Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 76 635
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
.......
 Аз за себе си искам да съм удовлетворена и спокойна. Но не, вечно вря и кипя и си мисля, че причината е в мен и във вечното ми желание всичко да е перфектно и да става точно както АЗ си го представям/ а то никога не става така/. Това много ме фрустрира и ядосва. Мисля си още, че може би трябва повече да се поставям в "обувките на другия", защото често не се замислям, как човека, който ме е ядосал интерпретира нещата, как ги чувства.
.......

Когато касае двама, трябва да бъде "както НИЕ си го представяме".  Peace Иначе не е ние, а временно Peace съжителстващи два аз-а.

Всъщност нямам предвид само отношенията в двойката. А може би често става дума за лоша комуникация, понякога един казва едно, другия разбира друго или го пречупва през своята призма. Peace

# 541
 Peace Напълно съгласна съм за комуникацията. С риск да бъда досадна на милото, винаги питам и разпитвам защо така е решил, защо така е реагирал, как той вижда проблема, понеже той няма да си каже... Но както винаги обичам да казвам, човек трябва да прецени за себе си какви точно недостатъци може да приеме и какви не, защото да се променяме взаимно...няма начин, а няма и смисъл.

# 542
Здравейте, мили момичета,
Не съм от редовно пишещите, но ви чета всеки ден.
Искам и аз да споделя - моята първа и единствена карта е от 22.03.2012 г. И голяма част от желанията ми бяха допълващи към едното основно желание. И сега искам да ви се похваля - то се сбъдна! И тази Коледа вече бяхме трима с малката принцеска, която ни се роди! След един много труден аборт, след множество здравословни проблеми и трудности, тя се появи!
Благодарна съм, че попаднах в този форум, който ми помогна да повярвам отново! И пожелавам на всички много сбъднати желания!
Прегръщам ви и благодаря!

Честито, да ви е жива и здрава малката принцеска, нека да ви носи само радост, да си я отгледате с много любов  Hug

# 543
Здравейте прекрасни! За съжаление нямам никакво време да ви чета, но минавам да ви кажа, че ако има момичета Добрич, могат да заповядат довечера в 19.00 на практикум по ангелска терапия, входа е по личен избор в размер на 1-2 лв.Мястото е Холистичен център Добрич, намиращ се на ул.Хан Кубрат 9.
Обичам ви и ви желая много сбъднати желания и щастливи дни:)Пролетта май пристига:)

# 544
  • София
Някой опитвал ли се е да тълкува сънища? Напоследък сънувам много, много ярко, но ми е много трудно да си вадя изводи. Тръгнах да чета Пиер Дако, но ми е малко все едно чета Фройд... Остаряло и все към секса води. Свалих си Юнг за символите,  а и една по-нова прочетох за осъзнато сънуване (забравих автора), но пък тя е за как да предизвикваме сънища, а не как да ги тълкуваме.  Rolling Eyes

П.С. Ще се радвам да ми препоръчате литература по темата Simple Smile

# 545
  • Добрич
КОГАТО ЗАПОЧНАХ ДА ОБИЧАМ СЕБЕ СИ... .

Това са думи на един мъдър човек. Чарли Чаплин (16 април 1889 — 25 декември 1977)- великият актьор на ХХ век, чието появяване на екрана винаги е предизвиквало възторга на зрители и критика. Неговите съвре...менници твърдят, че тайната му не е само в неподражаемото актьорско майсторство и ненадминатия му талант, а в това, че той е обичал хората. Дарявайки своята любов на този свят, изразявайки себе си в изкуството, той променял душите на хората и правел живота им по-радостен, по-светъл и по-лек.

• Когато започнах да обичам себе си, открих, че мъката и страданията са само предупредителни сигнали за това, че живея против своята собствена истинност. Днес аз знам, че това се нарича "да бъдеш самия себе си".

• Когато започнах да обичам себе си, разбрах колко силно може да обидиш някого, ако го принуждаваш да изпълнява собствените си желания, макар да знаеш, че не им е дошло времето и човекът още не е готов за това, въпреки че този човек бях аз самият. Днес наричам това "самоуважение".

• Когато започнах да обичам себе си, спрях да жадувам за друг живот и изведнъж видях, че всичко, който ме заобикаля сега, ме приканва да раста. Днес аз наричам това "зрялост".

• Когда започнах да обичам себе си, разбрах, че при всякакви обстоятелства аз се намирам в точното място и в точното време и всичко се случва точно когато трябва. Така че мога да бъда спокоен. Днес аз наричам това "увереност в себе си".

• Когато започнах да обичам себе си, престанах да крада от своето собствено време и спрях да правя грандиозни планове за бъдещето. Днес правя само онова, което ми доставя радост и ме прави щастлив, нещата, които обичам и които развеселяват сърцето ми. Правя това по свой собствен начин и в свой собствен ритъм. Днес аз наричам това "простота".

• Когато започнах да обичам себе си, аз се освободих от всичко, което вреди на моето здраве - храна, хора, вещи, ситуации. Всичко, което ме дърпаше надолу и ме отвеждаше далеч от мен самия. В началото наричах тази позиция здравословен егоизъм. Днес аз знам, че това е "любов към самия себе си".

• Когато започнах да обичам себе си, престанах да се опитвам да бъда винаги прав. И оттогава започнах все по-малко да греша. Днес разбирам, че това е "скромност".

• Когато започнах да обичам себе си, престанах да живея с миналото и да се тревожа за бъдещето. Днес живея само в настоящия момент, в който се случва всичко. Днес аз живея всеки ден, ден след ден, и наричам това "удовлетворение".

• Когато започнах да обичам себе си, осъзнах, че моят ум може да ми пречи, че от него мога дори да се разболея. Когато обаче го свързах с моето сърце, той веднага ми стана ценен помощник. Тази връзка днес аз наричам "мъдростта на сърцето".

• Ние повече нямаме нужда от спорове, конфронтации, проблеми със самите нас и с другите хора. Дори звездите се сблъскват, а от сблъсъка се раждат нови светове. Днес аз знам, че това е Животът.

Чарли Чаплин

# 546
Сара Пенчева  , много , много се радвам за вас . Това е най- голямото щастие на Земята . Да сте живи и здрави всички   bouquet
Чакам следващите да се похвалят - не съм ги забравила  Hug

Кога да стартираме със желанията по новолуние - този месец кога е моментът  newsm78

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 16:11 от klem4e

# 547
Аз пък не знам какво съм се закучила с тия отношения с чуждите хора. Нещо пак съм започнала периода на очистване и се забелязвам, че съм започнала много да обръщам внимание на постъпките на моите приятели - познати. Тези на които съм гласувала някакво доверие, вече го загубиха. Не мога да спра да мисля, как е възможно да има хора, които да таят толкова злоба в себе си и под въздействие на комплексите си да постъпват грозно. На всеки двама човека един е фалшив. Представя се за добър за разбран, споделя.....и после когато види, че си по успял от него или имаш малко повече от него, започва да завижда и да прави груби грешки, грозни постъпки и необясними действия. Понякога имам чувството че не съм от този свят. Не знам колко от вас изпитват това чувство....??? От много време на сам съм преценила, че най хубаво е да споделяш на белият лист, той поне няма да проговори Simple SmileSimple SmileSimple Smile closed

# 548
Здравейте, мили момичета,
Не съм от редовно пишещите, но ви чета всеки ден.
Искам и аз да споделя - моята първа и единствена карта е от 22.03.2012 г. И голяма част от желанията ми бяха допълващи към едното основно желание. И сега искам да ви се похваля - то се сбъдна! И тази Коледа вече бяхме трима с малката принцеска, която ни се роди! След един много труден аборт, след множество здравословни проблеми и трудности, тя се появи!
Благодарна съм, че попаднах в този форум, който ми помогна да повярвам отново! И пожелавам на всички много сбъднати желания!
Прегръщам ви и благодаря!

Който блее, пропуска най-важните постове  Mr. Green Сара, честито !!! Да е жива и здрава малката кукла, да расте щастлива и усмихната за радост на мама и тате и дано след някоя и друга година да се сдобие с братче или сестричка  newsm51

phil , аз тълкувам сънища, доста успешно, но само собствените си  Laughing Доста се ровичках из съновници, сега си ги разгадавам сама. Мисля че е въпрос на интуиция, себеусещане и себепознание, макар че е хубаво човек да знае някои основни символи  newsm78 Обикновено просто усещам кога съня ми значи нещо и кога е просто плод на чистещото се подсъзнание. Ако искам някакъв знак преди да заспя се моля на ангелите да ми го пратят и да ми помогнат да го разбера Simple Smile
 dea 555, следя последните ти постове и ти препоръчвам да пишеш тук- http://dreamland-bg.com/index.php?topic=359.0 на мен много ми помогнаха коментарите на момичетата, както на моите питания, така и на другите преди мен  Simple Smile

# 549
  • Добрич
До днес не бях се включвала от месеци в темата.

... На всеки двама човека един е фалшив. Представя се за добър за разбран, споделя.....и после когато види, че си по успял от него или имаш малко повече от него, започва да завижда и да прави груби грешки, грозни постъпки и необясними действия. Понякога имам чувството че не съм от този свят. ...

Както се казва, в любовта и приятелството изневяра и измама няма. Излъгал си се ти.

Т.е. хората са такива, не го правят специално заради теб, те просто са такива, но ти не си разбрала веднага.

# 550
Аз също не съм се включвала отдавна, почти година Embarassed,нямам какво да кажа, а и отдавна според мен фокусът на темата е изместен.Но дори  и от новите неща, които обсъждате има какво да се научи, т.е. какво да извлечеш за себе си. Hug
По последните коментари, аз споделям мнението на Вела.Що се отнася до моя опит, мога да кажа, че от както не обръщам внимание и се старая да игнорирам такива ''приятели'', те някакси от самосебе си намаляха или се отдръпнаха.Без драми, тежки думи и мусене.Нещо като пример за откачане от махалото(по Зеланд), като не му даваш енергия, то забавя скоростта си GrinningМай не го обясних съвсем ясно newsm78
и после когато види, че си по успял от него или имаш малко повече от него, започва да завижда и да прави груби грешки, грозни постъпки и необясними действия.

Малко е относително кой колко е успял, че всеки има различно мерило за успеха.Важното е да се чувстваш щастлив с това, което правиш, а останалите  да си мислят каквото искат Sneaky
Сара, поздравления и от мен!    bouquet

# 551
... в допълнение на горните два постинга.: Просто спираш да храниш в себе си нереални очаквания и изисквания останалите да  съблюдават твоите интереси и желания, мислите им да текат в посока, приятна на и за теб. Всеки друг има собствен център, различен от твоя. Това не го прави ни по-добър, ни по-лош от теб. Същият е. Ако признаеш в себе си правото му да съществува според собствените му представи, желания, мисли и действия и след като те не накърняват и твоето право, печелиш време и ресурс да си по-щастлив/а...
Усмихнат ден ви желая!

# 552
Просто спираш да храниш в себе си нереални очаквания и изисквания останалите да  съблюдават твоите интереси и желания, мислите им да текат в посока, приятна на и за теб. Всеки друг има собствен център, различен от твоя. Това не го прави ни по-добър, ни по-лош от теб. Същият е. Ако признаеш в себе си правото му да съществува според собствените му представи, желания, мисли и действия и след като те не накърняват и твоето право, печелиш време и ресурс да си по-щастлив/а...
Много мъдри думи.
Благодаря ти, Луне!  bouquet
Имах нужда точно от такава гледна точка ..
В момента изживявам нещо, и се опитвам да разбера и отсрещният.Всеки е прав за себе си, и истината е някъде по средата.
Обаче чувството за вина, което се опитват да ми вменяват не мога да го преглъщам повече. Confused

# 553
  • UK
Добро утро на всички  Hug
Преди месец-два на новолунието си направих карта на желанията, но колкото повече време минава, толкова по-неточна и неправилна ми се струва..
Мога ли да на следващото новолуние да си направя нова, като използвам картинките и снимките от старата, защото естетически ми харесва как съм я направила, но желанията нещо не съм ги формулирала добре и оттам не съм доволна и аз.

Хубав и наситен с положителни емоции ден ви желая   bouquet

# 554
Не мисли за него, мисли за себе си първо! Само това е пътят, доближаващ те към другия, който аз съм открила. Когато аз съм добре, в мир със себе си, само тогава мога да бъда полезна и на другия.  Не допускам аз да си вменявам вина, камо ли на друг да се дам. Абсолютно нищо полезно не виждам във вменяването на вина, само саморазрушение. "Грешките" са част от пътя, като завои, които, ако пропуснеш да отметнеш, винаги ще те връщат към себе си и ще тъпчеш до откат там. Съзнаваш, осъзнаваш, преосмисляш и ти олеква. Това  правя.
 Heart Eyes
Чао, че окъснявам.

Общи условия

Активация на акаунт