Заедно с Джансел Елчин, минали и настоящи проекти - тема 15

• 36 153
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Уси,  Hug твърде вероятно това да е обяснението, щото като качество "20 минути" бие отвсякъде, поне засега.  Peace

Лека нощ. Hug Heart Eyes Hug

# 721
Дааа,  Илкер играе, а Туба продава, добра маркетингова стратегия, не случайно продуцента е най печелившия в Турция. Висоти не могат  да се очакват, но на фона на липсите поради десетина спрени сериали, все нещо трябва да се гледа в студените зимни вечери.  hahaha hahaha hahaha

Виждам , че имате нужда от нещо наистина красиво  Heart Eyes след меко казано лудориите,
 махленски, хасретски и левентски.   ooooh! ooooh! ooooh!

Дайче  Hug, по горе на снимката е Берен, има още няколко от същата вечер и клипче от магазинно предаване, снимано е мисля 2007 г.

Лека нощ!  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 00:06 от riminiii

# 722
И на мен Отмъщението не ми направи впечатление с нещо особено. Може би защото е по оригинала/ не го гледам/.

http://www.youtube.com/watch?v=MiAlYzuyIXQ

Лека нощ!  Hug  Hug  Hug

# 723
 wavey Добро утро  Nature Snowman

# 724
  • София
Добро утро  Laughing

dai4e Hug

# 725
Добро утро. Hug Hug Hug

dai4e, благодаря.    bouquet

Рими,  Hug наистина страхотно клипче. Heart Eyes

Уси, Hug

Шатци,  Hug

Да ви е хубав и релаксиращ денят. Heart Eyes

# 726
Добро утро!  Hug
Дайче   bouquet
Имам нужда от такъв домашен любимец, само ако съм сигурна, че ще се справи с масажа.  Laughing
Мурат и Несрин, Селим и Зейнеб са ни дошли на гости. Аз пък ви водя един Джансел, който освен спорта, владее и мимиките. А усмивките са му запазена марка.  Laughing И звучи френска реч.

http://www.youtube.com/watch?v=-Sw07Qn6cbA

Хубав да е денят ви. Hug  Hug  Hug

# 727

Да не забравим психясалия Кенан - една много добре изиграна роля от Джансел.

# 728
Уси, Peace  Grinning   bouquet
Определено клипче за Джансел с френска песен си е като запазена марка само за него  Hug Hug Hug

# 729
  • София
Уси,  Hug  ужасна е направо.  Sick Да не говорим за "добрия" Левент.  ooooh!

Гюлназ след като се омъжи, става по добричка, но Кобра с цел да печели повече пари, прави хиляди глупости, уж забавни, но все другите страдат край него.
Левент само си опита късмета, но какво ще сътвори по късно Хасрет, идея си нямаш.  Shocked  Shocked  Shocked

Рейтинга на Отмъщението не ме учудва, все пак това е канал Д, канала на Берен. Отначало се учудих, когато канал Д уговорили интервюто с Берен  newsm78 , но после се сетих, че всички нейни филми ги излъчват по този канал и т.н. Има някаква връзка там, но те си знаят.
А филма на Туба се излъчва в една много по малко гледана телевизия. И рейтинга им е много добър, защото красотата на Туба продава.
Решатко ми събра очите с играта си. А аз съм повече критичен човек, не съм от тия дето охкат и ахкат на всичко.
Уси   Hug това не е вярно.От месеци насам Star tv гони по рейтинг Kanal D ако не го и бие.Та по нея се излъчва Великолепния Век, мачовете от ШЛ и т.н. Така, че си е много гледаем  Laughing

# 730
# 731
Дайче  newsm51 Страхотен клип с прекрасна песен!

Уси  Hug това не е вярно.От месеци насам Star tv гони по рейтинг Kanal D ако не го и бие.Та по нея се излъчва Великолепния Век, мачовете от ШЛ и т.н. Така, че си е много гледаем  Laughing

Шатци, понеже не съм следила известно време сериали, нямам поглед за рейтинга им. Но ВВ е нормално поне за мен да го следят - това трябваше да е филм за най успешния им султан.  newsm78
А ШЛ си е най доброто за мъжете, които по мое мнение не са фенове на сериали, а на красивите жени в тях.  Wink Споделям само лично мнение, което не е задължително да е меродавно.

Благодаря за новата тема.   bouquet Сега обаче мисля да се възползвам от хубавия слънчев ден при нас и да му се порадвам.

# 732
  • София
Уси  Hug порадвай се, тука пак е мрачно, поне сняг да валеше, а то дъжд Mr. Green

Дайче   bouquet

# 733
 wavey Shatzi  newsm10 smile3501 newsm51
Видях новата темичка още сутринта, чудесна е и определено си невероятна със скоростта за отварянето и.   newsm20
Имам една молба  Praynig да си говорим за Джансел и партньорките му в неговите сериали, да си показваме пристрастията към една или друга от тях, но без спорове коя e по- или най- . ooooh!
Казано е: "Вкус - другар няма!" и ако не беше така всички ние щяхме да харесваме един и същи мъж и да се избиваме за него.  Joy Joy Joy
Искам да припомня тази анкета, защото си признавам  Embarassed, че аз малко изоставих гласуването за Джансел около празниците  ooooh! newsm78 и дано вие да не сте.  Peace

http://www.whopopular.com/Cansel-Elcin

Скрит текст:
Може би имате, но може би не представа фенките за ЕА с каква страст гласуват във всяка анкета и сега най-вече в тази.

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 11:02 от dai4e

# 734
 wavey Време е да гласувам в анкетата пак - мина повече от час. newsm78 Naughty ooooh!
Да си припомним - на всеки час и гласуването е и върху снимките или общо 6 пъти  newsm80.

Общи условия

Активация на акаунт