Всякакви въпроси относно съдомиялните - 10

• 41 667
  • 737
  •   2
Отговори
# 390
  • София
ние сме двама, имаме 45 см, пускам я всеки ден и все за нещо няма място.
веднага бих я сменила за 60см.
при нас много чаши се събират, направо се учудвам вече какво толкова пием  newsm78

# 391
  • Русе
Как ти е другото разпределение на шкафовете, дай снимка. Ако ще махаш фурната, май по-добре 45 см. Къде ще я сложиш после фурната. Иначе да, ние бяхме 2 -ма с 45 см и всеки ден я пусках, ако толкова няма много, на половин зареждане или кратка програма. Но това рядко, после взех да я пълня, че не ми и стигаше, сега 60 см всеки ден е пълна.

# 392
  • Варна
Дърводелеца ми влиза в къщата при всички случай , значи ако е 45 см фурната няма да излиза от мястото си , миялната ще се сложи от ляво на мивката като ъгловия шкаф които се вижда ще изчезне
а четирите чекмеджета ще минат до миялната , т.е. от ляво на мивката -миялна 45 см и чекмедженцата
изчислено е ,от тях няма как да се лиша че ми трябват за кухненски джунджурии

ако обаче извадя фурната тя отива тук
но вградена върху шкаф на нивото на очите мисля че се казва , почти на височината на плота , а над нея микровелето
а пък в неината дупка 60 см миялна Mr. Green
в тази ниша която  сега мисля какво да я правя имаше хладилник , който едва излезе от там след като се повреди и когато купихме нов ,мъжът ми категорично отказа да го ,,пъхне ,, вътре !!!
и сега е от другата страна на  колона която е комин и няма как да се събори Mr. Green
ето
извиняваите че и снимките май са големи но за първи път се опитвам да кача книмка
още като извадихме стария хладилник си помислих , ето го мястото на миялната но ако я сложа в тази
ниша-дупка няма как да й се отваря вратата и съответно да излезе кошницата за съдове !!!

# 393
  • Русе
Хм, така като гледам, не мога на 100 % да си представя помещението, но като цяло кухнята е сравнително голяма, а имаш доста удобно място за фурната, щом няма да слагаш хладилника там. Така че аз май определено бих сложила голяма за вграждане и фурната отстрани с чекмеджета отдолу. Съвсем спокойно там може да се направи плътна колона със шкафове.
Друг е въпросът дали ще си намерите същите плоскости да си направиш вратичка на миялната и за шкафовете под и над фурната?
Сега като гледам пак, по-скоро би сложила пак там фурната, но не баш на второ ниво, а малко по-ниско и над нея МФ. Малко по-ниско от това http://img-01.atlas-style.com:8181/3575/1029_big.jpg

# 394
  • Sofia
Моя позната наскоро си взе малка миялна,но поради липса на място я сложи не на под,а върху шкаф.И като гледам снимките имаш място от двете страни на мивката за една малка

# 395
Още един глас за голяма и местене на фурната на по-високо ниво в отделен шкаф - така освен всичко друго, ще имаш още място под фурната.

# 396
Не съм сигурна , че под котлон ще може да се побере съдомиялна. При мен котлона влиза на около 2 см в шкафа. Иначе ако става , и аз ти предлагам да си направиш в нишата една колона и вътре да си вградиш фурната и така да си освободиш място за 60-см миялна
Моята е така

Направила съм я на такава височина, че като отворя вратичката, да мога да си поставя лесно тавата във фурната. А и ми се получиха много полезни шкафове под и над фурната

# 397
  • Русе
Това имах предвид, даже може още една идея по-надолу и отгоре МВ, ако я ползвате често, за да е удобна и тя, пък да не ти стои да плота. Но може и само шкафове, разбира се.

# 398
  • София
Още един глас за голяма и местене на фурната на по-високо ниво в отделен шкаф - така освен всичко друго, ще имаш още място под фурната.

Валети и  на мен това решение ми се струва по-добро!

mama Tin ,много ти е хубава кухнята!

# 399

mama Tin,
влюбих се в кухнята ти ! Толкова уютна и добре обмислена ми изглежда !  Heart Eyes

# 400
  • Варна
Да , мама Тин , прекрасно е
за съжаление и мъжът ми снощи каза че под котлоните едва ли ще влезе миялна точно защото дъното им
няма да позволи , айде пак ново мислене,
днес чакам и майстора -дърводелец да си каже тежката дума и така както са тръгнали нещата
просто виждам как ще се задоволя с уред 45 см !!!
мама Тин а под котлоните какво имаш , прилича на вратичка на миялна Grinning

# 401

mama Tin,
влюбих се в кухнята ти ! Толкова уютна и добре обмислена ми изглежда !  Heart Eyes

Селма Hug, ако знаеш колко пухкави франзелки по твоята рецепта съм изпекла в тази кухня Hug
Сори за спама девойки Hug
Дано Валети успее да намери къде да си пъхне голяма миялна, че колкото повече, толкова повече Peace

# 402
  • Berlin
Валети, виж и темата за кухните. Там се дават много полезни съвети за всичко.

# 403

mama Tin,

Селма Hug, ако знаеш колко пухкави франзелки по твоята рецепта съм изпекла в тази кухня Hug
Сори за спама девойки Hug
.........
   Много много ми е приятно да го чуя!  Blush  Heart Eyes
   И аз се извинявам за спама !  Hug

# 404
Здравейте,момичета!Записвам се при вас,да ви следя-темичката,ще ми бъде много полезна.Сдобих се със съдомиялна,но не знам кога ще може ММ да я свърже.

Общи условия

Активация на акаунт