Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 468
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • София, Лагера
Миналата година посрещнах рождения си ден доста депресирана. Сега пращя от щастие и енергия, имам изключително добро предчувствие за тази година Simple Smile Освен това, всичките ми хороскопи са еднозначни- тази година ме чака успех във всяко едно отношение  Party А и съм змия по китайския календар Wink
И аз съм змия (1977). Брей, това хубаво ли се очаква да бъде? (аз все майтапи съм отнасяла за тази змия... хеле от мъжете  Laughing)

Ех, нямам тъпрение да остана насаме и за ви почета! Crazy

# 256
Миналата година посрещнах рождения си ден доста депресирана. Сега пращя от щастие и енергия, имам изключително добро предчувствие за тази година Simple Smile Освен това, всичките ми хороскопи са еднозначни- тази година ме чака успех във всяко едно отношение  Party А и съм змия по китайския календар Wink
И аз съм змия (1977). Брей, това хубаво ли се очаква да бъде? (аз все майтапи съм отнасяла за тази змия... хеле от мъжете  Laughing)

Ех, нямам тъпрение да остана насаме и за ви почета! Crazy

То, ако питаш мъжете всички жени сме тази зодия  Joy Змията е много хубаво животно според китайците- символ на мъдрост и стабилност Simple Smile Предимно хороскопи за козирози (или точно за моята дата) имах предвид, но и за змиите се очаква успешна година Simple Smile

# 257
  • София-в сърцата на моите деца
""Когато всички Ви пожелават нещо за 2013, аз ще Ви пожелая нещо за 2063. Пожелавам Ви на старини да имате приятелка, на която  да можете да се обадите и да кажете: "Дърта коза такава, кога ще излезем да потрошим пенсията?" Laughing Heart Eyes

# 258
Момичета, утре имам 3 много важни срещи. Помагайте, моля ви Blush

# 259
  • София
kalinanb   babydust7  Flowers Four Leaf Clover

# 260
kalinanb    Heart Eyes  bouquet

# 261
  • Хасково
     За съжаление съм съгласна с мнението на dea 555 за Пловдив. Аз съм от Хасково(където положението е още по-зле), но завърших в Пловдив. От малка съм влюбена в този град и наистина ми се иска да продължа живота си там. Затова и усилията ми за намиране на работа са насочени най-вече към Пловдив.  Възможностите за намиране на такава, според мен,  са ограничени за цяла България, с изключение може би на София. Просто в страната ни няма фирми, промишленост, земеделие(то какво ли има), в които младите хора да се реализираме. Да не говорим на какво ниско ниво е образованието ни и как хората, които ни преподават изобщо не си дават зор да ни научат на нещо.  Озлоблението, песимизма и овцедушната ни търпеливост няма как да доведат до нещо добро... Иде ми да крещя: "Хора, събудете се, борете се за правата си! Не може да сте активни само във facebook, а децата и родителите ви да ходят гладни и голи по улиците!" Сигурна съм обаче, че този крясък ще е глас в пустиня.
    Съжалявам за толкова негативния ми пост в една от малкото позитивни теми, но просто съм в доста близко състояние до това на prayforme. До миналата година бях такъв оптимист, все си мислех, че има шанс за държавата, за младите хора. Бях сигурна, че няма да напусна за България и да замина за чужбина при баща ми, за нищо на света Tired А сега, 3 месеца след като си взех държавния изпит, единственото, което ме задържа тук са страхотните ми приятелки и баба ми, която е най-прекрасният човек на света. Заради тях ще направя всичко възможно да остана тук, въпреки че родителите ми настояват да замина още този месец. За това и в предишния си пост казах, че съм на кръстопът и не знам кое е най-правилното за мен решение. Мисля и това да  са ми желанията за този месец - да открия верния път и ако може да си намеря работа тук в България!
   Извинявам се, ако съм ви отегчила, но имах нужда да споделя с някой, които може да погледне от друга гледна точка. Аз и без това никога не съм била решителна, а сега съм толкова раздвоена между родителите ми, който настояват да тръгна и приятелите ми, с които не искам да се разделям, че наистина имам нужда от увереност и малко висша помощ  Embarassed

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 02:06 от Ivayla_

# 262
Ivayla_
не искам да ти давам решения, а и не мога, нещото което ми се ще да те посъветвам е да пробваш с някоя от техниките за получаване на отговор - примерно разговор с висшия ти АЗ и да го помолиш да ти подскаже какво да правиш ясно и еднозначно - т.е. така че да го разбереш "от раз". Имай в предвид, че от сегашните ти приятели не се знае колко ще си останат такива след .. да кажем десет години - като ги налегнат битовизмите нещата много се променят. И както се случва обикновено в крайна сметка това което ще е винаги с теб - нещото на което можеш да се опреш когато имаш нужда е семейството - дай боже ти самата да имаш здраво и сплотено в което да царуват любовта и хармонията. В твоя случай и баба ти е семейството и родителите. Ако си щастлива в коя и да е точка на света и "двата лагера" ще са щастливи защото ти си им дете (респ. внучка - което е същото). Аз също съм от Хасково, преди време ми се наложи да се върна в началото не знаех дали няма да е завинаги - оказа се че е за няколко месеца и в началото си мислех че е свършил света - е не е. Към днешна дата мога смело да твърдя че ако мога да го променя няма да го направя за нищо на света. Имаше много важни и ценни уроци които научих и които нямаше да да науча ако не се беше случило така (ако някой ми беше казал че някога ще разсъждавам за тази случка така щях лично да го заведа на психиатър).
В случая се търси решението което е най-добро за теб и то в дългосрочен план.
Така че миличка пожелавам ти всичкия късмет и любов във вселената и съм духом с теб.
 Praynig
Нека се случи това което е най-добро за теб.

# 263

И аз съм змия (1977). Брей, това хубаво ли се очаква да бъде?

Освен хората, които са родени в години на Змията, ако може да се вярва на хороскопите,
се очаква силна година за част от водните (Риби и Рак) и всички въздушни знаци.
Земните и огнените ще бачкат много с две думи, докато ние останалите играем хоро  Laughing Laughing

За много години, момичета!
Много ми хареса пожеланието на didiela за 2063-та  Laughing Laughing

# 264
  • София

Идвам да ви споделя, моменталните резултати, които постигнах преди 10 мин.
Тази сутрин се скарахме с мъжа ми много грозно за дребна сума пари, отвратително просто, защото въпросът не беше толкова в парите колкото в жеста. Той сърдит излезе и аз седнах и написах писмо  до Вселената, с молба ако е възможно да промени в него някой черти за доброто на него и на всички около него, като изброих точно какво имам предвид. Точно след 15 мин, той се върна на вратата, изглеждаше смутен, подаде ми банкнота и ме попита дали ще ми стигнат.
А аз ей така стоях  Shocked

Така че, може би просто трябва да знаем какво искаме и как да го поискаме и ще го получим.
Обичам ви, любими мой  Heart Eyes
Благодаря ти,wild flower за това,което си споделила.
Точно от това имам нужда в момента - да се науча да се доверявам на Вселената.А толкова ме е страх.Научих и разбрах много неща,а сякаш чувствам страх да полетя...

Lily Rose, аз от собствен опит мога да ти кажа, че от каквото те е страх, то точно това се случва и че, това е което мислиш, че е, това е мисъл от книгата Мери Попинз Simple Smile, но много ми допадна, още като бях малка.
Вчера когато написах на листа какво искам, изобщо не мислех дали ще се случи и кога би могло да се случи и то просто се случи.
И още нещо, представям си Вселената като голяма длан, която ме обгръща, нежно и се чувствам уютно и защитено, пробвай и ти  Peace

# 265
Здравей Ivayla_, само ще ти кажа, че единствения човек за който си заслужава да останеш е баба ти. Приятелите както каза papugai, приятелите се променят. Живота ги променя.
Много ми хареса тази мисъл днес от един сайт искам да я споделя с вас.
Една страхотна позитивна мисъл за днес за всички вас.

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 12:13 от dea 555

# 266

Щастие и късмет - ритуал
Този ритуал е предназначен за тези, на които патологично не им върви в живота. С негова помощ пред тях може да се отвори пътя на парите и властта. Изпълнява се вечерно време, желателно след 19.00 часа.
Вземете лист хартия и с черен цвят нарисувайте върху него равностранен триъгълник, ориентиран с основата надолу, а с върха нагоре.
На върха на триъгълника напишете следните символи: IHVH;

Върху левия долен ъгъл: ChVH ;
Върху десния долен ъгъл: ADM ;
На обратната страна на изображението напишете своето желание, което трябва да е максимално точно и ясно формулирано. След това закопайте талисмана на тайно място. Но това трябва да се извърши три поредни пъти, като всеки път се рисува нов триъгълник.
Друг начин за използването на талисмана, освен закопаването, е да се носи близо до тялото в продължение на 40 дни в специално ушита торбичка. На 41 - вия ден талисмана се изхвърля, а най-добре е да се изгори и пепелта да се изхвърли в течаща вода.
Матрицата на този кабалистичен талисман е способна да привлече паричните маси и да осигури благосклонността на деловите партньори. За да се усили това свойство, на обратната страна на талисмана, преди желанието, трябва да се напише думата KALHIVI, която означава "Бъдете като Боговете". Твърди се, че подобно съчетание на символи, ще осигури късмет дори на най-големите неудачници. Но трябва да се има предвид, че до действието на този ритуал може да се прибегне само един единствен път.
Ако след направата на талисмана, разчитате на някаква лотария или друга игра с парични печалби, трябва да се знае, че това може да стане поне три дни след изготвянето му.

Друг вариант на талисмана е, когато на обратната му страна, вместо споменатото KALHIVI, се напишат следните две думи AHVH /което значи "любов", "любовници"/ и AchD /"съюз", "обединение"/. В този случай амулетът ще олицетворява съзидателната сила на Любовта и ще бъде способен да влияе на човешките взаимоотношения, правейки ги по-чисти и хармонични

амо да попитам - при втория вариант (с носенето 40 дни и изгарянето) - отново ли следва да се рисува талисмата 3 поредни вечери и ако да - то тогава и трите талисмана ли се носят 40 дни?

# 267
Здравейте  Simple Smile нали новолунието е сега на 7.1.2013 г и искам да питам какво се правеше като ритуали и писане на желания, че вече много се обърках и от колко часа може да започват да се пишат желания и колко на брой? Благодаря предварително  Simple Smile

Не е на 7-ми на 11-ти,а луната е без курс до 12-ти до 11:01ч.

# 268
fitblond
Аз лично не съм го пробвала вид ми се интересен ритуал и реших да го споделя с вас.

# 269
  • София
Здравейте  Simple Smile нали новолунието е сега на 7.1.2013 г и искам да питам какво се правеше като ритуали и писане на желания, че вече много се обърках и от колко часа може да започват да се пишат желания и колко на брой? Благодаря предварително  Simple Smile

Не е на 7-ми на 11-ти,а луната е без курс до 12-ти до 11:01ч.

A, mersi Simple Smile
a kolko jeania?

Общи условия

Активация на акаунт