Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 76 512
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Всеки път, когато гледам ето това, винаги настръхвам...
Поздравявам ви с него и лека нощ!

http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk

Когато Господ затвори една врата винаги отваря нови три!!!!!!!
Невероятно видео разплака ме!!!!!!! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 646
  • Пловдив
Всеки път, когато гледам ето това, винаги настръхвам...
Поздравявам ви с него и лека нощ!

http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk

това е много зареждащо, Благодаря   bouquet

# 647
  • на острова на мечтите
Да, много трогателно това видео! Моят английски е доста слабичък, но наблюдавах с голямо внимание промяната на изражението на публиката и журито. Удивително как се сменя изражението върху лицата на присъстващите след като започва да пее въпросната дама!
Когато на мен ми се налага да срещна лошотия по пътя си,  благославям личноста, която иска да ме нарани нарочно или неволно. Нека Бог да му прости, защото той не знае какво прави! За мен такава личност, особено ако не ми е близка, веднага излиза от кръга на познатите ми. Проблемът е ако е близък! И ако с него не може да се разговаря, за да се изяснят нещата. Ей тук се издънвам често! Никак не ми  е лесно да зачета ситуацията! Винаги се питам, с какво точно провокирам околните да се държат така! Напоследък, откакто ви чета тук, макр че не пиша често, все по-рядко изпадам  в подобни ситуации,т.е. да се налага да прощавам! Ама честичко показвам два реда зъби! Та който е насреща да си прави сметка как да постъпва без преди това  да се замисли  поне два пъти Mr. Green

# 648
verano azul, разбира се, че вътрешната хармония и осъзнаването са факторите, които водят не само към прошката, ами и "подсъзнанието може всичко". Flutter
 Hug

# 649
Момичета, радвам се, че ви е харесало клипчето със Сюзън Бойл. Спомням си, че малко след като стана известна, пътувах по работа до Англия и тя беше станала вече толкова известна, че я имаше на първа страница на всеки таблоид. Първоначално с гласа си, беше издала албум и беше направила доста пари. След което брат й започна да дава интервюта навсякъде и да обяснява колко е била "захлупена" тя, а вестниците просто прегърнаха пикантериите. Сетих се за това вчера по повод прошката, за която говорим последните дни.
Сюзън Бойл изпада в много тежка депресия след внезапната известност, но главно огорчена, че собственият й брат, за да вземе хонорарите на клюкарските вестници, я беше унизил публично пред целия свят.
След време гледах част от предаване тип Опра Уинфри в Англия, в което тя обясняваше нещо от рода: "Трудно беше, но простих на брат си, беше много трудно, но някак си успях. На другия ден се почувствах страхотно и скоро след това депресията започна да отминава."

Ето това е част от биографията й:
" Сюзън Бойл се качи на сцената на предаването Britain's got talent, изпя песента "I Dreamed a Dream", отнесе публиката с невероятния си глас и накара милиони хора да преосмислят представите си за красота и успех.
Малко преди смъртта на майка си Сюзън й обещала, че ще направи нещо значимо в живота си, пише Christian Science Monitor.
И ето че днес повече от 100 млн. души по цял свят се възхищават на изпълнението й, поместено в мрежата.
Бойл не притежава типичните черти на световна звезда. Тя не е омъжена, няма деца и живее в малко селце в Шотландия.
Заради имиджа си на стара мома и непокорните й къдрици децата от селото често й се подиграват.
Сюзън работи като доброволец в местната църква. Няколко пъти в седмицата посещава възрастни хора, за да им помага.
Тази жена с нелепа външност, бедна и безработна, инвалид по рождение, цял живот е мечтала да стане професионална певица.
В интервю преди участието си в шоуто Сюзън споделя, че иска да прилича на актрисата Елън Пейдж и че никога не е била омъжена и дори не се е целувала.

Някои виждат дълбоко философски смисъл във внезапния триумф на Сюзън Бойл.

„Бойл промени критериите за красота. Докато от очите ми не бликнаха сълзи, аз не подозирах колко много съм се нуждаел от корекция в своите разбирания“, пише в блога си професор от университета във Вашингтон.

Изпълнението на Сюзън трогна милиони хора именно защото много от тях в дъното на душата си се съмняват в истинността и ценността на качествата си.

„Сюзън е вдъхновителят на нашето време. Тя можеше просто да избяга и да се скрие, дори когато чу смеха на публиката – не трепна“, пише неин почитател.

Някои приемат видеото с нейното изпълнение като пиеса в едно действие с участието на героиня, която се изправя срещу злодеи."

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=451678

# 650
В Britains Got Talent има много вдъхновяващи случаи. Ето това момче също изпълни  мечтата си.

Потресаващата и драматична съдба на „Големия Джон” също допринесе за светкавичното нарастване на неговата популярност, защото тя е уникален пример за победа на любовта над злото. През октомври месец миналата година Джонатан изпада в тежък нервен срив поради непрекъснатите подигравки, с които го обсипват съучениците заради наднорменото му тегло. Той прави няколко безуспешни опита да отслабне, но всичките завършват с провал. Влиза в клиника със силна невроза, където няколко месеца е под наблюдението на психиатър.

Младежът с уникален глас споделя, че участието в Britain’s Got Talent 2012 вече е променило тотално живота му. Изявата му е позволила да върне вярата в себе си и да покаже на света, че е нещо повече от едно дебело тяло.

# 651
Изминали са едва 10 дни, и на моменти в мен все още има болка, горчивина, а понякога и гняв.
Трябва да се преборя, и признавам, че ми е много трудно.[/color]
Mam4е  bouquet Hug, постовете ти винаги са ми звучали добронамерено, свежо и топло и това, което последно написа, ще си призная, че без да те познавам, ме натъжи ... Емоциите сигурно още дълго време ще те владеят и е нормално, но вярвам, че имаш достатъчно потенциал да погледнеш на ситуацията, колкото и да е болезнена в момента, под друг ъгъл - нестандартен, смешен, благодарен, забавен - какъвто искаш, но просто ....направи нещо щуро и мислено, от цялото си сърце и душа благодари на този човек, че навреме е решил да освободи място в живота ти за няколко други същества, които отдавна чакат търпеливо, за да ги приемеш!  Flutter Нали си спомняш, че преди време си говорехме за самодостатъчността? Спомни си колко е хубаво щастието ти да не зависи от външни обстоятелства! Уф, чувствам се ужасно тъпо да давам съвети, които не са ми искали, но ей така ми дойде да ти кажа нещо окуражително...

звездичка, радвам се всеки път, когато видя сиянието ти в темата!   bouquet Hug

Понеже се заговорихте и за ангели, та по празниците се мъчих с една книга - "Ангели в косите ми" на Лорна Бърн. Пиша "мъчих", защото много трудно ми вървеше.  Rolling Eyes Може би още в началото не трябваше да се дразня от липсата на стил и десетките коректорски грешки, а да я приема просто като информативно четиво и толкова. Когато се настроих така,  я прочетох за ден.  Grinning Хареса ми идеята, която авторката споделя (тя вижда ангели от малка), че на света имало милиони безработни ангели и трябвало само да им се помолим, за да се окажат до нас и да ни съпътстват в дните ни, както и да ни помагат при нужда. Интересно ми беше и описанието й как точно ангелите общуват с нас, как понякога и те са безсилни да променят лошите събития и т.н. Всъщност, когато затворих последната страница се почувствах хубаво да знам, че хората не сме сами и че има добронамерени енергийни същества, които се грижат за нас. Искам да вярвам, че е така ... Ако на някой му се чете, ще му пратя книжката.

# 652
# 653
  • UK
verano azul, заинтригува ме, може ли да ми кажеш коя е книгата?

# 654
adorable™, за коя книга питаш? Ако е за ангелите, съм написала името и авторката, а цветният цитат от предишния ми пост е от втората книга на Ивинела Самуилова "Ако животът не е чудо":
http://www.helikon.bg/books/114/%D0%90%D0%BA%D0%BE-%D0%B6%D0%B8% … D0%BE_164921.html
  bouquet

# 655
adorable™, за коя книга питаш? Ако е за ангелите, съм написала името и авторката, а цветният цитат от предишния ми пост е от втората книга на Ивинела Самуилова "Ако животът не е чудо":
http://www.helikon.bg/books/114/%D0%90%D0%BA%D0%BE-%D0%B6%D0%B8% … D0%BE_164921.html
  bouquet
Благодаря за линка, verano azul:)
отдавна търсех съмишленици в темата. А какво ще кажеш за първата книга.На мен повече ми допада. Но най ми харесват идеите. А при мен вече работят... с пълна пара:)

# 656
Лили, Алексей не открива топлата вода, а Ивинела просто е описала начина, по който той работи - компилация от квантова психология, симорон, Зеланд и всичко "квантово".  Grinning Покрай първата книга ми влезе мухата да се запозная с този психолог. Е, направих го и на семинар бях. Готино беше.  Party И в двете книги има ценни идеи и неща, над които човек да се замисли. Не искам да обсъждам художествената им стойност, защото по мое скромно мнение тя не е кой знае колко висока, но пълнежа си струва.  Peace  Утре ако искаш ще си попишем повече по темата, вярвам, че има какво да се каже, че сега трябва да приспивам малката дивачка, а и аз като phil искам да получа някои отговори на сън, но вчера нещо не ми се получи упражнението (от една друга книга), защото заспах преди да съм си задала въпроса.  Blush Срам, срам, ама тя умората не пита. Та сега отивам да повтарям. Практика си трябва, кой каквото ще да казва.  Crazy

# 657

Lily Rose на мен също първата книга ми допадна повече. Като търсиш съмишленици ела в групата във Фейсбук , има много свежи идеи и хора и понякога е голяма веселба. Laughing Laughing

# 658
Изминали са едва 10 дни, и на моменти в мен все още има болка, горчивина, а понякога и гняв.
Трябва да се преборя, и признавам, че ми е много трудно.

Mam4е  bouquet Hug, постовете ти винаги са ми звучали добронамерено, свежо и топло и това, което последно написа, ще си призная, че без да те познавам, ме натъжи ... Емоциите сигурно още дълго време ще те владеят и е нормално, но вярвам, че имаш достатъчно потенциал да погледнеш на ситуацията, колкото и да е болезнена в момента, под друг ъгъл - нестандартен, смешен, благодарен, забавен - какъвто искаш, но просто ....направи нещо щуро и мислено, от цялото си сърце и душа благодари на този човек, че навреме е решил да освободи място в живота ти за няколко други същества, които отдавна чакат търпеливо, за да ги приемеш!  Flutter Нали си спомняш, че преди време си говорехме за самодостатъчността? Спомни си колко е хубаво щастието ти да не зависи от външни обстоятелства! Уф, чувствам се ужасно тъпо да давам съвети, които не са ми искали, но ей така ми дойде да ти кажа нещо окуражително...
Много ти благодаря за изказаното мнение, verano azulbouquet
И щом съм споделила нещо толкова лично и болно за мен, значи имам нужда от съветите ви, които са безкрайно ценни за мен, и винаги са ме научавали на нещо ново. Hug
Аз разсъждавам точно по този начин ..
Че със тази "загуба", ще имам нещо друго и по-необходимо в живота си."Всяко зло за добро" - нали така. Simple Smile

Честит празник на всички ви(любими мои феи)!
Любов и вино, вино и любов! Wine Glass
Празнувайте, което ви е на сърце!
Обичайте и бъдете обичани! Heart Eyes

# 659
Един от сериалите, които харесвам е "Излъжи ме". И понякога го гледам отново. Вчера гледах една серия, в която една от мацките реагираше много остро на насилието. И шефа, който е спициалист по разчитане на микроизражения я попита кой я е бил като малка. Няма да разказвам целия разговор, но напрактика той ѝ каза, че е страшно добра в тяхната работа, точно защото, когато баща ѝ я е биел, тя за да се предпази и ако може да избегне тормоза, се е научила за секунди да разпознава безпогрешно емоциите и намеренията на хората по лицата и израженията им. На практика тормоза, който е преживяла я е направил толкова добра.

Това, разбира се, е крайност и се надявам никога и на никого да не се случва. Направи ми впечатление, защото наистина, нещата които преживяваме и най-вече начина, по който ги възприемаме и се справяме с тях, ни прави такива, каквито сме. Някои от нещата след това се опитваме да ги преодоляваме с години и да се освободим от тях, но всички със сигурност са абсолютно безценни дарове. Които първо ние сме извикали в живота си и второ, сключили сме споразумение с ответната страна да ни ги "причини".

Общи условия

Активация на акаунт