Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 390
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
didiela, дребни неща, но са те направили щастлива. Hug
Аз пък вчера ходих да плащам месечните сметки и служителката на касата ми е взела 40лв по-малко. Опашката беше огромна, системата блокираше непрекъснато и жената беше притеснена. Прибрах се вкъщи и видях че са ми останали пари, а ги бях изчислила точно. Върнах се и  й  ги дадох, няма да забогатея с тези пари, а жената трябваше да си ги извади от джоба. Благодари ми сърдечно, надявам се да има повече добри хора, все пак никой не е безгрешен.
Хубав следобяд! Hug

# 421
  • София-в сърцата на моите деца
Кимбърли smile3508 newsm51

# 422
  • Пловдив
Ето една техника Simple Smile

КАК ДА ПРОДАДЕМ ИМОТ(и ПРОДАЖБА НА ВСИЧКО)!!!

А ако искаме да купим нещо newsm78  има ли подходящ ритуал   bouquet

# 423
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=647817.645
MAMA GALQ виж предпоследния отговор.Не знам как да пусна линк на точния отговор.Ако някой може да ми обясни по лесно как става това,да ми пише на лс Embarassed

# 424
Момичета, помните ли това???????????????????????

ice, evrovioleta я е описала - целта е нещо такова да се получи

Този надпис да е сложен напряко върху това, което продабаш с наслагване на картинки.

И аз искам да го приложа за едни книги, които търся от години. Смешното е, че не знам как да го направя с картинки, така че ще го направя в word с напречен надпис. Ей сега се заемам.

Току-що един човек ми писа по обява, че мога да купя от него 20 от тези книги, които търся. Това след толкова години...................... Аз просто си запазих списъка във файл, на който сложих името "Вече купени книги"  Hug Hug
Ето го

# 425
Привет,феи Hug

не съм писала скоро, а и темата не е много активна в последно време.

Предлагам да започнем да пишем за неща, които са ни направили щастливи, дори малки неща, които са ни накарали да се усмихнем....
Има тема за това, което ни е направило щастливи през деня, но ми се иска точно тук да споделяме повече от тези неща. Защото тук има толкова въпроси на хора, които имат нужда да открият пътя,които да ги води към нещо желано...

Убедена съм, че щастието ни води към успеха /обратно на общоприетото мислене, че успеха води към щастие/

# 426
На мен една колежка ми подари много хубава козметична чантичка с дребни козметични продукти в нея, 1 месец след Коледа ми ги изпрати от чужбина. 3 дни вече се чувствам страхотно. Абсолютно неочакван подарък беше това...

После пък при опит за поръчка от ибей съм объркала нещо и ми висеше нещо за плащане, което изобщо не исках да купувам. Писах на продавача, за който обаче имаше доста отзиви, че не бил много сговорчив. Днес сутринта като си поглеждам имейла, какво да видя, мило писмо, в което пише: "Няма проблем, канселираме ви поръчката, не се притеснявайте, приятен ден!"

# 427
  • София
Не че не си го знаем, но на мен ми беше приятно да си припомня, защо съм тук  Grinning

Ето защо вашият мозък е най-мощното нещо във Вселената

За Добро утро и Прекрасен ден  Flutter

P.S. И междувременно Lily Rose е писала Simple Smile Та именно горното клипче ми вдигна окончателно настроението преди малко и съм готова за предизвикателства. А пък рано сутринта се събудих с нова аларма - първата, която не ми предизвиква сънена агресия  Mr. Green и дори не я спрях, а си я изслушах. Поздравявам ви със съответното парче:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5558mNem89s

Убедена съм, че щастието ни води към успеха /обратно на общоприетото мислене, че успеха води към щастие/

Подкрепям с две ръце  Peace

# 428
[quote author=Lily Rose link=topic=692812.msg24143061#msg24143061 date=1359015826

[/quote]
Добро утро   bouquet
Абсолютно е така  newsm10 Щастието е състояние, което ние сами избираме. И когато се научим да ценим каквото имаме, да сме доволни и благодарни, започваме да привличаме в живота си все по-хубави неща  Heart Eyes
 Аз също не съм много активна напоследък, но скоро ще пиша по-подробно. Обичам ви и ви желая прекрасен ден  Hug
- едно от любимите ми  Heart Eyes

# 429
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте момичета,

Напоследък изпадам в странни ситуации и започва едно голямо мислене, как да постъпя, както да направя... Обикновено много трудно вземам решения и мисля повече за другите, отколкото за мен!
Снощи например толкова се притеснявах и мислих как да постъпя във връзка с една ситуация, НО отново как да постъпя най-добре за другите... и изведнъж се случиха доста странни неща...съдбата ми помогна и всичко мина по най-добрия начин за мен!
Знам, че това през, което преминавам е, за да ме направи по-силна и по-уверена и е за мое добро!
Но как да се променя... искам да бъда по-решителна и да мисля повече кое е най-доброто за мен?
Опитвам се, но ми е доста трудно  Rolling Eyes

Желая ви вълнуващ ден, изпълнен с много положителни емоции!

# 430
Хубавата музика ВИНАГИ ме прави щастлива...
Вчера се зарадвах на слънцето, днес на лекия дъждец /обичам да се разхождам под дъжда/:)
През уикенда усетих нежността и уюта на една прегръдка.... и докосване /не е влюбване/, но ме накараха да се почувствам красива....отново

И успях да прочета "Пипи дългото чорапче" /отново/ Heart Eyes

# 431
Аз изпробвах симоронското сеене на жълти стотинки.И миналата седмица и тази ми се върнаха парите,миналата седмица дори два пъти.А днес тъкмо си ги пръснах и след 5 мин си взех парите.А като излизах се чувствах толкова добре Heart Eyes че по едно време се усетих че забравям да си "губя" стотинките Laughing.Това беше моят повод за усмивка днес Wink
Чета старите теми и се чувствам толкова добре(а бях на прага на депресия)Благодарение на вас bouquet
Днес трябваше да отида на 3 места и на трите не работеха по различни причини,но аз го приех с благодарност че и утре ще имам повод да изляза(защото съм безработна и по цял ден си седя в къщи)

# 432
Здравейте.
Отдавна ви "наглеждам".
Гледала съм филма Тайната няколко пъти, чета Подсъзнанието може всичко.
Изпаднала съм в някаква депресия или не знам как да го нарека, дупка.
Знам че с подсъзнанието си, мога да се измъкна, за това се записвам тук, за да ми давате кураж.
Прекрасен ден! Simple Smile

# 433
Здравейте.
Отдавна ви "наглеждам".
Знам че с подсъзнанието си, мога да се измъкна, за това се записвам тук, за да ми давате кураж.
И излизане при мен от дупката няма,май има още по дълбоко потъване Cry

# 434
Здравейте.
Отдавна ви "наглеждам".
И излизане при мен от дупката няма,май има още по дълбоко потъване Cry
Момичета,на мен много ми помогна това http://www.youtube.com/watch?v=VwsFEv_xD5I&list=WL80AB656AF3 … p;feature=mh_lolz

Общи условия

Активация на акаунт