Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 421
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, когато много искате да започнете работа на определено място правите ли някакви ритуали за това място. Защото чета нещата от първа страница и ритуалите са по-скоро за намиране на работа, а не за подпомагане за започване на определено място за което кандидатстваш. Приемам всякъкви ритуалчета за късмет Thinking
Дано вселената да ме насочи към точното място за мен. Мястото, където да се чувствам добре и да се развивам.

Здравей Val27, не знам доколко действат ритуалите, но това което действа в тях е вярата, убедеността, че ще стане така, както искаш, вярата, че нещо по-голямо и силно е на твоя страна.
Всъщност късмета може да си го създадем ние, чрез позитивно мислене, вяра, следване на интуицията и когато сме отворени за нови възможности, виж повече тук:
http://sebepoznanie.com/psihologiq/upravlenierealnost/luck/

# 316
Момичета, когато много искате да започнете работа на определено място правите ли някакви ритуали за това място. Защото чета нещата от първа страница и ритуалите са по-скоро за намиране на работа, а не за подпомагане за започване на определено място за което кандидатстваш. Приемам всякъкви ритуалчета за късмет Thinking
Дано вселената да ме насочи към точното място за мен. Мястото, където да се чувствам добре и да се развивам.

Според мен цялостната ти нагласа е важна, мислите и концентрацията са много важни, а ритуалите ускоряват процеса. Помоли се от все сърце и най искрено на Вселената и на Господ за помощ, обясни им спокойно какво искаш, защо точно там, какво ти харесва в тази фирма и защо го заслужаваш. Прави това всеки ден и винаги в положителна насока. Благодари им, че те чуват и че са с теб. Знай, че те винаги ще ти помогнат, работата ще я имаш, просто е въпрос на време Simple Smile. Казвай си, че място за теб в тази фирма има, че то скоро ще се освободи/създаде и че още от сега си го запазваш да е твое. Това си е твоето място, ти просто изчакваш за да го заемеш в най-удобният момент и когато е най добре за всички. Като ритуали пробвай 21 желания, овенската карта, и ТЕС. Но също и ти ще трябва да се потрудиш - интерсувай се, нахалствай дори, намери начин! Ако не става веднага, не се отказвай, продължавай, знай че това е само тест за да се види колко силно го искаш Wink много успех и те чакаме да се похвалиш с новата работа!

# 317
.

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 01:37 от PeaceAndLove

# 318
Всички около мен ме критикуват, че в тази криза друго няма да намеря, че всички работи са калпави и няма идеална и да не си мечтая само пък аз не мога да си представя това място като постоянно за мен. Вярно, че и тук си има някой предимства, но на мен не ми е по сърцето някак си.Дано изляза права и да намеря онова място което да се чувствам добре а не да се разочаровам отново. Но определено съм много позитивна и вярвам, че който търси намира.

Точно така! Който търси, намира! Който се труди, е възнаграден. И който учи, ще сполучи. правилно са го казали хората, и това е било винаги вярно.

Остави ги да си говорят глупостите, ти си дерзай, после ще стоят и ще те гледат учудено, "ама как така?!"... Криза има ако така сам си реши човек.

Ps. Съжалявам, че спам-нах темата, постнах отговора три пъти по погрешка  Embarassed , ако модератор ми изтрие двете точки (за да не се заема много място) ще е идеално  Simple Smile Peace

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 01:48 от PeaceAndLove

# 319
  • София, Лагера
Точно така! Който търси, намира! Който се труди, е възнаграден. И който учи, ще сполучи. правилно са го казали хората, и това е било винаги вярно.
Peace Peace Peace

# 320
Благодаря Ви за подкрепата момичета. Определено се моля, старая и надявам на правилното място за мен. И вярвам, че ще дойде. Колкото до сегашната ми работа не съм се опитвала да я променя към положителна страна, защото хората сами си създават трудности и я правят такава. Просто не мелим брашно заедно както са казали хората. А и мисля че заслужавам повече, защото имам хубаво образование, а парите са много малко. И не мисля, че си заслужава нервите и хамалогията за тези пари. Въпреки, че работя усърдно, защото съм изключително отговорен човек. Искам вече да намеря мястото което да си харесвам и да кажа, че това вече ми е постоянната работа. Някак си като не се реализирам в кариерата се чувствам непълноценна. Но с търпение скоро и това ще стане.

# 321
Ето и нещо позитивно за добро утро. Има много истина в тези думи.

10-те правила за щастлив живот на британската дизайнерка Вивиан Уестууд

1. Искай невъзможното. Винаги!
„Вдигни летвата над всички останали. Никой не ми е казал, че ще съм това, което съм. Аз не чаках и това. Просто винаги съм знаела, че съм родена да бъда необикновена.“

2. Приеми обстоятелствата!
„За мен животът е непрекъснато преминаване през различни етапи. Наясно съм, че всичко има начало и край. Срещаш някого и той те прецаква, не си допадате. Стискате си ръцете и продължаваш напред. Това не е твоят човек, колкото и да се тръшкаш.“

3. Не бъди моралист!
„Оу, най-страшните. Трудно ми е да общувам с моделки, журналистите са досадни, снобарите са скучни, гейовете ме дразнят, съучениците ми са вече превъртели, но моралистите са най-страшни. Моралът е неприличен като средния пръст. Всички го размахват като нещо не им е наред.“

4. Не отлагай!
„Не спирам, не почивам, не отлагам. Утре може да припадна в колата или да се удавя във ваната. Затова днес трябва да свърша някоя глупост.”

5. Не съжалявай!
„Никога не гледай назад, никога не искай да върнеш времето. Аз не обичам историята, тя и без това е написана по хиляди страници. Моето време никога не е било, то винаги е."

6. Не се страхувай!
„Страхът няма да те спаси от гадостите, само ще придаде по-гаден вкус на обяда ти преди да се върнеш в офиса и да разбереш, че ще те уволнят.“

7. Не пести!
„Харчи толкова, колкото имаш. Пестенето е като да бъдеш мишка в ресторант. Имаш достатъчно храна около себе си, но все пак си мишка. Не е нужно да ви обяснявам.“

8. Пътувай!
„Моите пари са вкъщи, в дрехи, във вечери, дори и във фалшиви приятелства. Но моето богатство е в пътуванията. Не бих могла да ви разкажа за тях. Да не би да искате да го получите наготово?“

9. Любовта винаги трябва да е лесна!
„Никога не съм правила усилия, за да получа любов. Защото ще получа трофей. Любовта трябва да е лесна и да идва сама. Другото е преследване и изнасилване, което завършва със самоубийство или в най-добрия случай с рецепта за по-силни успокоителни.“

10. Обичай се!
„Дано тази любов да не бъде несподелена. Защото тя е най-голямата. Обичай се, глези се, разхождай се гола, гледай се с часове пред огледалото.“

# 322
# 323
Добър ден и от мен  bouquet

Момичета, утре е новолуние ще пишем ли желания?
Аз си написах моя списък на Коледа и сега се чудя дали да пиша или да изчакам другия месец. А какво правите със старите си списъци? Освен желанията какво друго може да се прави по новолуние?

# 324
  • София
Аз си ги пазя, но се чудя, дали да не ги изгоря, или да търся река. Или да ги изям, или просто в кофата  Laughing Последното ми е най-логично, ама няма да се чувствам добре и не мога да реша. Някои желания са се изменили, други не и затова не знам с първите какво да правя.
А по повод новолунието - празни ходове и прочее деветини има ли и къде да ги намеря?

# 325
Аз понеже наскоро се местих, и като събирах багажа, видях, че картата ми на желанията е станала на хармоника. Бях я забутала в гардероба скрита на руло, не знам някой дали помни, но я бях правила уж с желание, ама набързо и изобщо си мислех, че не действа тая работа.
Както и да е, мрънкала съм преди време за нея, абе нещо не ми беше на сърцето, хем си бях курдисала много хубава снимка моя по средата, и отдолу тялото на мацка-манекенка  hahaha hahaha hahaha
Реших да я изхвърля и през април да правя нова, а дотогава да събирам материал.
Реших да я скъсам на малки парчета и да я хвърля, всъщност не се замислих много, просто беше наложително да свърша бързо с това и бях затрупана с други неща, нямах време.
Отварям картата да хвърля последен поглед и какво да видя: ами едно 50 % от желанията ми от миналата пролет се бяха сбъднали. Не точно по начина, който си бях представяла, но е факт, че като цяло се бяха сбъднали.
Което ме навежда на мисълта, че не бях формулирала кой знае колко точно и описателно желанията. И съответно резултатът беше налице, ама и не съвсем  hahaha hahaha

Абе странна работа са това картите на желанията  Laughing Laughing

# 326
  • Пазарджик
Здравейте момичета  Hug И аз се подготвям за картата  на желанията че нещо съм в зацикляне.В много лош период сме в моето семейство и наистина имам нужда от чудо в живота си.Онази вечер реших да си поговоря с Ангелите и да има поискам нещо малко и те бяха така добри да ми го изпълнят още на другия ден.
Сега мъжът ми пусна СV за работа и много искам да го одобрят , а и работата е хубав а и  добре платена.Ще се моля на Вселената и мисля пак да поговоря с Ангелите да ми помогнат.Разбира се при условие че това ще е добре за него и за нашето семейство.Защото както някой беше писал не винаги това което искам е се оказва толкова хубаво и толкова добре за нас и през последната година получих много доказателства на това.

Много ЛЮБОВ ВИ ЖЕЛАЯ !!!

# 327
  • В Балкана
Новолунието е на 11.01.2013 г. от 21.43 ч.
Луната без курс е на 11.01.2013 г. от 21.43 ч. до 12.01.2013 г. - 11.01 ч.
На 12.01.2013 г. от 11.01 ч. Луната влиза в знака на Водолей.

# 328
Днес е Световен ден на думата "Благодаря".
Думите на благодарност са словесни ласки, които могат душевно да стоплят и успокояват хората.
Задължително условие е думите на благодарност да се изговарят от сърце.
Днешния ден е насочен към хората, които заслужават да им кажем “Благодаря”. Heart Eyes
Благодаря ви, че ви има, феи!Бъдете благословени!
Скрит текст:
И макар че не пиша често, сте ми голяма опора и неведнъж сте ми помагали. Hug
[/color]

# 329
  • София-в сърцата на моите деца
И аз благодаря,че ви има!Тази тема е най-позитивната и най-добронамерената! Hug Heart Eyes Laughing

Общи условия

Активация на акаунт