Всякакви въпроси относно съдомиялните - 10

• 41 662
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
Бягай да купуваш Simple Smile.

# 361
  • Варна
Добре де , аз пак да питам
къде са копчалъците на тези миялни
на практика те са просто една врата на долния ред шкафове , нали така ?
на тази 5833 май има и екранче , как ще се вижда като няма панел външен ?
на другите които разглеждах има и разни индикатори дето светят.... newsm78

# 362
  • Русе
Като отвориш вратата отгоре и като затвориш не се вижда нищо.
натисни с лупата да видиш по-голямо цък

# 363
  • Варна
Меги това ли е твоят Бош ?
всъщност и ти ли ползваш 45 см
достатъчна ли е за 4 човека ?

# 364
Ако можете да избирате,вземете си голяма-60 см. Ако имате място. Аз бях тръгнала да си купувам 45 см, но всички познати ме разубедиха. Голямата събира повече. И излиза по-икономична. Ние вече сме двама, не я пускам всеки ден, но когато се съберем четиримата, за един ден си я пълня без никакъв проблем. Ако пък децата са малки-още повече.

# 365
  • Русе
Не, хванах произволна картинка. Трябва да видя кой точно модел е моя, но е 60 см. Ако щях да купувам пак 45 см, щях да взема Беко.
А по въпроса дали стига 45 см., преди ми стигаше, като имам голяма ми стига голямата Simple Smile. Ако кухнята беше малката, ясно, че щях да взема малка, но имаш ли място определено голяма. Ако миеш всичко в нея, 60 см ще е по-добре.

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 20:17 от Meggysan

# 366
Да ,човек дори и с такава за 6 комплекта ще се справи. Но ако има възможност- голяма.

# 367
  • Варна
Меги това ли е твоят Бош ?
всъщност и ти ли ползваш 45 см
достатъчна ли е за 4 човека ?
ние сме трима, стига ни.
моята миялна е от 2009г. Шишовете ѝ падат, сребърни са, има накисване, нивото на шум е 45 дец., отложен старт, смъкваща  се горна кошница(която не ползвам) Simple Smile

# 368
  • Русе
Между другото, че отдавна не съм писала Simple Smile, ще ме извините за досадата, но сега видях, че и на моята кошниците са сребърни. Не, че виждам някаква разлика, ама да си кажа Simple Smile.

# 369
Меги....в какъв смисъл сребърни?
Я,сега...  Thinking На Бекото сигурно не са  Laughing

# 370
  • Варна
Меги....в какъв смисъл сребърни?
Я,сега...  Thinking На Бекото сигурно не са  Laughing
Сребърен цвят.

Не, че виждам някаква разлика, ама да си кажа Simple Smile.
Аз също.Като че ли е кой знае какво.

# 371
  • Русе
Да, да, не се вталявай толкова Simple Smile. Купувай си я, щом за година и нещо интензивно ползване не съм забелязала, значи няма разлика  Laughing.

# 372
  • Berlin
Аз имам следния въпрос, дано да го обясня добре. Simple Smile Значи когато мия тенджера със стоманено дъно, а днес и едно чукче за месо, пак от стомана по повърхността на дъното и на чукчето остава едно такова като бял прах. Чудя се миялната ли не измива добре или е нещо друго? По приборите, чиниите и друго, което слагам вътре не виждам такива следи.

Също така мога ли да ползвам течен препарат, а не хапче и къде се слага, защото мисля, че в отделението за хапче ще се разлее. Gorenje е миялната, но не знам кой модел. Нещо подобно http://www.gorenje.bg/dishwashers/built-in-dishwashers?c=275590 , но по-стар модел сигурно.

# 373
Миалнята си мие добре, просто от взаимодействието на препаратите за съдомиялни с тези повърхности така реагират. И с незащитен алуминий е същото, за това не се препоръчва миене в съдомиялна. Няма да се развали машинката, но остават следи и петна.

# 374
  • Варна
То и аз днес не съм задавала въпрос ,но не издържах Grinning ,та е следния :
тези копчета , че и дисплей на модела за вграждане , настроиваш ,пускаш и затваряш , нали
няма как да тръгне машината ако не е затворена вратичката ?
а след като се затвори не се вижда ни дисплей , ни копче светва че програмата е свършила !!!
значи или трябва да гледам часовника или да се услушвам дали машината е приключила работа.

Общи условия

Активация на акаунт