Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 401
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Ама такива сте ми съкровищаааа , че сега ако сте до мен щях  да ви сграбча в една както е модерно да се казва ГРУПОВА ПРЕГРЪДКА . Hug Hug Hug
Вярно е че като си на дъното - единственият изход е НАГОРЕ  Peace,  да му мислят тези дето са най- горе  , че техният изход е ееееееее- НАДОЛУУУУУ.  Joy - шегичкаааааа
Шегичка , шегичка ама си е истина МАЙ  newsm78
Денят в който ви се оплаках си поревах , по ругах си даже малко , доста въпроси си зададох и отговор не намерих , пак си поревах и накрая се наядох защото бях огладняла доста от толкова много занимания. Замислих се , че има хора , които няма какво да ядат , а аз имам . Има хора , които имат изобилие от храна , но поради болест немогат да ядат ,а аз съм здрава. Има и хора , които ядат за последен път .....има различни ситуаций , къде по- сложни от моята , затова седнах и благодарих , че имам  с какво да се нахраня , че сме здрави и че идва по- добро време. Накрая даже се и посмях / като лудите /. Joy.....и танца на родоста си играх...
rosida1959 , и аз като теб съм работила твоята работа , че и още две , три длъжости наведнъж , но преди 10 години . Имаше много работа - неможеш да седнеш за пет минути. Следиш за сто неща едновременно - за клиентите , за документите , за стоката , кантарите , за машините , безопасността на работниците , да ги караш да работят , че все се спотайваха ..., да балансираш между това кога да им  извадиш душите от работа и да им дадеш глътка почивка......., да не ти подлее вода конкуренциятааааа.......,как да поискаш нещо в интерес на работата от шефовете без да недоволстват и без да те изкарат виновен за чужди грешки.....ОЩЕ ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ ????
 Беше мнооого натоварено и аз бях недоволна от всички тези неща , които ми бяха на главата - също като ТЕБ.
А сега я ме погледни - по - добре ли е да си без работа и на кого ще се стремиш да угодиш тогава . Като работех тази работа нямах самочувствие и се срамувах , че работех в боклуците ....., а сега какво работя , имам ли самочувствие като безработна и безпарична...?
Имах една приятелка , с която се запознахме в последната си работа , та тя казваше на многознайковците - НЕ ТИ СЕ ПЛАЩА ДА МИСЛИШ , А ДА РАБОТИШ /може да не е съвсем права , но вършеше работа /.
Може и аз да не съм ти била полезна НО само ти можеш да си помогнеш ТИ  и само ТИ .Ти можеш да си измислиш начин на комуникация и с едната и със другата страна. Е ,  няма да са винаги доволни всичките , но и не е задължително . На мен лично много време ми отне постоянната ми  нужда от чуждото одобрение , но в крайна сметка успях и се чувствам в това отношение в пъти по- добре.

Каква лекция само , а ?  newsm53

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 15:46 от klem4e

# 361
p4elichkata, ти явно си открила правилните отговори  Hug, минавало ли ти е през ума да поискаш това което е най-добре за теб  Praynig... може пък да те изненада като те сполети. И после ще се похвалиш (разбира се преди това ще си кажеш нещо от типа ... Боже колко съм ти благодарна че не стана еди какво си или еди кога си...).
 Heart Eyes Hug  bouquet

# 362
  • София
Абе да няма някое я изригване, я звездна дупка или друго хвърчило тия дни. Влизам тука, да питам, дали няма случайно алтернатива на прошката, примерно с изтребване и намирам някакви сходни настроения  Laughing Та така де, няма ли? Щото се опитвам да прощавам, ама знаете ли колко по-добре ми става като им пусна по един откос в челото и им кажа "стига си ми се връщал/а в живота и спомените, ти скумрийо гадна". Честно  Mr. Green

За струва ми се трети пореден месец нищо не правя на новолуние. Планирам старателно и като дойде, осъзнавам, че май хич не ми е ясно какво искам, страх ме е да не объркам желанията. И не пиша, не рисувам и не се моля. Хем ме е яд, хем не знам дали не е по-добре. Точка. Да става квото ще.  Crazy До следващото новолуние...

# 363
  • Във въображаемия ми свят
p4elichkata, ти явно си открила правилните отговори  Hug, минавало ли ти е през ума да поискаш това което е най-добре за теб  Praynig... може пък да те изненада като те сполети. И после ще се похвалиш (разбира се преди това ще си кажеш нещо от типа ... Боже колко съм ти благодарна че не стана еди какво си или еди кога си...).
 Heart Eyes Hug  bouquet

Наистина бях убедена, че желанието ми е това което искам и е най-доброто за мен!
Но е очевидно, че греша...
Сега като съм започнала вече молитвата на Света Мина мога ли да я променя??? Или да започна отначало? Какво ще ме посъветвате?

# 364
 Hug  p4elichkata Hug
Разбира се че можеш да я промениш! Ако искаш й благодари първо за просветлението, не забравяй да благодариш и на себе си че си го разбрала правилно!!! А за това че си мислела че това е най-доброто за теб и си го поискала не се тревожи, почти всички сме минали точно през това, важното е че сама си открила отговорите за което горещо те поздравявам   bouquet!  Вярвам че и горе сега вече с радост ще откликнат на молбата ти!
 Hug 

# 365
Имам един въпрос относно викането на Висшето Аз на друг човек. Та питането ми е,защо като разговарям с ВА на другия човек и поискам като знак,че е чул това което съм му казала ми се обаждат други хора и то през нощта,след като съм направила връзка с ВА? Не мога да си отговоря на това.

И понеже сте се заговорили за ВА-то,някой ще ми обясни ли това,което е по-горе.

# 366
Момичета, попадна ми една книга (от отдавна не съм чела нищо), която ме грабна.
Казва се "Лечебният код".
Запознати ли сте и дали е възможно?

# 367
# 368
  • Costa Rica
Момичета, попадна ми една книга (от отдавна не съм чела нищо), която ме грабна.
Казва се "Лечебният код".
Запознати ли сте и дали е възможно?
Тук: http://dreamland-bg.com/index.php/topic,3434.0.html

# 369
  • Шотландия
Ама такива сте ми съкровищаааа , че сега ако сте до мен щях  да ви сграбча в една както е модерно да се казва ГРУПОВА ПРЕГРЪДКА . Hug Hug Hug
Вярно е че като си на дъното - единственият изход е НАГОРЕ  Peace,  да му мислят тези дето са най- горе  , че техният изход е ееееееее- НАДОЛУУУУУ.  Joy - шегичкаааааа
Шегичка , шегичка ама си е истина МАЙ  newsm78
Денят в който ви се оплаках си поревах , по ругах си даже малко , доста въпроси си зададох и отговор не намерих , пак си поревах и накрая се наядох защото бях огладняла доста от толкова много занимания. Замислих се , че има хора , които няма какво да ядат , а аз имам . Има хора , които имат изобилие от храна , но поради болест немогат да ядат ,а аз съм здрава. Има и хора , които ядат за последен път .....има различни ситуаций , къде по- сложни от моята , затова седнах и благодарих , че имам  с какво да се нахраня , че сме здрави и че идва по- добро време. Накрая даже се и посмях / като лудите /. Joy.....и танца на родоста си играх...
rosida1959 , и аз като теб съм работила твоята работа , че и още две , три длъжости наведнъж , но преди 10 години . Имаше много работа - неможеш да седнеш за пет минути. Следиш за сто неща едновременно - за клиентите , за документите , за стоката , кантарите , за машините , безопасността на работниците , да ги караш да работят , че все се спотайваха ..., да балансираш между това кога да им  извадиш душите от работа и да им дадеш глътка почивка......., да не ти подлее вода конкуренциятааааа.......,как да поискаш нещо в интерес на работата от шефовете без да недоволстват и без да те изкарат виновен за чужди грешки.....ОЩЕ ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ ????
 Беше мнооого натоварено и аз бях недоволна от всички тези неща , които ми бяха на главата - също като ТЕБ.
А сега я ме погледни - по - добре ли е да си без работа и на кого ще се стремиш да угодиш тогава . Като работех тази работа нямах самочувствие и се срамувах , че работех в боклуците ....., а сега какво работя , имам ли самочувствие като безработна и безпарична...?
Имах една приятелка , с която се запознахме в последната си работа , та тя казваше на многознайковците - НЕ ТИ СЕ ПЛАЩА ДА МИСЛИШ , А ДА РАБОТИШ /може да не е съвсем права , но вършеше работа /.
Може и аз да не съм ти била полезна НО само ти можеш да си помогнеш ТИ  и само ТИ .Ти можеш да си измислиш начин на комуникация и с едната и със другата страна. Е ,  няма да са винаги доволни всичките , но и не е задължително . На мен лично много време ми отне постоянната ми  нужда от чуждото одобрение , но в крайна сметка успях и се чувствам в това отношение в пъти по- добре.

Каква лекция само , а ?  newsm53

Клемче  Hug
По повод на " НЕ ТИ СЕ ПЛАЩА ДА МИСЛИШ , А ДА РАБОТИШ" - мен на това ме научи предпоследната ми шефка - само че тя беше нежна душа и много безценна дама - казваше - "Не ти плащат, за да се тревожиш за това - обади се на пряката ти шефка или на дежурния в момента и му го казваш - а ти си продължаваш с твоята работа". И после - само краткия вариант "Не ти плащат, за да се тревожиш за това". Отначало се почувствах стресната, бях учена да съм много отговорна и да осъзнавам последствията на всичко много нагоре - но осъзнах, че е абсолютно права. Тогава работех работа, която беше под моята квалификация и ум и всичко, и току, без да искам, се напъвах да решавам разни въпроси, които, вероятно бих решила много добре - само че не бяха моя работа.  Heart Eyes  Blush Така и трябва да бъде - всеки да работи толкова, за колкото отговорност му се плаща.  WinkТя ме научи по един много мил начин да не си слагам излишни товари на гърба, когато те са чужда отговорност и на този човек му се плаща, за да ги разрешава.

# 370
Момичета здравейте и от мен. Мъжът ми има рожден ден тези дни и му купих едно портмоне за подарък. Сложих една железна паричка вътре и реших да го опаковам. Въпросът ми е има ли нещо което да направя за да му е винаги пълно портмонето. Иначе и аз напоследък се учудвам колко напрегната съм

# 371
Аз за последните три дни не мога да се позная от напрежение лошото е че и на детето се карам , после съжелявам , но......ако не кресна ще се взривя. #Cussing out

# 372
  • UK
Здравейте, да се запиша и аз, въпреки че ви следя от доста време  Hug Много ми харесва темата ви, много е положителна като цяло и има доста полезни неща. Опитвам се и аз да ги изпълнявам заедно с вас, миналата година, когато луната беше в овен примерно си направих карта на желанията, от които се изпълниха едно 60-70 процента.

Напоследък обаче хич не ми върви в учението и в отношенията ми с другия пол. Винаги съм била амбициозна и си уча, отивам уверена на изпит, правя всичко и си мисля, че го правя вярно, и после като ми върнат резултата все едни незадоволителни оценки...  Sad Отивам толкова нахъсана и до последно визуализирам как ще получа хубава оценка, а накрая ме забиват в дъното. Ето например днес се повтори отново тази история, учих, почувствах се подготвена, отидох, реших уж всичко и сега като ми върнаха единия резултат - само половината верни, което много ме разстрои. Знам, че е глупаво, но дори ми се доплака, не заслужавам усилията ми да не са възнаградени.  Днешният случай не е изключение, просто каквото и да правя, все до там стигам, а до преди една година нямах никакъв проблем с ученето и изпитите, винаги имах чудесни оценки. Sad И колкото повече лоши оценки трупам, толкова по-малко мотивация да продължа да уча ми остава и не знам и аз...
И както споменах, ме е налегнала криза и в любовта. Не знам аз ли все с повърхностни се занимавам или просто никой не вижда в мен това, което искам да види, но с всичките ми увлечения през последните две години не се стига до никъде. Излизаме 2-3 пъти, после ни вест, ни кост. Не знам с какво толкова ги плаша, приятелите ми и майка ми ми казват, че трябвало да се представям като по-срамежлива и слаба, защото мъжете не харесвали силните и властни жени, ама как да се насиля да се държа по начин, който изобщо не е в мой стил...  Tired Баба ми пък ми обяснява, че това е заради огледалото, което счупих през 2011, уж не съм суеверна, ама може ли пък да се дължи на нещо такова?

Ох, като цяло се чувствам много подтисната през последните няколко месеца и не знам вече какво да опитвам, за да се попроменя. Ще съм ви много благодарна, ако ми дадете някакъв съвет или утеха, или и аз не знам какво.

Благодаря и хубав ден ви желая на всички!

# 373
  • Deutschland
brawneye, опитай с друг знак.

# 374
Marionette, значи за ученето не се отчайвай. Гледай на малките неуспехи (ако мога така да ги нарека) не като проблеми, ами като предизвикателства. Самият факт да кажеш, това не е проблем - това е предизвикателство автоматично обръща енергията ти към по-положителна и ставаш и по-мотивирана. Второто нещо, което аз винаги съм си повтаряла когато уча е - който "учи, ще сполучи" и Казвам си "учила съм, знам че съм учила и съм полагала усилия - за това ще се падне точно това което знам"! И винаги когато съм учила съм си взимала изпитите - това си е закон. Сега ти ако търсиш оценки е друго, за мен беше важно просто да ги мина.

За любовта, все едно говориш за мен. все попадах на използвачи, а като харевам някой от вътре ми идва да съм добра... а не мога да се правя на друга.... та и аз така до сега не мога да си намеря половинка, или ме харесват мъже който не ме кефят, или пък не ми споделят чувствата. И аз бях чупила два пъти огледало, минаха 7 години, ами същото си е... Правих фън шуй, писах писмо, бях обяснила точно какъв мъж искам много детайлно - след това нещата се раздвижиха, намери се, точно по описанието, супер много ме харесваше, но просо я нямаше химията... Нямаше тръпка.  А аз искам да има и страст! Не просто удобна връзка. Както и да е, написах си ново писмо (подобрено уж), сега го чакам да се появи Simple Smile човека е там някъде, трябва просто време да ни намери.

Но ако някой знае ритуал или друго нещо което а работи в тази насока, моля да сподели! Особено Ако става дума за определен човек - хасала съм с тук един сладур, ама е много дървен... Хехех

Целувки сладкишчета!

Общи условия

Активация на акаунт