Всякакви въпроси относно съдомиялните - 10

• 41 557
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Много ти благодаря  bouquet
Разбрах те, идеално си го обяснила, знам го магазинчето, точно така е, след него е денонощен м-н. Утре имам път на там и ще го посетя.

Simple Smile
Закупих няколко бройки на Феъри за проба. Перфектно измиване.

Прочетох и в другата тема. Много се радвам, че са ти харесали.

# 136
Моята машинка пак нещо сдаде багажа, та хвърлям едно око на предложенията в магазините. Междувременно си чакам майстора, обаче вече едни ме излъгаха че ще дойдат, а след това много удобно не си вдигаха телефона. Като цяло не мога да разбера, защо всеки мрънка че няма пари, а не можеш го хвана за никаква работа. Ако и другите си клиенти обслужват така, съмнявам се че им е потръгнал бизнеса. Както и да е, аз ще се ориентирам към други в бранша, все е останал някой съвестен.

# 137
Моята машинка пак нещо сдаде багажа, та хвърлям едно око на предложенията в магазините. Междувременно си чакам майстора, обаче вече едни ме излъгаха че ще дойдат, а след това много удобно не си вдигаха телефона. Като цяло не мога да разбера, защо всеки мрънка че няма пари, а не можеш го хвана за никаква работа. Ако и другите си клиенти обслужват така, съмнявам се че им е потръгнал бизнеса. Както и да е, аз ще се ориентирам към други в бранша, все е останал някой съвестен.
Моята е Беко от Технополис, миналия месец я купихме, беше на промоция 599 лв и подарък таблетки финиш. За 12 комплекта е. Бях си харесала малка за 9, но се разобедих. Поздрави!

# 138
Моята е Беко от Технополис, миналия месец я купихме, беше на промоция 599 лв и подарък таблетки финиш. За 12 комплекта е. Бях си харесала малка за 9, но се разобедих. Поздрави!
Честито, със здраве да си я ползваш. Аз търся вградена - старата ми е такава. Всъщност е на 4 години, не е много стара и ако може да я реанимират ще е добре. Работи перфектно, когато работи....Добре си направила, че си взела от големите. По-удобни са, поне според мен за миене на тенжери, тави и др. обемна подуда.

# 139
Честито, със здраве да си я ползваш. Аз търся вградена - старата ми е такава. Всъщност е на 4 години, не е много стара и ако може да я реанимират ще е добре. Работи перфектно, когато работи....Добре си направила, че си взела от големите. По-удобни са, поне според мен за миене на тенжери, тави и др. обемна подуда.
Благодаря! Успех при избора  Simple Smile

# 140
... Имам въпросче, горе-долу колко ток изразходва на месец (за тези, които я ползват от години)  Simple Smile newsm78

Зависи колко пъти я пускаш на месец. Ако е всеки ден, около 4-5 лв.

# 141
... Имам въпросче, горе-долу колко ток изразходва на месец (за тези, които я ползват от години)  Simple Smile newsm78

Зависи колко пъти я пускаш на месец. Ако е всеки ден, около 4-5 лв.

Благодаря ти, за отговора! Ползвам я 3-4 пъти в седмицата.

# 142
А колко е голяма? Тези сметки, които ти ги писах са за тези, които са 8-9 комплекта.
При пускане 3-4 пъти седмично, месечното ѝ потребление към 2.70 лв., ако се пуска на нощна е под 2 лв.  Simple Smile

# 143
А колко е голяма? Тези сметки, които ти ги писах са за тези, които са 8-9 комплекта.
При пускане 3-4 пъти седмично, месечното ѝ потребление към 2.70 лв., ако се пуска на нощна е под 2 лв.  Simple Smile
Голяма - 12 комплекта и се налага понякога да я пускам и през деня, не само на нощна  Peace

# 144
Нали от скоро съм със содомиялна и пробвам всички прогами. Снощи остана последната 8, която е автоматична. Заредих, включих и сутринта 1 чаша и 1 лъжичка неизмити, имаше даже останал препарат. Някой да е ползвлал тази програма и какви са му отзивите?  newsm78

# 145
Вчера само от любопитство купих прахта на Кауфланд Клийн максимо (иначе имам още доста таблетки на Финиш, които се моля да се разкарат по-бързо и на Феъри) - и аз съм към доволните. Абсолютно измити съдове. Както винаги не всички чаши бяха добре измити, но при мен е от миялната, ако ще не знам какъв препарат да ползвам - все тая... Цената беше 3.99  Peace

# 146
5 лв. на месец харчи ток от големите за 12к-т и нов модел с АА+ употреба всяка вечер !

# 147
Вчера само от любопитство купих прахта на Кауфланд Клийн максимо (иначе имам още доста таблетки на Финиш, които се моля да се разкарат по-бързо и на Феъри) - и аз съм към доволните. Абсолютно измити съдове. Както винаги не всички чаши бяха добре измити, но при мен е от миялната, ако ще не знам какъв препарат да ползвам - все тая... Цената беше 3.99  Peace
И аз го имах този проблем с чашите докато бях с миялна Мидея , от скоро я сменихме с Бломберг пак от средните на 45 см ширина и разликата е огромна. Всичко е измито идеално, блести и е по-добре изсушено. Нарочно използвах  едни и същи препарати, за да видя има ли разлика.

# 148
Как смятате точно колко харчи един определен уред? В едно домакинство уреди много - пускат се на дневна тарифа, на нощна, понякога започват цикъл на дневна и го завършват на нощна и обратното. Освен това, различните програми харчат различно количество ток.

# 149
5 лв. на месец харчи ток от големите за 12к-т и нов модел с АА+ употреба всяка вечер !
Благодаря за отговора, моята е точно такава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт