Подмладяващи терапии за лице

• 5 241
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте мамитос,
Можете ли да ми препоръчате подмладяващи терапии за лице, както и козметични студия в СФ, но не от типа на фотоподмладяването или подобни агресивни към лицето и джоба процедура, а терапии с разни масла и прочее

На 33 съм, кожата ми е добра, нямам бръчки, петна и т.н, но е позагубила блясък и е време за терапии

# 1
  • Sofia, BG
На 33 фотоподмладяването и подобни безоперативни методики съвсем не бива да приемаш за агресивни  Peace На тази възраст въпреки видимата липса на признаци на стареене, маски и т.н. не са решение. Моят съвет е мезотерапия като най-добър вариант на този етап.  Peace

# 2
Здравейте мамитос,
Можете ли да ми препоръчате подмладяващи терапии за лице, както и козметични студия в СФ, но не от типа на фотоподмладяването или подобни агресивни към лицето и джоба процедура, а терапии с разни масла и прочее

На 33 съм, кожата ми е добра, нямам бръчки, петна и т.н, но е позагубила блясък и е време за терапии
мога да ти преоръчам 2-3 салончета, но не знам в кой квартал си. в кв. Банишора салон Мистик, ул.Карлово 6-10 Нели Николова съм много доволна например. ти в кой район си?

# 3
Виж в Dr. Beauty. Правят чудеса, имат и изгодни оферти в сайтовете за колективно пазаруване.

# 4
  • Варна
Кислородни терапии за лице, но препоръки за салон не мога да дам, защото не съм от София.

Касита е дала линк, точно за кислородна мезотерапия.

# 5
Да подбутна тази тема. Аз съм на 36 и също търся това, което авторката е описала - ефективни процедури за подмладяване и освежаване. Моля споделете от кои сте доволни и какъв е бил ефекта?

# 6
Да подбутна тази тема. Аз съм на 36 и също търся това, което авторката е описала - ефективни процедури за подмладяване и освежаване. Моля споделете от кои сте доволни и какъв е бил ефекта?
от кислородната съм много доволна, много ми освежава кожата. Иначе ако искаш точно за подмладяваща няма да сбъркаш със стволови клетки, уникална терапия.

# 7
Разкажи малко повече, какъв им е ефектът, колко трае, къде ги прави?

# 8
И аз се присъединявам към същия въпрос..

# 9
Добро утро на всички! Относно процедури за подмладяване на кожата - има доста процедури, които се предлагат, но най-важното е да се диагностицира типа на кожата - задача номер 1 според мен. За всеки тип кожа са подходящи различни терапии, това което на един помага, може да доведе до отчайващи резултати при друг. Внимателно избирайте салоните, които посещавате, голямата реклама не е предпоставка за опитни специалисти. Попадала съм на такива измамници, че не ми се връща към това даже. Другото е, че обикновено трябва да се направят серии от процедури, затова е добре да заделите и средства предварително. Аз лично правя серия от процедури пролет и късна есен и резултатите са видими и трайни. Доверявам се изцяло на козметичката си и не ме е подвела никога досега - вече 7 години.

Общи условия

Активация на акаунт