ВМ НВХ - част 54

• 43 536
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
За много години, мацки!
С пожелание за успешна и спокойна година, много здраве, успехи и късмет!  Hug
 Hug Hug Hug

Танче,аз съм категорично против подсладителите
Дюкам ги позволява без ограничения, аз се повлякох като овца в общия хор
Категорично сметам, че полипа в матката ми бе именно от тях
Още повече, помня как озверявах за сладко от тях
Ползвах ги само няколко месеца, усетих се почти навреме, но още ме е яд каква овца бях тогава
Е, форумът помни, има доста мои рецепти в дюканската тема  Embarassed

А Аткинс за съжаление отдавна значи само бизнес
Това се вижда и в книгите му
Първата е супер
Следващите, там все повече става въпрос за добавки и то все от неговите

Относно соковете
Не са полезни нито сутрин, нито никога
Липсата на фибри прави усвояването на фруктозата моментално и с времето това уврежда черния дроб
Ако се гледат проф.обяснение, ето:
http://m.youtube.com/#/watch?v=dBnniua6-oM&desktop_uri=%2Fwa … 3Fv%3DdBnniua6-oM

По-добре хапни няколко хапки преди лягане, за да имаш време поне 8 ч до следващото хранене

Милко ще го гледам задължително днес

Аз наблегнах на мезенцата и няколко глътки амароне в новог.нощ
От баницата само едно парче и толкова
Пекох телешко в тесто, стана страхотно
Особено в комбинацията с дюли в масло и мадейра
Ще пусна тези дни рецептата, беше доста сполучлив опит

Слънчев ден от мен

# 361
Добър ден и от мене.
Днес закусих с три яйца на тиган с масло и около десетина маслини.
Обядвах шопска салата със зехтин и две кюфтета на скара.

Имах намерение да изкарам две седмици в І фаза, т.е.ударно само  протеини, но вече салата ми беше готова  ooooh!
Моля за коментари, ако имам грешки в менюто  Simple Smile

# 362
  • GYM
Светле, тука няма фази. Hug Яж си зеленчуци, колкото искаш. Добре са ти манджите, стига да е била шопската наистина със сирене, а не някакъв деликатес и ако каймата на кюфтетата е била читава.
Аз ще се похваля, че изкарах много спокойно на Нова година, с мезенца, винце и така. Нито баници ме изкушиха, нито нищо. Нямаше преяждане, нещо, което се практикуваше всеки път, като се седна по-така, тържествено на маса. Имам проблем newsm78
Скрит текст:
гърдите ми растат Shocked излизат ми някакви пъпки, тип младежки, верно по 1,  която много бързо минава, ама съм в шок Joy Май ще спестя няколко хиляди за импланти, от 5 години се навивам, сега май няма да имам нужда  Mr. Green
Хубав ден, момичета Hug

# 363
Велвет, нещо са ти се разбъркали хормоните сигурно newsm78

# 364
  • GYM
Велвет, нещо са ти се разбъркали хормоните сигурно newsm78
Най-вероятно Crazy има и друга възможност, дано не е това ooooh!

# 365
Хе-хе, наистина има и друга възможност Sunglasses

# 366
...Имах намерение да изкарам две седмици в І фаза, т.е.ударно само  протеини, ...

това не е Дюкан, за да караш ударно на протеини
има вариант за мазен фаст, но не е високопротеинов, а високомазнинен

велвет, има такива странични ефекти от режима
доста често чета такива мнения за тукашните форуми
особено в комбинация със силно намалена талия
или пък самите гърди от сплескани жаби стават отново плътни и стегнати

# 367
  • GYM
Абе, върна ме в пубертета тоя режим Joy точно така ги чувствам. Ми няма лошо. Лошото е, че ще трябва да купувам нови сутиени, а Скрудж придобива много лошо настроение, когато купувам бельо и козметика ( аз какво съм виновна, че имам добър вкус Whistling)

# 368
...Имах намерение да изкарам две седмици в І фаза, т.е.ударно само  протеини, ...

това не е Дюкан, за да караш ударно на протеини
има вариант за мазен фаст, но не е високопротеинов, а високомазнинен

Да де, имах предвид "мазни протеини"  Laughing

# 369
... а Скрудж придобива много лошо настроение, когато купувам бельо и козметика ( аз какво съм виновна, че имам добър вкус Whistling)

смени тактиката
представяй ги като подарък за него
все пак си е истина, нали трябва да има с какво да изплакне око  Laughing

# 370
  • GYM
... а Скрудж придобива много лошо настроение, когато купувам бельо и козметика ( аз какво съм виновна, че имам добър вкус Whistling)

смени тактиката
представяй ги като подарък за него
все пак си е истина, нали трябва да има с какво да изплакне око  Laughing
Mr. Green
Скрит текст:
не минава.  Харесвал ме бил без грим и без дрехи/бельо. Не случайно написах Скрудж Rolling Eyes
Вчера и днес обядвам телешко варено, само месо с бульон, само че го ям студено, т.е. желирано Crazy Изключително много ми харесва. Доколкото знам е и супер полезно за стави и хрущяли newsm78 Дано, де, че аз, въпреки всичките ми йоги и гимнастики чувам едно хрущене във врата, все едно има пясък Thinking Това, когато го движа, де, не  непрекъснато.

# 371
  • В Балкана
Честита Нова година, дами!   bouquet

Здраве, любов, мир и успехи през 2013г.

Аз се завърнах днес. И чакам с нетърпение да си вляза в ритъма.  Laughing
Не съм преяждала, не съм яла и много въглени. Наблягах на месото и винцето.. От баницата ядох.. Ама такива вкусни баници направих - 2 бр., че как да не опитам.  Laughing И малко шоколад.
Имам едно кисело зеле за доизяждане - днес, утре, малко КМ и пак ограничавам драстично въглените. Заредила съм се с режимни храни и правя последна офанзива за падане на последните кила..  Laughing

Против подсладителите съм! .. И без значение, кой ги подкрепя и разрешава, аз предпочитам мед, сушени плодове и захар.

# 372
За много години на всички! Бъдете здрави, обичани и обичащи!

Аз доста се отклонявах в последните близо 2 седмици, но от утре влизам в коловоза. Днес се чувствам ужасно уморена от храненето с въглехидрати вчера (бяхме на гости на семейни приятели). Гледам да си почивам и да се наспя. И от утре почвам пак. Ще бъде голям зор, но няма да се давам. Открих и какви грешки допускам в храненето, за да се бави толкова отслабването: прекалено много "почивки" от режима (макар и от натурални храни), прекалено много млечни (сметана и кашкавал), пия кафе всяка сутрин с мляко, сушени плодове от време на време, много калории като цяло заради предишните фактори. Освен това: недостатъчно движение - трябва да имам 5 пъти седмично тренировки поне (интензивно кардио + силови), трябва да се потя активно по време на тренировка - разходки в парка и мотаене по магазините не се броят за мое съжаление. Така че, трябва зор! Блазе им на американците, че само като спрат газираните и хвърлят 10кг от воле...

# 373
Аги, много драстични мерки си планирала, дано да не ти се получи нанагорно. Според мен на първо място спри "почивките" под всякаква форма, без значение какви празници идват. Второ, храни се според чувството си за глад, без да добавяш допълнително мазнини заради определен процент, а ползвай толкова, колкото ти трябва за засищане. Ако можеш, се опитай да махнеш междинните хранения.

Не знам точно къде са ти грешките, ти си знаеш най-добре, но може би точно отклоненията играят най-голяма роля. Дано да успееш да влезеш в релси и да си постигнеш целите! Hug

# 374
За много години, момичета! Живи и здрави и успешна 2013 година!
Много съжалявам, че нахълтвам така в темата Ви, но почти съм сигурна, че преди известно време тука бяхте дали диетата на един мъж, при която не се ядеше до обяд и после се набляга на НВХ. Не се сещам за името и не знам как да го търся из нета. Ако се сещате за какво говоря, може ли да ми помогнете да я открия? Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт