвърт
11 януари 2013 - 21:44:41 ч. - новолуние
19 януари 2013 - 01:46:11 ч. - първа четвърт
27 януари 2013 - 06:39:38 ч. – пълнолуние

# 238
  • Пазарджик
shiningsmile Честит Рожден Ден !!! Пожелавам ти да ти се случат много вълшебства и чудеса и усмивката да не слиза от лицето ти. Hug

Мили феи в първите дни на новата година съм решила да започна всичко на чисто и да отстраня всички онези пречки и неща които ми пречат в момента.Една от който в един мъж който беляза живота ми с една голяма любов  преди няколко години.Сега вече всеки е поел по своя път но той все ме търси от време на време вече като приятели но това ме връща назад и ме кара да мисля за него и нашата връзка.Дори понякога ме наранява и натъжава.Започвам да си задавам въпроси какво щеше да е сега ако бяхме заедно т.н.Не искам повече да се измъчвам.Искам да се отдам изцяло на мъжа да мен защото го обичам, а усещам че това мое постоянно връщане в миналото ми пречи.
Можете ли да ми дадете съвет как да се справя с това и да спра да се връщам назад.

# 239
shiningsmile Честит рожден ден, почерпката е страхотна, желая ти всичко най хубаво, каквото си пожелаеш да става реално, от здраве да не се отърваш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт