Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 418
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Весела Коледа, момичета
 Темата е страхотна и аз се уча от нея.
Отдавна чета темата, но до сега не съм писала. Днес ми се случи нещо - направих си ритуала за привличане на любов ( с червения конец), но още на следващият ден го скъсах без да искам. Дали това означава нещо или просто е случайност?

# 196
kalinanb,добре дошла в темата Hug
Честита Коледа и на теб,бъди благословена
вярвай,че любовта те е открила.... Мисли само позитивни неща. Много любов ти пожелавам и много прекрасни чудеса.

# 197
Честита Коледа и Щастлива Нова година !!!
На всички ви пожелавам здраве,късмет, любов и разбира се сбъднати желания !
  bouquet  bouquet  bouquet

# 198
Благодаря ви, мили хора, за прекрасните пожелания. Усмихнахте ме още повече! Hug Hug Hug

Искам да споделя с вас ето това:

"Декември е уют. Кори от портокали. Пукащи дърва. Запалени свещи. Червено вино. Понякога розе. Тихо пиано. Вълнен шал и дебели чорапи. Първи сняг. Декември е грижа. Внимание и мисъл към най-любимите ти хора. Подаръци. Изненади. Срещи. Топло мляко с канела. Писма картички. Очакване. Декември е искри и фойерверки. Блясък по улиците, в очите. Светлини. Декември е (равно на) сметки. Разплащаме се с 36...5 дни случвания и пропускания. Всичко онова, което сме можели да бъдем, а не сме. Всяка неказана дума и закъснял жест. Онзи телефонен разговор, който пропуснахме. Пътуването, което не направихме. Работата, която не приехме. Думите, които не казахме. Декември е обещания. Наравно стари и нови. Да бъдем по-добри. По-щедри. По-благодарни. Да мечтаем повече. Декември е поглед навътре. Носталгия по детството. По това какви бяхме, какво търсихме, в какво вярвахме. По приказки с щастливи начала, не краища. По онова утре, което все търсим и все не стигаме. Декември е всичко в едно. Най-студеният и най-топлият месец. Най-пълният с хора и най-самотният. Едновременно край и ново начало. Прошка. Декември идва и си отива като сън. Всяка година се питаш кога пак стана Декември. Никога няма да разбереш."

# 199
kalinanb,добре дошла в темата Hug
Честита Коледа и на теб,бъди благословена
вярвай,че любовта те е открила.... Мисли само позитивни неща. Много любов ти пожелавам и много прекрасни чудеса.

Благодаря Lily Rose и на теб всичко най-хубаво Heart Eyes
Относно любовта преди месец се разделих с човека. Сега ми е тъжно, но се надявам да ми мине скоро.

# 200
Честита Коледа момичета, здраве, късмет и много любов на всички ни пожелавам  Hug и сбъднати желания до безкрай.... Heart Eyes
kalinanb добре дошла "И това ще мине"
Честито на всички иненнички, ако има такива  Wink

# 201
  • ...край Дунава
Приемете ме в редиците си Hug

# 202
Добре дошла Hug

# 203
Кимбърли
Честит Рожден Ден на малката принцеса на патерици
 bdbaloni
БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ babydust7 babydust7 babydust7

Богини, аз имам много да ви се хваля, но нямам време, защото съм се заела да сбъдвам нематериалното желание на малкото ми Богинче, но ще намеря скоро няколко минутки
Подсещам ви, че днес е пълнолуние, заредете си портмонето, заредете си вода или просто погледнете луната и си пожелайте нещо
ОБИЧАМ ВИ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ СТЕ БОГИНИ И ВСЕЛЕНАТА ОЧАКВА ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu

# 204
здравейте
записвам се да ви чета  Hug
прекрасна вечер

# 205
Преди пожелавах на пълнолуние,после ме светнаха,че трябвало на новолуние и ай сега Simple Smile) Ще изчакам новолунието Stuck Out Tongue
Мама на Сани ,похвали се де,да ни стоплиш душичките Simple Smile

# 206
Сладурка, пари идват от всякъде, трима ухажори (не знам дали БНД се брой, но го слагам и него Wink), единия от другите двама го съсипах душевно от инат и продължава да се бори, детето не е правило пристъп от 6 месеца,  нови прекрасни запознанства, единствено не успях да сбъдна коледното желание на детето, но още действам по него (затова пък днес й купих прекрасен телефон с тъч) и последно Ангелите пак са ми на гости, поканих ги специално заради голяяямото нематериално желание на малкото Богинче преди няколко дни, нали знаете, посрещат се в 22,30, а в 24,00 ми звъннаха по телефона за да ме насочат към точния човек Rolling Eyes
хайде сега похвалете се и вие.............
  love001  love001  love001

# 207
Супер,поздравления ! Сега сподели опит кои техники освен ангелите ползваш напоследък Wink

# 208
ами обичайните мила, зареждане на портмонето, ТЕС-ане, пълнолунието, доверието във Вселената, за любов нищо не правя, освен да се харесвам такава каквато съм всеки път като се погледна в огледало, а Ангелите са предимно за здраве
забравих да напиша, че сънувам и много пророчески сънища напоследък Hug

# 209
  • София
 Peace Здравейте,
Запис от мен в темичката. Досега освен желанията по Новолуние друго не съм правила. Лека полека ми се сбъдват желания още от 2010 година, като забелязах, че тези на които съм наблегнала неколкократно така са се и получили...малко в повечко  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт