Всякакви въпроси относно съдомиялните - 10

• 41 651
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
да ти е честита! И не го оставяй много да се мотае, още утре да я свързва!

# 406
  • Варна
valiag1982 , честито
каква марка си избра и колко е голяма ?
май и аз тлябва да хвана една за ушите и след като е вече у дома със сигурност ще
намеря и мястото и начина !!!

# 407
  • София
Здравейте,момичета!Записвам се при вас,да ви следя-темичката,ще ми бъде много полезна.Сдобих се със съдомиялна,но не знам кога ще може ММ да я свърже.
Честито!Да ти служи дълго и вярно!
  bouquet

# 408
Здравейте,момичета!Записвам се при вас,да ви следя-темичката,ще ми бъде много полезна.Сдобих се със съдомиялна,но не знам кога ще може ММ да я свърже.

Честито, със здраве да си я ползваш!   bouquet
Натискай половинката, по -бързо да я монтира. Тя е голяма помощница  Simple Smile Peace

# 409
Ами Валети, тогава 45см, и моята е такава именно поради липса на място. Е, понякога я пускам на дневна, че се напълва до следобяда, ама здраве да е.
Моята не е под котлона, а в другия край на мивката, ето виж/ама ме извинете за работната снимка, отпреди да подредя е Simple Smile /

# 410
mama Tin , много ти е хубава кухнята. Знам че миялните ни са еднакви, но ако ми кажеш, че и фурната ти е Самсунг  Crazy

# 411
хубава и практична кухня мамма Тин, миялната изглежда голяма, и аз исках моята фурна да я разположа по такъв начин, на поради липса на пространство за приготвяне на храната я разположих на долния ред шкафове...

# 412
Чудесни кухни, момичета!
         Удобно е, когато миялната е разположена до мивката. Не само заради свързването с водопровода и канала, а и заради удобството на домакинята.
        /По-височко разположена фурна си е голяяямо удобство. Нивото? Ами да не се вдигам на пръсти, за да надникна в тавата Grinning Сега се успокоявам, че правя гимнастика клекни-стани, преди да нападна вкусната манджичка.  И аз се извинявам за спама  Embarassed Бих го сложила като скрит текст, ако знаех как... Теткина ми работа..../

# 413
  • Sofiq
Чудесни кухни, момичета!
         Удобно е, когато миялната е разположена до мивката. Не само заради свързването с водопровода и канала, а и заради удобството на домакинята.
        /По-височко разположена фурна си е голяяямо удобство. Нивото? Ами да не се вдигам на пръсти, за да надникна в тавата Grinning Сега се успокоявам, че правя гимнастика клекни-стани, преди да нападна вкусната манджичка.  И аз се извинявам за спама  Embarassed Бих го сложила като скрит текст, ако знаех как... Теткина ми работа..../
newsm10

# 414
valiag1982 , честито
каква марка си избра и колко е голяма ?
май и аз тлябва да хвана една за ушите и след като е вече у дома със сигурност ще
намеря и мястото и начина !!!
Благодаря ви!Съдомиялната ММ я донесе от Германия-втора употреба е(на 2-3г.).Марката е "Бош"и цялата е от инокс.От големите е 60-60см.Разбрахме се да я монтира другата седмица,че много е зает сега.

# 415
  • Варна
Имам си съдомиялнаааааааа  newsm44
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … yalna-za-vgrazhda
след почти 5  пъти ходене до магазина най после се реших
 за 10 комплекта е , съобразих се с мястото си,
сега съм я заредила със съдовете от обяда , домашните в момента вечерят , изчаквам ги да приключат и ще я пускам да мие !значи ми е напълно достатъчна за деня !
Това е най грозно изглеждащия уред който някога съм си купувала , понеже все още не е вградена , само я свързахме , изглежда ужасно в този си вид !
има 5 програми но в книжката изобщо не пише нищо за тях , гледах по самата машина , как да разбера коя е кратката , не виждам такава а в упътването пише че има !

# 416
Честито Валети, със здраве да си я ползваш Hug
Използвай си автоматична програма ако имаш, вадиш си съдовете сухи, блестящи. Кратката е с малко изплаквания и няма сушене, та по някое време трябва да се отвори вратичката че да съхнат, не е работа. И без това я пускаш на нощна, дали мие час или 3 часа, няма значение, ама сутринта си ги вадиш сухички и скърцащи от чистота.

# 417
Имам си съдомиялнаааааааа  newsm44
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … yalna-za-vgrazhda
след почти 5  пъти ходене до магазина най после се реших
 за 10 комплекта е , съобразих се с мястото си,
сега съм я заредила със съдовете от обяда , домашните в момента вечерят , изчаквам ги да приключат и ще я пускам да мие !значи ми е напълно достатъчна за деня !
Това е най грозно изглеждащия уред който някога съм си купувала , понеже все още не е вградена , само я свързахме , изглежда ужасно в този си вид !
има 5 програми но в книжката изобщо не пише нищо за тях , гледах по самата машина , как да разбера коя е кратката , не виждам такава а в упътването пише че има !

Честито! Да си я ползваш със здраве   bouquet

# 418
  • Русе
Честито, любимия ми модел Simple Smile. Със здраве да си я ползваш.
По спомени 40-5 гр е най-кратка, около 40 мин, но няма сушене. Ползвай автоматичната за чинии, чаши и леко замърсени съдове и 65-70 гр за загорели тави и т.н. Тази май нямаше накисване, ако има тя е 10-15 мин. Не мога да видя от снимката бутоните, да ти пиша по-подробно, че съм позабравила вече.

# 419
Честито и от мен.
Относно програмите,търси по листчетата в пакета с упътвания,не е в самата книжка.И аз така не можех с моята да се ориентирам коя програма колко време е и каква е,но вечерта като се разрових и попаднах на въпросният лист.Не е същият модел,но е Беко.

Общи условия

Активация на акаунт